Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beyaz Show [ Yeni Sezon ]

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Ünlü $ovmen Beyazıt Öztürk'ün sunduğu, ekranların sevilen talk show programı "Beyaz Show" yaz tatilinin ardından bu ak$am 23:45'te tiryakileriyle yeniden bulu$uyor. Yeni yayın döneminde yine canlı olarak ekrana gelecek olan programda, Kanal D izleyicilerini birbirinden ilginç sürprizler bekliyor. Sezonun ilk bölümünün konukları Emre Altuğ ve Vildan Atasever.
Gala gecesinde sürprizler var!

Yeni dönemde, yepyeni skeçlerin de ekrana geleceği programda Beyaz yine müzik ve sanat dünyasının ünlü isimlerini konuk edecek.

Beyaz Show'un geçtiğimiz sezon büyük ilgi gören parodileri; "Sizin İçin Denedik", "Kellepaça" ve "Nostalji" bu sezon da yerli yerinde. "Beyaz Show"un büyük sürprizlerle örülü gala gecesinde, tiryakilerini yine harika bir eğlence bekliyor.

Sakın kaçırmayın![signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight

Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
Sosyal ağlarda paylaş

onu bekliyorum[signature][hline]2pac
erkek adam renkli takım tutmaz . . .
[b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ
Sosyal ağlarda paylaş

Dünkü bölümüde güzeldi :)
Zeynep Dizdar, Hakan Ural. Beyaz'ın gaflarına bittim.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight

Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
Sosyal ağlarda paylaş

Oldum olası sevemedim ya şu beyazın yaptığı işi
yakışıklı eli yüzü parlak ne bilim manken yada oyuncu geliyo
beyaz diyince aklıma komedyenlik pek yakışmıyo gibi
bi komedyenn tipi özel olmalı bence
örn cem yılmaz şahan ata demirer adamların tipleri güldürüyo beni bide bunlar konuşmaya başlayınca ...:)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...