Anathema Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 selam millet ben votkacı (: Alıntıla
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 2.sini açma arkadaşım selamlayan selamlar 1. sini[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Alıntıla
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bi sekilde sile bilirmiyim ? Alıntıla
turambarturin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 silemezsin neyse boşver yenisin herkes yapar bööle hata arada...[signature][hline] | ALT+S İşte Hayat | Alıntıla
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 aleykum selam vodkacı :D[signature][hline][b]Bardağı Ta$ıran İlk Damla[b] Alıntıla
malik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 hoşgeldin votkacı:)[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Alıntıla
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 komtanım! *ayağa kalkar*[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -The Shadow Zone Alıntıla
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Buraların diktatörü benim güzel kardeşim, Hoşgeldin sefa getirdin![signature][hline]Filozof pati, Diktatör pati, Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Alıntıla
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 babatema hosgeldın[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Alıntıla
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 h.b. ta diltatorluk bisiklet kullanmaktan kolay ve kolaylar olan işler benim işim uehuehu ( böö ivenç ) :D[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil... Alıntıla
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 hoşgeldın[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Alıntıla
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Hoş geldin...Anathema.Hımmm severim...[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Alıntıla
Famy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 emret ya slmlarız cık cık *!hıh *[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Alıntıla
unac Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 hg[signature][hline]Ben senin alnını karışlarım Alıntıla
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 sen bizi selamla sen acemisin :) hoşgeldin.[signature][hline]|Chaos Design & Hosting| |Sindarin MMO| | Ultimatr.Net| |Storm UO| Evlenilcek Kız Aranıyor Alıntıla
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 s.a baba :D[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil... Alıntıla
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 hoşgeldin![signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! I'm love in it! :) Alıntıla
ZaCk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ewet[signature][hline]Eh Tıklayın Artık Alıntıla
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 emrin olur selam baba opeyimm abi :P[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Alıntıla
Siamon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Bitiyorum şu yeni gelenler bölümünde post kasan tiplere...[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Alıntıla
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 SLMS[signature][hline]AreYouGay Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.