Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 valla resımden cok hersey var[hline]Bugun Bir Garibim... Metall Ethlos Alıntıla
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 said: Llama, 03 August 2003 15:08 tarihinde demiş ki: oooo kermıt bır numaradır bu konuda[hline]Bugun Bir Garibim... Metall Ethlos [kermit] koysam msjlarıma herhalde kendi kendine espiri fln yapcak msjlarım[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... Alıntıla
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 said: Bonus, 03 August 2003 15:13 tarihinde demiş ki: said: Llama, 03 August 2003 15:08 tarihinde demiş ki: oooo kermıt bır numaradır bu konuda[hline]Bugun Bir Garibim... Metall Ethlos [kermit] koysam msjlarıma herhalde kendi kendine espiri fln yapcak msjlarım[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... :-O[hline]Bugun Bir Garibim... Metall Ethlos Alıntıla
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 ne diyosun sen tabiki yapar paticikte herşey mevcuttur ayıp ettin sen istedin de olmadı ha ?[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Alıntıla
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 bonus konuyu degıstırdım olum bırak sımdı kermıtı resılmerın nerde senın[hline]Bugun Bir Garibim... Metall Ethlos Alıntıla
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 eueueh tamam öyle olsun hmn kendi kodlarımı yazıp [kermit] olayı eklicem ztn yazıodum [kermit] kodu da olacak artık :)[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... Alıntıla
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 orda işte sağ tuş prop dan c-p yap gözküo o zmn[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... Alıntıla
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 ya biraz benziyo bonusa fazla diil[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Alıntıla
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 buyur :)[hline]Bugun Bir Garibim... Metall Ethlos Alıntıla
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 hmm ztn onlar eski foto 1 senelik onlara bi de 1 sene daha uzamış bonus kafa ekleyin işte Bonus oluo o zmn[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... Alıntıla
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 ya ben resımlerı goremıyorum kı kermıt sen gordunmu?[hline]Bugun Bir Garibim... Metall Ethlos Alıntıla
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 evet gördüm valla tipin teki ya merak etme göünce pişman olucan yani :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Alıntıla
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 :) valla bende acılmıyor baska yerler baglanıyor o zman ıyı kı acılmamıs...[hline]Bugun Bir Garibim... Metall Ethlos Alıntıla
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 said: kermit_frog, 03 August 2003 15:22 tarihinde demiş ki: evet gördüm valla tipin teki ya merak etme göünce pişman olucan yani :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch napıım http://www.paticik.com/forum/view.php?id=39719 kermit kadar yakışıklı değilim :)[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... Alıntıla
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 o link napım la mı başlıyo ?[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Alıntıla
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 said: kermit_frog, 03 August 2003 15:27 tarihinde demiş ki: o link napım la mı başlıyo ?[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch erm...hm...kem... tamam insan hata yapar düzeltiriz http://www.paticik.com/forum/view.php?id=39719[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... Alıntıla
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 bi de hata yaptığında mesajı değiştir diye bişi var onu kullanmanı tavsiye ederim yanlış anlama yenisin diye yardımcı oluyoz yani bide burayave buraya bakmanı tavsiye ederim [hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch [Bu mesaj kermit_frog tarafından 03 August 2003 15:33 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Ok nie yannış anlıyım ki ztn bu arada şu kaloten sıkıldım ne kadar sürede gidio o zımbırtı[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... Alıntıla
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 o baya bi durcak kusura bakma paticiğe hacker dadandı kafasına esene yapıyo onlardan bana yapmadı allahtan ki[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Alıntıla
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 daha balon patlamadan 34 mesaj. hızlı bi giriş olmuş bonus, freni yok galiba senin klavyenin hı? hoşgeldin. Alıntıla
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Hoşgeldin bonus. Kermit, yeni üyelere takılma huyundan vazgeçmez isen Ema'nın terliklerini ödünç almam kaçınılmaz olacak gibi geliyor bana, uyarmadı deme. Alıntıla
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 bu ne bea. en çok mesajlı yeni gelenler threadlerine aday mı. en çok u galiba şeyindi. rp yapan biri vardı forumlarda. birilerine kutsatıodu bizi habire :p bu arada hoşgeldin bonus.[hline]Cyre2k, 22 July 2003 01:17 tarihinde demiş ki: Dolay1s1yla sizinde 50 tane kar1n1z olsa 103 cocuk pek zor deil! Sly-One, 22 July 2003 01:18 tarihinde demiş ki: ı ya basmak yerine 1 e basmak daha mı kolay yoksa çok mu k3nk birisin Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.