EarS Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Arkadaşlar, Ben bazen Bazaar Terminal'e girmeye çalışırken ya giremiyorum ya da çok bekleyip girsemde işlem yapamıyorum.Baazar Terminal'de normal işlem yapabilğimde de yapamadığımda da ping aynı seviyede gözüküyor.Sizde de var mı böyle bir sorun?[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Ben yasamadim hic benzer bir sorun[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect & Weaponsmith ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5496 3322 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 oluyo bende de, sadece bazaar terminalda dil, player vendorlarda da oluyo - ozellikle satin aldigim item'i retrieve ederken bu durumda bazaar penceresini kapatip, biraz uzaklasip geri geliyorum [uzaklasmadan acip kapayinca ise yaramadi, ilginc] o zaman duzeliyo belki de tamamen tesadufidir, uzaklasip gelmekle alakasi yoktur da o anda tesadufen ping duzelmistir falan, bilemiyorum... oluyo ama arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 bende öyle bir durum olduğunda başka bir bazaar terminal'e gidiyorum bazen düzeliyor çoğu zaman düzelmiyor.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 bu yaptiginiz hareketler ile ilgisi yok çözümün , olay tamamen server in sismesinden kaynaklaniyor. Eger hic giremiyorsaniz bilinki server down yakindir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 alis veris yaptiginiz veya getirme ekraninin altinda refresh butonu var ona basar 1 kez daha denerseniz rahatkikla istediginizi alirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 ben 3 gun once vibro knucklers aldim, available itemsda gorunuyo, ve waypointinden gittim bazaar terminaline ama alamiyorum, please specify a valid item to retrieve diyo. Varmi bunun cozumu , oyunu kapatmayi, pc yi restart etmeyi, baska gezegene gidip donmeyi hatta oyunu tekrar yuklemeyi bile denedim alamiyorum ooyle duruyo available itemsda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Şimdi,her item'ı her yerden alamazsın,mesela sen Naboo'dan Tatooinedeki bir item'ı aldın.Item'ı retrieve etmek için Tatooine'deki aldığın bölgedeki bazaar terminalden almalısın.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 bazaar terminallerde maximum fiyat 3k mı? 3000cr üzerinde hiç bişey goremedimde şimdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 hayir acik arttirma icin verebilecegin max rakam 3000 normal satista daha yuksegide var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 pazarda her item en yüksek 3k krediye satılabiliyor.ondan iyi silahlar,evler,fabrikalar fln satılmıyor pazarda.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 said: codmaster, 04 August 2003 13:55 tarihinde demiş ki: Şimdi,her item'ı her yerden alamazsın,mesela sen Naboo'dan Tatooinedeki bir item'ı aldın.Item'ı retrieve etmek için Tatooine'deki aldığın bölgedeki bazaar terminalden almalısın.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr biliyorum sorunda orda zaten , almam gereken yerden alamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 said: CriZz, 04 August 2003 13:10 tarihinde demiş ki: ben 3 gun once vibro knucklers aldim hikayenin geri kalani cok acikli, uzuldum =/ ama merak ettigim baska bisey var. kaca aldin? sanirim vibro knucklers yapabilen cok adam yok su anda benim oynadigim serverda, onun icin sacma sapan konusuluo yok o kadar eder yok bu kadar diye, sirf merakimdan soruyorum, alakam yok vibro hedelerle yoksa =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 100krediyede var 6k krediyede var. özelliğine bağlı fiyatı.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Ctrl-V den vendors bölümüne bakarsanız ,haritadaki(o gezegen için tabi) tüm player vendorların waypointlerini bulabilirsiniz.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 3k ya aldim ama iyi degil pek, iyileri zaten bazaar terminalde satilmiyo heralde max 3k oldugu icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 iyi degil dedim ama henuz teras kasilige adimimi atamamama ragmen 600 vurdugum oluyo. vibro knucklersdan once max 300 dü 100 de 100 artirdi damage i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 ben bazaardan bir fwg5 almıştım 3k'ya.40 küserden 170 küsüre hasar ve 2.0 hız.rahat değeri 7-8k idi.sonrada 8k'ya sattım zaten.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 said: EarS, 04 August 2003 17:29 tarihinde demiş ki: 100krediyede var 6k krediyede var. özelliğine bağlı fiyatı.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Su 100k lik Knuckler nerdeymis bir görüp belkide almak isterim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 100k diyemi okudun yoksa 100krediye vibro knuckles olmaz mı demek istiyorsun?[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Bi geleyim oyuna bende bu muhabbetlerin adamı olacam :) Köpük geldi lan agzımdan :)[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar