SnAke_15 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Göründüğü üzere server yapımı Olabilir kimse oyuna giremior.Dikkat ederrseniz cyper acılışıda böyle olmuştu..(kendi görüş üm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 cypherin hali ortada. yeni server açmaya cesaret edemezler. bugları çözmeye çalışıyorlardır.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord quake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Ama acılacak BUnu biliosun.. Nie olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KOmania Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Ben giremiyodum ama connecting de biraz bekledim girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bende connect olmuo bile.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 normalde cypher de açılmıcaktı. myko da yeni server açılcagı duyrulduktan sonra aceleyle insanlar oraya gitmesin diye açıldı. zaten milyon tane bug var. yeni server açılırsa oyun çöker. yani şimdilik açılması imkansız.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord quake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Ama acılacağını gm belirtti gelecek hafta acılacağpnın söyledi ve o hafta içindeyiz herhan acılabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Şimdi herkeste yeni server geliyor orada coşacağım kral olacağım herkesi keseceğim çekilin ulen edaları var. ama alakası yok gençler. Ares ve diezden aynı naralarla çıkan bütün dostlar berasmus ve cyperın iğrençliğini gördükten sonra kuyruklarını kıstırıp anavatanlarına geri döndüler. Çünkü ben kral olacam diye siz oraya koşarken merak etmeyin sizle birlikte 12784623456248716482 kişi daha aynı şeyi düşünecek. Yani işin özü bu oyunda Ares Diez ve biraz Xig dışında server yoktur. Gerisi yalan... Demedi demeyin![signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 160.000 Clan: w00t Server: Ares Durum: Sıkıldım az oynuyorum halbuki kassam 70 olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 kardeş daha web sitesi açılmıyo. insanlar nasıl yeni hesap alacak nasıl girecek. açılsa da benim için farketmez de hersey daha beter olmasın die korkuyorum.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord quake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KOmania Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Valla şeytan diyo malesia server ına geçsem daha ii gibi cyper da orcların çoğu gm destekli ve gm np kasıyo iyi mi? bir sürü edit char var.Dünde Subside yedim isterseniz resminide yollarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 CYPER VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bizim adsl problemli net gidip geliyo net geldiği zamanlar knight açılıyo bizde bizim başımıza cypher açılmadan önce girememe gibi bişey gelmemişti hep girdik bencede bugları çözüyolardır :D[signature][hline]nick:leonidas5 level:4*(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tovucu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 evet bende dün subside yedim atagımı scrollu haliyle 600 düsürdü.. ilk bas ne oldugunu anLamadım sonra arkın masterı acık priestle girip baktık holy nin 70 lvl büyüsüymüs cypherda gercekten edit dolu dun aksam butun chete clanının edit oldugunu sölyeyen notice gecti meydanı orclara bırakıyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Server Status LoginServer Offline Ares 1 Offline Ares 2 Offline Ares 3 Offline Beramus 1 Offline Beramus 2 Offline Beramus 3 Offline Cypher 1 Offline Cypher 2 Offline Diez 1 Offline Diez 2 Offline Xigenon 1 Offline Xigenon 2 Offline [signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 190 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dumi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 beyler 3 5 güne kadar yeni patch dupewipe cıkacak daha sonrasında yeni server acılacak dogrumu degilmi diye sorgulamayın kesin dogru...[signature][hline]MYKO:LooK_BacK(61) ares:LadyBlood(58) diez:BigBeaR(59) ixigenon:LooK_BacK(58)-SinnerS(68)-WhoWillDie(61)-DieForU(61) Beramus:HollyDancer(60)dumi(68) OMG Yine Dumi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ben oyundayım şu anda.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord quake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Buyse, 05 Kasım 2005 18:08 tarihinde demiş ki: ben oyundayım şu anda. Sena Dc atmayı unutmuş server :D[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 190 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ya o değil beraber savasta oldugumuz saldur dc olmadı butun herkes dc oldu. adam 3 5 kişiyle invade yaptı adamların basedeki pot cuları falan kestiler. dc olmayanlar oldu savasta.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord quake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ben karus char ıle gıırınce karsıma el morad hatitası cıkıor bakarsını f9 un char ına gırerım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Buyse, 05 Kasım 2005 18:12 tarihinde demiş ki: ya o değil beraber savasta oldugumuz saldur dc olmadı butun herkes dc oldu. adam 3 5 kişiyle invade yaptı adamların basedeki pot cuları falan kestiler. dc olmayanlar oldu savasta. git inn hostes kes :)[signature][hline]ares lvl 61 e.lord quake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: KOmania, 05 Kasım 2005 18:01 tarihinde demiş ki: Valla şeytan diyo malesia server ına geçsem daha ii gibi cyper da orcların çoğu gm destekli ve gm np kasıyo iyi mi? bir sürü edit char var.Dünde Subside yedim isterseniz resminide yollarım. orc larda gm olmasa edit char olmasa walla orc ların hali ne olurdu bilmiorum :D bugün cz de kendi townumdan bikere bile çıkamadım hep town içinde np kastım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 adamı cz de bırakmayın sakın bazen bug oluyo eziğin biri senin charla oynuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Ya power turk o mzan biri oynuor uff uff ufff ya canm sıkıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: CaDoBaBa, 05 Kasım 2005 18:20 tarihinde demiş ki: said: KOmania, 05 Kasım 2005 18:01 tarihinde demiş ki: Valla şeytan diyo malesia server ına geçsem daha ii gibi cyper da orcların çoğu gm destekli ve gm np kasıyo iyi mi? bir sürü edit char var.Dünde Subside yedim isterseniz resminide yollarım. orc larda gm olmasa edit char olmasa walla orc ların hali ne olurdu bilmiorum :D bugün cz de kendi townumdan bikere bile çıkamadım hep town içinde np kastım LoL bide bize diyon senin gibi ezikLer townda oturup kasıyor dışarı çıktımı Np kalmıyor işte Ölelerinde[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 190 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Girmior ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar