Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bazaar Terminal

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar,
Ben bazen Bazaar Terminal'e girmeye çalışırken ya giremiyorum ya da çok bekleyip girsemde işlem yapamıyorum.Baazar Terminal'de normal işlem yapabilğimde de yapamadığımda da ping aynı seviyede gözüküyor.Sizde de var mı böyle bir sorun?[hline]-Oh my God,I found a penny.
-You bastard.
Cicio Bor-Eclipse
Mesaj tarihi:
oluyo bende de, sadece bazaar terminalda dil, player vendorlarda da oluyo - ozellikle satin aldigim item'i retrieve ederken

bu durumda bazaar penceresini kapatip, biraz uzaklasip geri geliyorum [uzaklasmadan acip kapayinca ise yaramadi, ilginc] o zaman duzeliyo

belki de tamamen tesadufidir, uzaklasip gelmekle alakasi yoktur da o anda tesadufen ping duzelmistir falan, bilemiyorum... oluyo ama arada
Mesaj tarihi:
bende öyle bir durum olduğunda başka bir bazaar terminal'e gidiyorum bazen düzeliyor çoğu zaman düzelmiyor.[hline]-Oh my God,I found a penny.
-You bastard.
Cicio Bor-Eclipse
Mesaj tarihi:
ben 3 gun once vibro knucklers aldim, available itemsda gorunuyo, ve waypointinden gittim bazaar terminaline ama alamiyorum, please specify a valid item to retrieve diyo. Varmi bunun cozumu , oyunu kapatmayi, pc yi restart etmeyi, baska gezegene gidip donmeyi hatta oyunu tekrar yuklemeyi bile denedim alamiyorum ooyle duruyo available itemsda.
Mesaj tarihi:
pazarda her item en yüksek 3k krediye satılabiliyor.ondan iyi silahlar,evler,fabrikalar fln satılmıyor pazarda.[hline]-Oh my God,I found a penny.
-You bastard.
Cicio Bor-Eclipse
Mesaj tarihi:
said:
codmaster, 04 August 2003 13:55 tarihinde demiş ki:
Şimdi,her item'ı her yerden alamazsın,mesela sen Naboo'dan Tatooinedeki bir item'ı aldın.Item'ı retrieve etmek için Tatooine'deki aldığın bölgedeki bazaar terminalden almalısın.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion
Web: www.darklegion.gen.tr

biliyorum sorunda orda zaten , almam gereken yerden alamiyorum.
Mesaj tarihi:
said:
CriZz, 04 August 2003 13:10 tarihinde demiş ki:
ben 3 gun once vibro knucklers aldim

hikayenin geri kalani cok acikli, uzuldum =/

ama merak ettigim baska bisey var. kaca aldin?

sanirim vibro knucklers yapabilen cok adam yok su anda benim oynadigim serverda, onun icin sacma sapan konusuluo yok o kadar eder yok bu kadar diye, sirf merakimdan soruyorum, alakam yok vibro hedelerle yoksa =]
Mesaj tarihi:
ben bazaardan bir fwg5 almıştım 3k'ya.40 küserden 170 küsüre hasar ve 2.0 hız.rahat değeri 7-8k idi.sonrada 8k'ya sattım zaten.[hline]-Oh my God,I found a penny.
-You bastard.
Cicio Bor-Eclipse
Mesaj tarihi:
said:
EarS, 04 August 2003 17:29 tarihinde demiş ki:
100krediyede var 6k krediyede var. özelliğine bağlı fiyatı.[hline]-Oh my God,I found a penny.
-You bastard.
Cicio Bor-Eclipse

Su 100k lik Knuckler nerdeymis bir görüp belkide almak isterim...
Mesaj tarihi:
100k diyemi okudun yoksa 100krediye vibro knuckles olmaz mı demek istiyorsun?[hline]-Oh my God,I found a penny.
-You bastard.
Cicio Bor-Eclipse
  • Yeni Oluştur...