Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beyler kesin Yeni server gelior..

SnAke_15

Öne çıkan mesajlar

normalde cypher de açılmıcaktı. myko da yeni server açılcagı duyrulduktan sonra aceleyle insanlar oraya gitmesin diye açıldı. zaten milyon tane bug var. yeni server açılırsa oyun çöker. yani şimdilik açılması imkansız.[signature][hline]ares

lvl 61 e.lord

quake
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi herkeste yeni server geliyor orada coşacağım kral olacağım herkesi keseceğim çekilin ulen edaları var. ama alakası yok gençler. Ares ve diezden aynı naralarla çıkan bütün dostlar berasmus ve cyperın iğrençliğini gördükten sonra kuyruklarını kıstırıp anavatanlarına geri döndüler. Çünkü ben kral olacam diye siz oraya koşarken merak etmeyin sizle birlikte 12784623456248716482 kişi daha aynı şeyi düşünecek. Yani işin özü bu oyunda Ares Diez ve biraz Xig dışında server yoktur. Gerisi yalan... Demedi demeyin![signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 67
NP: 160.000
Clan: w00t
Server: Ares
Durum: Sıkıldım az oynuyorum halbuki kassam 70 olurum.
Sosyal ağlarda paylaş

evet bende dün subside yedim atagımı scrollu haliyle 600 düsürdü.. ilk bas ne oldugunu anLamadım sonra arkın masterı acık priestle girip baktık holy nin 70 lvl büyüsüymüs cypherda gercekten edit dolu dun aksam butun chete clanının edit oldugunu sölyeyen notice gecti meydanı orclara bırakıyorlar..
Sosyal ağlarda paylaş

Server Status
LoginServer Offline
Ares 1 Offline
Ares 2 Offline
Ares 3 Offline
Beramus 1 Offline
Beramus 2 Offline
Beramus 3 Offline
Cypher 1 Offline
Cypher 2 Offline
Diez 1 Offline
Diez 2 Offline
Xigenon 1 Offline
Xigenon 2 Offline
[signature][hline]Impossible İs Nothing

Np: 190 k
Sosyal ağlarda paylaş

beyler 3 5 güne kadar yeni patch dupewipe cıkacak
daha sonrasında yeni server acılacak dogrumu degilmi diye sorgulamayın kesin dogru...[signature][hline]MYKO:LooK_BacK(61)
ares:LadyBlood(58)
diez:BigBeaR(59)
ixigenon:LooK_BacK(58)-SinnerS(68)-WhoWillDie(61)-DieForU(61)
Beramus:HollyDancer(60)dumi(68)
OMG Yine Dumi!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Buyse, 05 Kasım 2005 18:12 tarihinde demiş ki:
ya o değil beraber savasta oldugumuz saldur dc olmadı butun herkes dc oldu. adam 3 5 kişiyle invade yaptı adamların basedeki pot cuları falan kestiler. dc olmayanlar oldu savasta.

git inn hostes kes :)[signature][hline]ares

lvl 61 e.lord

quake
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KOmania, 05 Kasım 2005 18:01 tarihinde demiş ki:
Valla şeytan diyo malesia server ına geçsem daha ii gibi cyper da orcların çoğu gm destekli ve gm np kasıyo iyi mi?
bir sürü edit char var.Dünde Subside yedim isterseniz resminide yollarım.
orc larda gm olmasa edit char olmasa walla orc ların hali ne olurdu bilmiorum :D bugün cz de kendi townumdan bikere bile çıkamadım hep town içinde np kastım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CaDoBaBa, 05 Kasım 2005 18:20 tarihinde demiş ki:
said:
KOmania, 05 Kasım 2005 18:01 tarihinde demiş ki:
Valla şeytan diyo malesia server ına geçsem daha ii gibi cyper da orcların çoğu gm destekli ve gm np kasıyo iyi mi?
bir sürü edit char var.Dünde Subside yedim isterseniz resminide yollarım.
orc larda gm olmasa edit char olmasa walla orc ların hali ne olurdu bilmiorum :D bugün cz de kendi townumdan bikere bile çıkamadım hep town içinde np kastım

LoL
bide bize diyon senin gibi ezikLer townda oturup kasıyor dışarı çıktımı Np kalmıyor işte Ölelerinde[signature][hline]Impossible İs Nothing

Np: 190 k
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...