Blackfake Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 guıldwars ı cıktıgı gun aldım oyuna başladım pvp serverında valla garıp bır harıtada basladım sonra pvp yaptım takımla necroyum pure walla 5,6 kere girdim takım pvpsıne deişik maplara geldim hiç bişy anlamadım lvl fln atlamayı goremedım yanlız lvl 20 fln yazıodu ekranda acaba bir yardımcı olup oyunu anlatacak war mı ?[signature][hline][img=http://img324.imageshack.us/img324/8042/acecig26zw.png][/url]
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 zaten son lvl dasın :D[signature][hline]The one side moon is always dark.
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bi sorun var şimdi. bikere PVP server diye bişi yok sen yannış anamışın :) RP Character ve PVP character diye 2 tür karakter var. sen RP açman gerekiyor. RP karakter ile oyunun hikayesini oynayabilir, karakterini dilediğin doğrultuda geliştirebilir, para, silah falan kasabilirsin. PVP karakterler sadece mesela bi PVP maçında Monk gerekti. hemen bi pvp char açıyosun monk olarak. löp diye sana sadece pvp yapabilceğin bi char oluşturuyor. pvp char direk lvl 20 oluyor. yani senin Role PLaying char açman gerek.[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R)
Subx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Valla oyunu çıktığı gün alıpta böyle olması biraz duygusal olmuş acıdım yani oyuna =)[signature][hline]s.a. aga ordamısın? HasMez, 04 Kasım 2005 18:31 tarihinde demiş ki: İNANABİLİR MİSİNİZ BİLmİYORUM AMA
Öne çıkan mesajlar