Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lisenizdeki fotografınız

Pyro

Öne çıkan mesajlar

Bana da mail le geldi,ben de denedim gayet guzel bi$i =) tavsiye ederim.hele ki lise dönemlerinden kalma platonik a$kınız varsa resmini bulabilirsiniz.

Buraya girerek country,state,lise adınız ve bilimum ayarları yaptıktan sonra search e basın, 10 sn ara$tırıyor ve fotonuzu buluyor.[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Sosyal ağlarda paylaş

arama yaptım hatta geni$ icerikli olsun diye sadece "lise" yazdım.herhalde cok garip bir konu ismi koymu$ olsalar gerek.

p.s:20-25 gunluk uyelerıde baymak ıstemem gercı lol. [signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê

[Bu mesaj Pyro tarafından 05 Kasım 2005 01:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Günde 450 soru mu? Günde 7.5 saat test mi çözüyorsun? Valla helal olsun 7.5 saat soru çözmek için 45 dk ya 15 dk mola versen 150dk mola eder. 600 dk 10 saat eder. Abi bu tempoyla gidersen öss 1. si olursun herhalde. Niye (yani belkide benim dersanenin stilden fark ediyor) ben günde 100 soru çözerdim max. Bravo yani 10 saat ders.
Ps: Şaşırdım abi bi an. :P[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Private, 05 Kasım 2005 10:36 tarihinde demiş ki:
Günde 450 soru mu? Günde 7.5 saat test mi çözüyorsun? Valla helal olsun 7.5 saat soru çözmek için 45 dk ya 15 dk mola versen 150dk mola eder. 600 dk 10 saat eder. Abi bu tempoyla gidersen öss 1. si olursun herhalde. Niye (yani belkide benim dersanenin stilden fark ediyor) ben günde 100 soru çözerdim max. Bravo yani 10 saat ders.
Ps: Şaşırdım abi bi an. :P

her soru 1 dk alıyor dıye bır$ey yok.90 bıo sorusunu 30 dk cozuyorum cogu zmn ordan kurtarıyorum hehe.

bu arada bazı komik insanlar eglenmek icin msj atmı$larda topicin tamamını okumayı deneseler ke$ke.[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...