CaDoBaBa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: TaLkative, 05 Kasım 2005 18:28 tarihinde demiş ki: said: CaDoBaBa, 05 Kasım 2005 18:20 tarihinde demiş ki: said: KOmania, 05 Kasım 2005 18:01 tarihinde demiş ki: Valla şeytan diyo malesia server ına geçsem daha ii gibi cyper da orcların çoğu gm destekli ve gm np kasıyo iyi mi? bir sürü edit char var.Dünde Subside yedim isterseniz resminide yollarım. orc larda gm olmasa edit char olmasa walla orc ların hali ne olurdu bilmiorum :D bugün cz de kendi townumdan bikere bile çıkamadım hep town içinde np kastım LoL bide bize diyon senin gibi ezikLer townda oturup kasıyor dışarı çıktımı Np kalmıyor işte Ölelerinde ne güzel soledin ;)[signature][hline]?
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 çok Güzel konuşurum walla :D[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 190 k
darkweaver Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 walla cypherda oynuyom b.k gibi server yaaa ares diecem ordada lvl lar manyak acılsın bi serverda bari orda bşeyler yapalım :)[signature][hline]ya yeter baydı cypher aresdeyim yine Lvl: 5x nick:darkweaver job:Blade ( master olcak inş. :)) np: 5xx ( yeni aldım :))
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 en ii server diez ;)[signature][hline]?
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hala oynuyan war mı ?[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN(banned) yeni nik : dontDoThat lvl : 5x mesleği : Hunter-Archer
Öne çıkan mesajlar