Pyro Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Bana da mail le geldi,ben de denedim gayet guzel bi$i =) tavsiye ederim.hele ki lise dönemlerinden kalma platonik a$kınız varsa resmini bulabilirsiniz. Buraya girerek country,state,lise adınız ve bilimum ayarları yaptıktan sonra search e basın, 10 sn ara$tırıyor ve fotonuzu buluyor.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 biliyoz maymun çıkıyo (açılmıştı demek hoşuma gitmiyo ya )[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 arama yaptım hatta geni$ icerikli olsun diye sadece "lise" yazdım.herhalde cok garip bir konu ismi koymu$ olsalar gerek. p.s:20-25 gunluk uyelerıde baymak ıstemem gercı lol. [signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê [Bu mesaj Pyro tarafından 05 Kasım 2005 01:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 teşekkürler Pyro[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c FM1 0 2 . 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 gunde 450 sorudan sonra zekan artık böle $eylerı umursıcak kdr dıkkatlı olmuyor emın ol.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 aslında hepimiz birer maymun değilmiyiz[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 lol yaa angelotti den son nokta :p[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 yani 2 madalyalı üyeye yakışmayan bi topic,kınıyorum:D *!kınar*[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 madalyalarını çıkart arkada bekliyorum :D[signature][hline]yeni geldin ve site hakkında hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi -_- beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 bana bişimi dicen koçum al burdan de . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Günde 450 soru mu? Günde 7.5 saat test mi çözüyorsun? Valla helal olsun 7.5 saat soru çözmek için 45 dk ya 15 dk mola versen 150dk mola eder. 600 dk 10 saat eder. Abi bu tempoyla gidersen öss 1. si olursun herhalde. Niye (yani belkide benim dersanenin stilden fark ediyor) ben günde 100 soru çözerdim max. Bravo yani 10 saat ders. Ps: Şaşırdım abi bi an. :P[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hehe yedim valla, nasıl da heycanla bekledim cıkıcak diye :D[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Private, 05 Kasım 2005 10:36 tarihinde demiş ki: Günde 450 soru mu? Günde 7.5 saat test mi çözüyorsun? Valla helal olsun 7.5 saat soru çözmek için 45 dk ya 15 dk mola versen 150dk mola eder. 600 dk 10 saat eder. Abi bu tempoyla gidersen öss 1. si olursun herhalde. Niye (yani belkide benim dersanenin stilden fark ediyor) ben günde 100 soru çözerdim max. Bravo yani 10 saat ders. Ps: Şaşırdım abi bi an. :P her soru 1 dk alıyor dıye bır$ey yok.90 bıo sorusunu 30 dk cozuyorum cogu zmn ordan kurtarıyorum hehe. bu arada bazı komik insanlar eglenmek icin msj atmı$larda topicin tamamını okumayı deneseler ke$ke.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar