Ceday Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 hehe anladım walla baya bilgilendirici oldu. walla uzun yapmak aslında parasal olarak bariz kayıp benim için, işe girsem 2,5m civarı falan alacagım cünkü. ama maksat rahat olsun diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 üniverste bitsin, master yap. sonra uzun dönem yap, teğmen olarak ayrıl. of. *milli güvenlik hocası harbi feci gaza getiriyo bizi.*[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Davion, 04 Kasım 2005 02:14 tarihinde demiş ki: said: bLackcha0s, 03 Kasım 2005 01:50 tarihinde demiş ki: Eğer 4 yıllık üni mezunuysan Uzun dönemde güzel para alıyorsun aylık 1.5milyar falan Kısa dönemde Er olarak yaptığın için bişey olmuyor 300milyon mu ne veriliyor galiba 1.5 milyar alan göstersene bana. :D[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mitin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 şimdi bende bu ayın sonunda sınava gircem de, orda hani bana sorarlarsa komando olmak istiyo musun, yok hava indirme falan gibilerinden, ben nasıl cevap vermeliyim o arada? İstemiyorum desem adamlar kıllığına - bunu gönderelim biz komando olarak- derler mi ? yani nasıl bi cevap verilebilir o durumda[signature][hline]Muhacirler kayıp edilmiş toprakların kutsal hatıralarıdır. Mustafa Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Yeni mezun bilgisyar muhendisisin ve piyasadan 2.5 milyar istiyorsun:) OK biz seni arariz eger amcan dayin vsnin isyeri degilse en baba sirket 1.250-1.500 verirki o bile cok az gordum. nereden mezun olursan ol MIT dahil. burasi turkiye said: Ceday, 04 Kasım 2005 12:55 tarihinde demiş ki: hehe anladım walla baya bilgilendirici oldu. walla uzun yapmak aslında parasal olarak bariz kayıp benim için, işe girsem 2,5m civarı falan alacagım cünkü. ama maksat rahat olsun diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 1 yıl oldu nerdeyse mezun olalı. 1.250 ne yaf, cok daha üzerinde veren yerlerde istesem yarın baslayabilirim. benim bildigim cogu yer zaten 2 civarı veriyor. daha iyisini de bulabilmek mümkün. J2EE tabalı calısan bilgisayar mühendisi piyasada sayılı zaten. [Bu mesaj Ceday tarafından 05 Kasım 2005 00:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
morkin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 kolun bacağın eksik degilse alırlar askere. kıl dönmesiymiş vs. etki etmez. kaldı ki düz tabanlık da etki etmez muhtemelen. askerde herkese görev bol. koğuşçu yapar mutfakta bulaşıkçı vs. yapar yinede bi şekilde görev bulurlar duruma göre. bu tip şeylere kafayı takmayın. o bahsettiğiniz milyarlık maaşlar brüt maaşlardır, kesintiler olacaktır mutlaka. net olarak daha az para geçer ama evde boş oturuyorum iş güç bulamıyorum derseniz ona söyleyecek birşey yok. astegmen = sorumluluk , takım komutanı falan olursanız çok daha sorumluluk ister. her astegmen takım komutanı olacak diye bi olay yok (karacı olursanız takım komutanı olma ihtimali daha yüksektir herhalde) ama kendinizi hazırlayın bu olasılığa. gerçekten bu işin altından kalkabileceğinizi düşünüyorsanız kalkışın asteğmen olmaya. bu işler tamamen şans işidir, kısa dönem iyidir uzun dönem kötüdür diye birşey sözkonusu değil. hatta yer hiç önemli değil, karsta yaparsın çok iyi bir amirin vardır nasıl geçtiğini anlamazsın bile, marmariste yaparsın deniz yüzü göstermezler sana. o yüzden hiç kurcalamayın, torpil falan ile de hiç uğraşmayın, torpil vs. yaptırmanız demek size verilecek işi de başkasının yapması demek, kimsenin hakkını yemek, hayatıyla oyanamk dogru degil. vakti gelince paşalar gibi yapın askerliğinizi kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 2 senelik yüksekokul mezunlarının yedek subaylık şansları varmı acaba,bilen birisi cevap versin plz...[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 2 senelik üni. mezunları yedek subay olamıyor ... bir üst mesajdaki arka kesinlikle +1 ... herşeyden önemlisi Amiriniz ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 peki ya epilepsi hastaları? eeg sinde sorun olanlar? ayrıca babam o sınavı 3. lükle kazanmış, sormuşlar nerde yapmak istersin diye, istanbul'da yapmış askerliğini.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kocero Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 kontrola son gün gidince kısa dönem oluyorsun..ilk gidenleri genelde uzun döneme koyuyorlar..o sınavda askerde ne olacağını belirlemek için(topçu vs.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ben uzun dönem yedek subay olmak iatiyorum :) er olmak bana göre değil :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar