Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Skiller

ozkancab

Öne çıkan mesajlar

said:
Burial, 20 ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
said:
Buzi, 20 ağustos 2005 23:34 tarihinde demiş ki:
Berserker in 60 skilini deneyen oldumu peki?

eet bend denemiştim durandal +1 le >.<
maradonda wormlara 300 300 vurdum.Mage aoe si gibi açılıyor basıyorsun skille dmg veriyosun ilginç bişi :S
Acaba elinde +7 yada +8 mirage swordla cz de millet kapışırken ortaya koysan 1 kaçtane aoe atmış gibi alabilrmisin

http://forum.paticik.com/view.php?id=137340
Yok arama yapıp bul diye falan söylemedim,aklıma geldi bi an öyle göstereyim dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Czde denemedim ama bir işe yaramıyor açıkçası.Zaten berserker skilleri heralde bu oyundaki en yalan skill ağacı.
Frenzy de yalan,regeneration da yalan.En azından bence yalan skiller.Dex falan var onlarda yalan,benim enişte hpden çalıp manaya veren skili apos dönerken kullanıyodu hahıııhhh :-)[signature][hline]s.a.
aga
ordamısın?

HasMez, 04 Kasım 2005 18:31 tarihinde demiş ki:
İNANABİLİR MİSİNİZ BİLmİYORUM AMA
Sosyal ağlarda paylaş

bncede 30 a kadar vericen pasisonu yerli geri atatck defense 62 den snra pasisonalrıda al defense ver bnde 40 da manadan alıp cana 250 veren var ama pek etkili olmyr aynı anda 970 heal basabiliyorsun sadece kendine bazen işe yaradıği oluyor kendini towna atmada fln:P[signature][hline]NicK:ozkan_TR
Server:ARES
JOB:LVL 60 WARİOR
NP:yavaş yavaş
CLAN:LVL 45'den BERİ CHOSENS(DEĞİŞTİRMEM)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Subx, 05 Kasım 2005 18:42 tarihinde demiş ki:
Czde denemedim ama bir işe yaramıyor açıkçası.Zaten berserker skilleri heralde bu oyundaki en yalan skill ağacı.
Frenzy de yalan,regeneration da yalan.En azından bence yalan skiller.Dex falan var onlarda yalan,benim enişte hpden çalıp manaya veren skili apos dönerken kullanıyodu hahıııhhh :-)
str 15 verio bide oda ii ama gerçekten çok gereksiz bir skill warrior 15 dex i ne yapsın :D[signature][hline]Name:GOLD_GANDALF
Server:Xig....
Np:Yp
LvL:Az kaldı 60 olcak :D
Orc
Sosyal ağlarda paylaş

O değilde defens daki sacrifice komedi bişey :)
Bugün meraktan bi deniyim dedim,skili kullanınca heralde arkadaşının hpsi doluyodur,bizden gidiyodur falan diye düşünmüştüm.
Skile basmamla yere yatmam bir oldu.Hpn falan gitmiyo abicim direk seriliyosun yere :D hahah
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Subx, 05 Kasım 2005 18:54 tarihinde demiş ki:
O değilde defens daki sacrifice komedi bişey :)
Bugün meraktan bi deniyim dedim,skili kullanınca heralde arkadaşının hpsi doluyodur,bizden gidiyodur falan diye düşünmüştüm.
Skile basmamla yere yatmam bir oldu.Hpn falan gitmiyo abicim direk seriliyosun yere :D hahah
hehe onu hiç denememiştim :D ex gidiomu bari[signature][hline]Name:GOLD_GANDALF
Server:Xig....
Np:Yp
LvL:Az kaldı 60 olcak :D
Orc
Sosyal ağlarda paylaş

Frenzy işe yaramaz mı? Delimisin ya yapma allah aşkına!! Frenzy açarsa eğer warrior assasin gibi hızlı vurur. Skill bug döneminde açanlar oldu dmglerin hızından biliyorum. Frenzy harika bir skildir.[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 67
NP: 160.000
Clan: w00t
Server: Ares
Durum: Sıkıldım az oynuyorum halbuki kassam 70 olurum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben deliyim ama benim işime yaramadı.Kullandıysan gördüysen ne ala.
Olabilir tabi çok fazla işe yarıyoda olabilir,ben kullanamamış olabilirim :) comboda falan bişeyler değişiyo olabilir.Ama çok bişey değiştirmedi yani.

[Bu mesaj Subx tarafından 05 Kasım 2005 19:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Görmez olur muyum? %30 hızlandırma... O raptor denilen silahta ne yazar. Slow yazar. Ya shard da? Fast. %30 hızlandığında. O aleti kullanma hızın artar. Soulslayer mesela sanırım o skili açmış durumda gayette başarılı kullanıyor. Frenzy gayet faydalı bir skilldir işin özü...[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 67
NP: 160.000
Clan: w00t
Server: Ares
Durum: Sıkıldım az oynuyorum halbuki kassam 70 olurum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...