timoo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ii yapmışsın[signature][hline]azkeryuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ohaha olaya bak ya. herif geldi direk kimliği istedi ver sigortanı yatırıcam diyor. pazartesiye kadar durucam, hastane masrafını vs verıcek. peşin alırım :)[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 O kimlik "Bilmemne A.Ş."yi kurup kredi borcu takmak için alınmış olmasın :D[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 vermedim zaten güvenim yok asla. bugünde parayı peşin alıcam yoksa asla durmam.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 parayı peşin alıyorum :) pazartesiye kadar durucam lanet mekanda. dün çıkarsan çık diyordu giderken şimdi de bak düşün sigortanı yapıcaz şöyle böyle biz bir aileyiz vs.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ayrılacan mı ayrılmayacan mı sımdı anlamadım :-)[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ayrılacam tabiki bu pazar :) parasını aldım ehueu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 para kazanma taktikleri bunlar. 2 sene sen sigorta yapma, sonra baktınki keriz uyandı hemen yapalım diye teklif et. yani illaki sigortayı yaptırabılmek için işten çıkıyorum demek mi gerekliydi? ilk iş yerimdi bazı şeylere katlanmak zorundaydım. kafalarında nasıl olsa iş bulamaz, fırsatları iyi gibi düşünceleri vardı sanırım. hiç bir şeye ses çıkarmayınca da ezdikçe ezdiler resmen. şimdi resmen mum gibi olmuş ikiside. yazın aynı sigorta konusunu konuştuğumda "kerim senin işin iyi, herkes böyle iş arıyor, hadi benim zamanım geldi ben çıkıyorum iyi akşamlar" diyerek çıkarsan çık a getiriyordu. herifler 40 küsür yaşında işin inceliklerini vs iyi biliyorlar. ben 17 yaşındayım ne bileyim bu taktikleri ? :) insan yaşamadan bilemiyor tabiki. yarında gidicem pazartesi çıkıyorum :)[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 kurtulmuşsun diyorum ya hayırlı olsun senin için ne vicdansız adamlar var ya.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloby Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 az bile yapmışın. öle insanlardan nefret ederim. keşke kendini kovdurup bi de üstüne tazminat alaydın. umarım bundan sonra doğru düzgün bi patrona rastlarsın. iyi şanslar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar