X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 merhaba arkadaşlar topic açmaktan korkan bi adam oldum çünkü paso 'yaw kardeşım böle topic var biraz araştirsana diyolar :( xD' nese ben şeyi sorcam bu upgrade olayi ile ilgili tiyolardan biri buymuş yeni duydum ilk önce 1. kutuya scroll koy bas sora 3.5.7.1.3. derken +7 ye çıkarılabiliyomuş itemlar ^^(artık ne kadar doğruysa) sizin yorumlarınızı bekliyorum.. böyle upgrade yolları yöntemleri varsa paylaşalım kolay gelsin ii bayramlar .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 upgrade kuralı? yapcağın işlem basit 1 : Press alt+f4 2 : uninstall game ... kuralı yöntemi warmı dio ya[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 55k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 1 1 7 6 3 2 de diolardı da ilk denememde +4 e deep scar yaktım xD[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / Clanless Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 zzz alla alla yaw biraz yapıcı olsan diyorum yok de öle şey olmaz de ben duyduğumu yazdım çok gıcık oluyom soruyoz tip tip cevaplar.... [Bu mesaj X_MeDiC_X tarafından 05 Kasım 2005 11:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ya akıl war mantık herkes mal ztn bitek sizler akıllısınız demi bitek siz bilionuz o yöntemi alla alla ne yöntemi bırak +2 geçerken bile item yakılıo bu oyunda ![signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 55k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 zzz yi takma sen post kasıo bu aralar :D[signature][hline]Ares/_NecrozaN_/6X/Cleric Cypher/SunBirD/5X/Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: zzz, 05 Kasım 2005 11:29 tarihinde demiş ki: ya akıl war mantık herkes mal ztn bitek sizler akıllısınız demi bitek siz bilionuz o yöntemi alla alla ne yöntemi bırak +2 geçerken bile item yakılıo bu oyunda ! allahım yarappim ben mi anlatamıyommm sen de mi sorun var ev adresi varsa türkçe öğreniyorum dil bilgisi 1 i bedava ya yollucam duyduğumuzu yazdık , kendimizi akıllı sanıp upgrade yapmaya çalıştığımız falan yok sadece herkesin dilinde olan böle saçma yöntemler üzerine konuşmaya çalışıyoz ama nese bak senin yüzünden 554564564 tane mesaj attık !!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Necro, 05 Kasım 2005 11:30 tarihinde demiş ki: zzz yi takma sen post kasıo bu aralar :D şşş hop aman hocam ayıp oluo ama aa :D[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 55k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 adam hala yok o böle dedi yok şu şöle dedi böle bişe warmı die soruo ya ne diim no comment takıl sen git dene yap olursa sevin olmazsa yine sevin zmn geçir hadi[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 55k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Allah yardımcın olsun zor tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 mantıklı deil suna koyunca bole olur dıye ama bu kadr kutucugu nden yapmıslar peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 böle bişe olduna inanıosanız eğer gidin açın fraps i deneyein 10item bakalm kaçı yancak kaçı olcak bölece öğrenmiş oluruz hadi[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 60k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ben o yöntemde +2 yaparken bile kırdım :D onlar balına rastgelmiştir[signature][hline]nick:leonidas5 level:4*(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geri_donecem Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 baba bak tek bildiğim şey şu +4 e kadar 1. 2 . 3. sıraya koy sanra upg edeceğin şeyin aynısından mesela rogue chitin helmet +4 oldu sonra rogue chitin helmet +1 bul bunu +2 yap sonra +4 ü +5 yap sonra tekrar aynı yöntemle +6 yap +7 olmuyor çok denedim +6 da kesin diyorum sana[signature][hline]KO dünyasında gözlerini açtı o savaşmak için doğmuştu.DELIDUMRUL adını aldı kendine namına yakışırdı dürüsttü saygı duyulurdu kinciydi ama savaşçıydı.el morad diyarı dar gelirdi ona ve bir gün bir HAİN BİR TURK tarafından arkasından vuruldu.VE DELIDUMRUL OZAMAN ALLAHA KARŞI ÇIKTI.VE ÖLDÜ.ZATOİCHİ küçük kardeşi onun namını devam ettirecek.o bir kör.ama görenlerden daha iyi görüyor.onu aynı usta eğitiyor.ve onu kahpe TURK lerden koruyacağına and içti. www.forever-isc.co.uk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lycaon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Eger basıcaın item rogue chitin sa doğrudan +5e kadar busla bas sonra +6ya basarken 7ye koy bas... Yanma ihtimalı 0. Ben hep öyle yapıorum hepde oluo.. +7nin takdiği yok. +7 benim ömrümü yedi milyar zararlara uğrattı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Şuna koy buna koy olayı sadece gaz için,upgrade yapana gaz veriyor.Olay o.[signature][hline]HasMez, 04 Kasım 2005 18:31 tarihinde demiş ki: İNANABİLİR MİSİNİZ BİLmİYORUM AMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lycaon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Tek diceim +7 basıcaksan magic anwilden uzak dur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 beyler görüşleriniz için teşekkur ederim işte benim istediğin aradığım şey buydu ne güzel herkes fikrini açıkladı çok saolun... öle gelip te neden böyle soruyosun olmaz öle şey git falan filan gibi şeyler yazmadığınız için çok saolun işte forumu anlamlı kılan budur....tekrar saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar