Noth1ng Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Arkadaşalr diezde bir char kasıcam.. ama ne tür kaıcaıma karar veremiyorum warriormu açsam yaw diyorum yoksa assasinmi sizce diezde orc warriormu daha ii olur yoksa assasinmi birini açıp oynayacaımda :D *! Yorumlar içn şimdiden teşekkürer...* Dipnot:Lütfen arama demeyin...[signature][hline]Nolur bu imza için PM ye cevap yazın :( :( ; Yaw ben hangi charı kasacaıma karar vermedim Roque archery mi olsam yoksa roque assasin mi yoksa warriormu sizce hangisi ii nolur yardım edin :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hangisiyle daha ii oynuyorsan onu aç...[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn**an uben tanatha le faelas* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Birde charın nicki söz konusu onu ne yapmam lazım...[signature][hline]AreYouGay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: wastyrx, 05 Kasım 2005 14:27 tarihinde demiş ki: hangisiyle daha ii oynuyorsan onu aç... Benim için hangisi iyiyse o lazım czde fln hangisi iise ...[signature][hline]AreYouGay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Aha benim gibi bi tip daha,acıdım valla.Ben 1.5 senedir ne kascama karar veremedim daha kardeşim.Seninde sonun ben gibi olcak,sen en iyisi şimdiden bırak.[signature][hline]HasMez, 04 Kasım 2005 18:31 tarihinde demiş ki: İNANABİLİR MİSİNİZ BİLmİYORUM AMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Subx, 05 Kasım 2005 14:29 tarihinde demiş ki: Aha benim gibi bi tip daha,acıdım valla.Ben 1.5 senedir ne kascama karar veremedim daha kardeşim.Seninde sonun ben gibi olcak,sen en iyisi şimdiden bırak. Gel sen priest ol ben warrior beraber kasarlım diezde orc[signature][hline]AreYouGay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Benim diezde kac 5x char oldunu bilsen zaten aklın hayalın durur,ben diezde oynarken rebelde benden 4-5 lvl düsüktü öyle hesap et işte,harcadıgım zamanı bi charda kassam lvl 80dim serefsizim,sinirim bozuldu bak neyse:([signature][hline]HasMez, 04 Kasım 2005 18:31 tarihinde demiş ki: İNANABİLİR MİSİNİZ BİLmİYORUM AMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Subx, 05 Kasım 2005 14:32 tarihinde demiş ki: Benim diezde kac 5x char oldunu bilsen zaten aklın hayalın durur,ben diezde oynarken rebelde benden 4-5 lvl düsüktü öyle hesap et işte,harcadıgım zamanı bi charda kassam lvl 80dim serefsizim,sinirim bozuldu bak neyse:( olm hep böle duracak diiliz ya hem orc olalım[signature][hline]AreYouGay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 OO 3 kişiyiz sen ben bulldog ii olur priest mage warrior xD[signature][hline]AreYouGay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slusherz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ne istediğine bağlı 50 kişinin arasına dalmak istiyosan warrior aç sinsi sinsi gezmek istiyosan asassian :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: slusherz, 05 Kasım 2005 14:37 tarihinde demiş ki: ne istediğine bağlı 50 kişinin arasına dalmak istiyosan warrior aç sinsi sinsi gezmek istiyosan asassian :D:D Hangisiyle daha çok adm keserim :d[signature][hline]AreYouGay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slusherz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 yeteneğine bağlı warriorla daha çok kesersin gibime geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: slusherz, 05 Kasım 2005 14:41 tarihinde demiş ki: yeteneğine bağlı warriorla daha çok kesersin gibime geliyo Ohbe sonunda baklayı çıkardın warrior açıyorum xD[signature][hline]AreYouGay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slusherz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ama en çok np lerin genelde assassianlarda olduunu hatırlatırım ... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeSeRGe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 >>> Warior <<< ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvoLution_Priest Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 $ekiL A1 NYchris[signature][hline]Name : EvoLution Priest Server : Ares Np : 7**** Level : 62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 warrior tabikide adamlar towerlara rağmen townda turluolar teke teki geç sürüyle gelen paper ordusunun novalarından dans ederek atlatıp kaç mage alıo hatta hem güçlü hem defansı war hem attack ı war senin gördünmü millet kaçıo daha ne istion :D for ex: The_Sheriff , F9Devil , Krakatoa vs vs vs[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 60k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar