Nemessis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 finallerim var netteyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ıı de kasmasan kardes ya yawas yawas yazarsın dur bı nefess al :-)[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 lay lay lom çok mutluyumm...hersey çok güzel olacak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 açıktım yemek yemek ne güzel.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ders calısmaya gıdıcem mutlu olak için elimden geleni yapıcammm :-)[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bayramda dersmi calısılır yaw:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Ailem bayram tatilinde uzak şehirlere gitti.Bugün dedemin elini öpmeye gittim neden geldin sen vs. laflar etti. Kız arkadaşımı da göremicem bikaç gün. Evde yalnız başıma saatler geçmiyo. Hadi beni mutlu edin[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Baluu, 31 Ekim 2005 16:35 tarihinde demiş ki: Bu topigi okurken bu gunku odevim aklima geldi.. Ben kucukken... diye basliyor . İşte devamini yazicaksin. Tabi dil dersi ile alakali gecmis zaman kullandiracaklar bunu secmisler.. Aklima geldi mutlu oldum burayada yazayim. Ben kucukken mazgallari kumbara sanip içlerine bozuk para atarmisim. Simdi dusunuyorum da bunu 12 yasima kadar yapmisim. Her cocuk gibi cikolata almamis, seker almamis, tutup paralarimi atmişim. Ehe.. Simdi en fazla alacagim mazgallarda.. Ben 13 yaşıdnayım yaf 12 yaşındaki bi insan nasıl bu kadar saf olur huh[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki: saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Asgard, 03 Kasım 2005 17:32 tarihinde demiş ki: bayramda dersmi calısılır yaw:) oooff walla çalısacam bırıktı zaten kıtap acmaya korkuyorummm asıl benı mutlu ediinn :((([signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Famy, 03 Kasım 2005 17:33 tarihinde demiş ki: said: Asgard, 03 Kasım 2005 17:32 tarihinde demiş ki: bayramda dersmi calısılır yaw:) oooff walla çalısacam bırıktı zaten kıtap acmaya korkuyorummm asıl benı mutlu ediinn :((( aksama eglenceye gel ama:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 inş ya gelirim umarım sımdı gıdıyım yawastan calışıp geliyim ok? kendınıze ıı bakın mutlu olun ben gelene kadar... *!huzunlu bi edayla odasına we kitaplarına döner.*[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 hadi bakalım iyi calısmalar bende gaza geldim 1-2 saat bakayım:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 hadı bakalım kolay gessın sana da bana da.. bayram bayram acıdım yaw halımızeee[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 odevimi yapmam gerekiyor yoksa hoca ana dersten F yi basacakmis[signature][hline][b]tipitip, 21 Ekim 2005 18:45 tarihinde demiş ki: bilinç dışı tel.i mouse olarak kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 amaaann bosverin ya ne odevi yrn yaparim =))[signature][hline][b]tipitip, 21 Ekim 2005 18:45 tarihinde demiş ki: bilinç dışı tel.i mouse olarak kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 keyfim yerinde ya. eve gidip corn flakes yicem , siz de yiyin. sonra biraz müzik dinlerim , neşeli şeyler.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Keyfim yerinde. Ohh tatilimi yaptım mis gibi.[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloby Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bu sene sınalarda en yüksek puanları alıom. eh artık bundan iisi şamda kaysı.. dimi ama? :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar