VisuaL_TR Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Arkadaşa raptorla çitin vermiştim ama esland a giderken dc oldu. Tekrar girince itemler yerinde yoktu. Premium gold falan da değil acaba geri alabilir miyiz itemleri? Yoksa soğuk su mu içelim? İlk defa böyle bişey görüyorum acaba normal mi?[signature][hline]VisuaL_TR Berserker HERO Diez 6xxx np ''A new power is rising in Cyper !'' COmiNg SooN..
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Soğuk su iç git duş al gel benim arkımın +8 shardı gitti...[signature][hline]Nick::ExcuseMe: Server;Diez LvL:2*(Eziq)=Yeni başladım= Job;Warrior Nation:Orc
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 soyulmuş olamazmısn paralarına dokunulmusmu ???
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: pisikopat_5, 05 Kasım 2005 17:06 tarihinde demiş ki: soyulmuş olamazmısn paralarına dokunulmusmu ??? Sadece verdiğim itemler gitti[signature][hline]VisuaL_TR Berserker HERO Diez 6xxx np ''A new power is rising in Cyper !'' COmiNg SooN..
Subx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Diezdemi oluyor?[signature][hline]s.a. aga ordamısın? HasMez, 04 Kasım 2005 18:31 tarihinde demiş ki: İNANABİLİR MİSİNİZ BİLmİYORUM AMA
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Subx, 05 Kasım 2005 17:08 tarihinde demiş ki: Diezdemi oluyor? Evet off ya gitti itemler...[signature][hline]VisuaL_TR Berserker HERO Diez 6xxx np ''A new power is rising in Cyper !'' COmiNg SooN..
zzz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 soğuk sudan baya iç sen çünkü sizin hatanız olan bişe geride alamazsınız her zmn söleriz " trade önce,sonrası save atmayı unutmayın " şekil A : visual_tr :/[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 60k+ Server : Ares
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 İtem alışverişlerinden sonra mutlaka command/save ama mutlaka! Bu mevsimde soğuk içme boğazların hastalanır. Başka bir şey iç. Geçmiş olsun gitti onlar...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 160.000 Clan: w00t Server: Ares Durum: Sıkıldım az oynuyorum halbuki kassam 70 olurum.
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: VisuaL_TR, 05 Kasım 2005 17:05 tarihinde demiş ki: Arkadaşa raptorla çitin vermiştim ama esland a giderken dc oldu. Tekrar girince itemler yerinde yoktu. Premium gold falan da değil acaba geri alabilir miyiz itemleri? Yoksa soğuk su mu içelim? İlk defa böyle bişey görüyorum acaba normal mi? Rollback olayı benim amulet of gondessim gitti , o yüzden hemde realDI İtemlerini kesinlikle alamzsın Gmden felan[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 190 k
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Sağolun arkadaşlar ben şimdi bill imi aliym de geziym biraz..[signature][hline]VisuaL_TR Berserker HERO Diez 6xxx np ''A new power is rising in Cyper !'' COmiNg SooN..
OrioN_ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 roolback yemıısın bu bug kardesım o ıtemlerın gelme sansı yok yazık olmus[signature][hline]
ozkancab Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Gme ingilizce küçük emrah tarzında bir mail yyolla şansın varsa iyi günündeyse verir bnce[signature][hline]NicK:ozkan_TR Server:ARES JOB:LVL 60 WARİOR(MASTER OLAMIYORUM PARAM YOK YARDIM LÜTFEN) NP:1K :( CLAN:LVL 45'den BERİ CHOSENS(DEĞİŞTİRMEM)
Öne çıkan mesajlar