Wuchstein Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 cont.message @0102,0,3,1 * kendini tedavi eder * şeklinde yapıyorum system error hatası cıkıyor. herşeyi denedim(cont.sayua / cont.say) ama yazı tipi 3 olunca system hatası veriyor diger turlude hos durmuyor. cont u silip message, sayua veya say yapınca sysmessage gibi altta cıkıyor. bunun bir çözümü varsa bilen bir arkadaş yardımcı olabilirmi. yani scp de yazının sys error verip yazı renginin sarı cıkmasını istemiyorum. şimdiden teşekkürler[signature][hline]Bir akılsız baştan gayri nem kaldı.. soulwaX Istanbul Akşamları[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serial Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 cont.sayua 0102,6,6,6 *kendini tedavi eder* şeklinde 6 ile yaparsan bu hatayı almayı önleyebilirsin. "systran" diye aratsaydın bunun cevabını bulabilirdin ama ben yinede yazdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wuchstein Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 sagol da yine ayni hatayi veriyor :)[signature][hline]Bir akılsız baştan gayri nem kaldı.. soulwaX Istanbul Akşamları[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 cont.message @0102,3 * kendini tedavi eder * boyle dene bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar