Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Char

Noth1ng

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşalr diezde bir char kasıcam.. ama ne tür kaıcaıma karar veremiyorum warriormu açsam yaw diyorum yoksa assasinmi sizce diezde orc warriormu daha ii olur yoksa assasinmi birini açıp oynayacaımda :D

*! Yorumlar içn şimdiden teşekkürer...*

Dipnot:Lütfen arama demeyin...
[signature][hline]Nolur bu imza için PM ye cevap yazın :( :( ;
Yaw ben hangi charı kasacaıma karar vermedim
Roque archery mi olsam yoksa roque assasin mi yoksa warriormu sizce hangisi ii nolur yardım edin :(((

Sosyal ağlarda paylaş

Aha benim gibi bi tip daha,acıdım valla.Ben 1.5 senedir ne kascama karar veremedim daha kardeşim.Seninde sonun ben gibi olcak,sen en iyisi şimdiden bırak.[signature][hline]HasMez, 04 Kasım 2005 18:31 tarihinde demiş ki:
İNANABİLİR MİSİNİZ BİLmİYORUM AMA
Sosyal ağlarda paylaş

Benim diezde kac 5x char oldunu bilsen zaten aklın hayalın durur,ben diezde oynarken rebelde benden 4-5 lvl düsüktü öyle hesap et işte,harcadıgım zamanı bi charda kassam lvl 80dim serefsizim,sinirim bozuldu bak neyse:([signature][hline]HasMez, 04 Kasım 2005 18:31 tarihinde demiş ki:
İNANABİLİR MİSİNİZ BİLmİYORUM AMA
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Subx, 05 Kasım 2005 14:32 tarihinde demiş ki:
Benim diezde kac 5x char oldunu bilsen zaten aklın hayalın durur,ben diezde oynarken rebelde benden 4-5 lvl düsüktü öyle hesap et işte,harcadıgım zamanı bi charda kassam lvl 80dim serefsizim,sinirim bozuldu bak neyse:(

olm hep böle duracak diiliz ya hem orc olalım[signature][hline]AreYouGay
Sosyal ağlarda paylaş

warrior tabikide adamlar towerlara rağmen townda turluolar teke teki geç sürüyle gelen paper ordusunun novalarından dans ederek atlatıp kaç mage alıo hatta hem güçlü hem defansı war hem attack ı war senin gördünmü millet kaçıo daha ne istion :D for ex: The_Sheriff , F9Devil , Krakatoa vs vs vs[signature][hline]Job : Elemantal Lord
Nation : Karus
Nick : BesT
LwL : 61
Race : Mage
Np : 60k+
Server : Ares
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...