Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 valla ben çok eğleniyorum :D[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 abi öle demeyin kendisi örnek fener taraftari seviom ben onu fenerliler eglendirio beni :D[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: MoKoKo_1903, 04 Kasım 2005 13:42 tarihinde demiş ki: said: Bonjo, 04 Kasım 2005 00:38 tarihinde demiş ki: ergün yokmuş yaww berabere biter bu maç. GS 2-0 alır... helal :)[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bende fenerliyim eğlendin mi?[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 yok sen okadar kirletmiosun mac forumlarini..[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 yalnız bakıyorumda diyarbakırın verilmeyen net bir penaltısı var kimse bahsetmiyor fenere olsa oOoO :) (yanlış anlaşılmasın kavga çıkarmak gibi bir niyetim yoq)[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: tony_montana, 04 Kasım 2005 22:01 tarihinde demiş ki: said: MoKoKo_1903, 04 Kasım 2005 13:42 tarihinde demiş ki: said: Bonjo, 04 Kasım 2005 00:38 tarihinde demiş ki: ergün yokmuş yaww berabere biter bu maç. GS 2-0 alır... helal :) bende başta kazanır diyordum gs beni yakan ergün oldu valla :D[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 dikaktlerini biraz da onun öncesine çevirirsen necatinin topa vurmadan önce net bir biçimde indirildiğini de göreceksin[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 TFL git gide boka sarıyo yannız. 3 büyüklerin hali içler acısı[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Bonjo, 04 Kasım 2005 22:03 tarihinde demiş ki: said: tony_montana, 04 Kasım 2005 22:01 tarihinde demiş ki: said: MoKoKo_1903, 04 Kasım 2005 13:42 tarihinde demiş ki: said: Bonjo, 04 Kasım 2005 00:38 tarihinde demiş ki: ergün yokmuş yaww berabere biter bu maç. GS 2-0 alır... helal :) bende başta kazanır diyordum gs beni yakan ergün oldu valla :D ergün olsa yenilmiştik zaten garanti:)[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Bonjo, 03 Kasım 2005 18:21 tarihinde demiş ki: diyarbakır bencede küme düşmeye aday takımların başında geliyor , genede gs açısından kolay bir maç olacağını düşünmüyorum ,ama zorlansada kazanır gs diyorum. vay be ne güzel yorum yapmışım[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Bonjo, 04 Kasım 2005 00:38 tarihinde demiş ki: ergün yokmuş yaww berabere biter bu maç. bu daha güzel :)[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 kusura bakmayında evde değilim kafedeyim ve kafe de sitede hiç bi canlı sonuç sitesini açamıyoum maç skorunu yazarmsınız[signature][hline]ben holigun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 GS 2-0 DB goller(71-ümit karan,89-sasa ilic)[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 saolasın[signature][hline]ben holigun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 kolay maç olmayacağı belliydi :-)[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ama maçın bilincindeydik[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 çok sewindim gs'nin kazanmasına D.Bakır 2.lige emin adımlarla ilerliyor.artık pazar günü samsun maçında bağırırız "diyar kümeyeee diyar kümeyeee diyar kümeyeee diyar kümeyeee"[signature][hline]-Optimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Siz şimdi Konya'dan otobüs de kaldırırsınız Diyarbakır'a ;)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 @pessimist merak ettim şimdi diyarbakır konyayla bu sene maç yaptı mı yaptıysa kaç kaç bitti bi de maç nerde oynandı?[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naduko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 yaşasın yanıldım berabere bitebilir dedim btmedi:) bence maçın kilit adamı iliç en önemli deişiklikse volkan denen kazmanın çıkıp ayhanın girmesi oldu.Bence saidou korksun artk çünkü ayhan onun yerini alabilir iyide alır:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gmefaraday Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 hay axi[signature][hline]pazi snajper ! powered by [-RaMMsTeiN+} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Şimdi maçtan geldim.Kötü oynadık istediğimizi futbolu pek oynayamadık.Neyse bu 3 puan ilaç gibi takıma biraz moral oldu. Volkan çok kötü oynadı ama taraftarın yaptığı çok ayıptı.Adam çıktıktan sonra başı eğik oturdu.Golde bile sevinmedi. En azından Saidou önümüzde hafta geri dönüyor.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 güzel oynamışızdır heralde 2-0 olduguna göre. bide armut[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ben de izledim vallaha diyarbakır gol atçak sandım kaç kere =p[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar