Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mantik...

Netcafe

Öne çıkan mesajlar

Ya Hediye Olarak Verdiler ADK'yi Delay Kalkti Bu Ne Simdi?
FRS Derdine Obi-Wan Trials Geldi..FRS Yok Bide Herkez Jedi Olabilicek...
Bilmem Kaç Ay Kastik Jedi Olalim Diye..Jedi Prof'u Acildi..
CH'lik Cok Sevdigim Bi Olay Petlerimi Deli Seviyorum..CH'lik Kalkti..

Daha Bir Suru Sey Var...

Iyimser Bir Arkadas Bana Bunun Mantigini Soyleyebilirmi??[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Sosyal ağlarda paylaş

Mantik basit aralik yaklasiyor(chrismas) xbox360 cikacak(Evet stater kit buna da cikacak) swg de fazla oyuncu kalmadi George Lucas butun filmleri cikardi filmden ve dvdlerden fazla kazanc elde etmeyecek belki diziden iyi para kazanir ama filmlerden sonra en cok kazanc getiren yer oyun endustrisi(Belki de lucasarts a daha fazla kazandirmistir oyun endustrisi)sonuc olarak mmorpg de oyun endustrisi icinde en cok para kazandiran yer mecburen buna yuklenecekler dikkat edersen Starter kit 20 dolar gibi cok ucuz bir rakama piyasaya suruluyor ki cok fazla oyuncu toplasin diye ve o da ne jedi baslangic karakteri!?Eh sanirim hersey acik yine de bana sorarsaniz aptalca bir pazarlama stratejisi cunku yeni gelenler 2 ay icinde oyunu birakacak oysa veteran playerlar bu oyunu 2 yildir oynuyor
Sosyal ağlarda paylaş

abi ama şu var bence de senin dediğin yöntem;

Expansion çıkartılar soktular kazığı millet oyunu bırakacak kâr 1

Starter Kitleri satacak kâr 2.Millet isterse 2 gün sonra bıraksın bir kere toptan satacak paraya yatacak ve tahminimce 2 yılda swgcilerden topladığından daha fazla kıracak.

Yazık oldu harbi.Eq'2 rlz :D[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

evet guzel bir yorum +1 :P[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...