Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lisenizdeki fotografınız

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bana da mail le geldi,ben de denedim gayet guzel bi$i =) tavsiye ederim.hele ki lise dönemlerinden kalma platonik a$kınız varsa resmini bulabilirsiniz.

Buraya girerek country,state,lise adınız ve bilimum ayarları yaptıktan sonra search e basın, 10 sn ara$tırıyor ve fotonuzu buluyor.[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Mesaj tarihi:
biliyoz maymun çıkıyo
(açılmıştı demek hoşuma gitmiyo ya )[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx
(gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak )

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Mesaj tarihi:
arama yaptım hatta geni$ icerikli olsun diye sadece "lise" yazdım.herhalde cok garip bir konu ismi koymu$ olsalar gerek.

p.s:20-25 gunluk uyelerıde baymak ıstemem gercı lol. [signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê

[Bu mesaj Pyro tarafından 05 Kasım 2005 01:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
lol yaa angelotti den son nokta :p[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr...
severken kararlı sevilirken yeterli ol
her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol
Mesaj tarihi:
madalyalarını çıkart arkada bekliyorum :D[signature][hline]yeni geldin ve site hakkında hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi
-_-

beni buralarda bulabilirsiniz
1-2-3-4
-5
bana bişimi dicen koçum al burdan de
.
Mesaj tarihi:
Günde 450 soru mu? Günde 7.5 saat test mi çözüyorsun? Valla helal olsun 7.5 saat soru çözmek için 45 dk ya 15 dk mola versen 150dk mola eder. 600 dk 10 saat eder. Abi bu tempoyla gidersen öss 1. si olursun herhalde. Niye (yani belkide benim dersanenin stilden fark ediyor) ben günde 100 soru çözerdim max. Bravo yani 10 saat ders.
Ps: Şaşırdım abi bi an. :P[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
Mesaj tarihi:
hehe yedim valla, nasıl da heycanla bekledim cıkıcak diye :D[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do?
- l don't want to know.
- Just keep swimming.What do we do?We swim, swim
- Dory, no singing.
Mesaj tarihi:
said:
Private, 05 Kasım 2005 10:36 tarihinde demiş ki:
Günde 450 soru mu? Günde 7.5 saat test mi çözüyorsun? Valla helal olsun 7.5 saat soru çözmek için 45 dk ya 15 dk mola versen 150dk mola eder. 600 dk 10 saat eder. Abi bu tempoyla gidersen öss 1. si olursun herhalde. Niye (yani belkide benim dersanenin stilden fark ediyor) ben günde 100 soru çözerdim max. Bravo yani 10 saat ders.
Ps: Şaşırdım abi bi an. :P

her soru 1 dk alıyor dıye bır$ey yok.90 bıo sorusunu 30 dk cozuyorum cogu zmn ordan kurtarıyorum hehe.

bu arada bazı komik insanlar eglenmek icin msj atmı$larda topicin tamamını okumayı deneseler ke$ke.[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
  • Yeni Oluştur...