Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurban...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi "kurban" dağıldı mı yaw?? o efsane grubu bi daha beraber göremeyecek miyiz, o şarkıları canlı olarak dinleyemeyecek miyiz?[signature][hline]Spirit
It is the hero's strength, and the
mother's resilience, and the
poor man's armour
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
efsane olmasa da super harıka muhtesem bence
su kımseyı beğenmeyenleri de anlıyamıycam ya neyse...[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
Ne Efsanesi Nereleri Efsane

Güzel Çalıyor Parçalı Güzel...

Coşup Coşup Efsane Die Yazmayın Ya..

Al Sana Efsane

Queen[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Mesaj tarihi:
Ne Duman gibi bağımlı tripleri vardı..Ne Mor ve Ötesi gibi yumuşak alternatif bir çizgileri vardı..Ne Manga ya da Çilekeş gibi Nu-Metal'i Türkiye'ye empoze etmeye çalıştılar..
Çizgileri belliydi 3 stüdyo albümleri ve genç yaşlarına rağmen geniş bir kitleye hitabediyorlardı,Gerek Burak gerek Deniz çok kaliteli adamlardı ve herşeyden önce yaratıcıydı ..Efsane demek kesinlikle yanlış olur ama dağılmasa daha yapacakları işler vardı kesin..[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Mesaj tarihi:
said:
fenerbahce, 04 Kasım 2005 19:21 tarihinde demiş ki:
yuh oha lem ne zaman efsane oldular :D

Çok kibarsınız...Maşallah[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Mesaj tarihi:
kardesım o bu degıldı baterıst goturuyodu ısı sımdı athenaya gectı baterıstı zaten dıkkat ettıysenız bu arada athena costu ama efsane degıl ve bence aslada olamaz ha baterıstlerı tek basına efsane olabılırmı orası tartısılır ama metalıcanın baterıstıne kafa tuttu dıye duydum en son tv de ıyı gruptu dıyelım severım dınlerım hatta su anda dınlıoyrum :))
Mesaj tarihi:
said:
Greeny, 04 Kasım 2005 17:05 tarihinde demiş ki:
said:
elvyn, 03 Kasım 2005 20:36 tarihinde demiş ki:
"evsane" grup kavramın bunlardan ibaretse yazık derim.

evsane demiyolar zaten

said:
Anathema, 03 Kasım 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
deyil canım olamassaten turkiye de hangi rock grup u evsane olmus birini bilirim oda pentagram

Şimdi Kurban'ın müziği de gayet yavşak bi rocktı. Arkaya bir de vıcı vıcı koysalar Nu Metal'ın allahı olacaklardı büyük ihtimalle. Neyse, seven dinler. ama efsane gibi saçma ithamlarda bulunmayalım.
Mesaj tarihi:
poahahahahahahah yavşak dedi nihahahaha

kurban gerçekten iyi bir gruptu. yukarda bir arkadaşın dediği gibi değişik, orjinal müzik yapıyorlardı. eğlenceliydi dinlemek. baterisi bassı ve vokali tam olması gerektiği gibiydi. coverları ise baya başarılıydı.

türkiyede böyle bir grup vardı.

efsane değildi, ama güzeldi. beğenmiyen arkadaşlarada şurdan bi lol yolliyim tam olsun.

lol
Mesaj tarihi:
said:
BulletRide, 04 Kasım 2005 17:04 tarihinde demiş ki:
Ne Duman gibi bağımlı tripleri vardı..Ne Mor ve Ötesi gibi yumuşak alternatif bir çizgileri vardı..Ne Manga ya da Çilekeş gibi Nu-Metal'i Türkiye'ye empoze etmeye çalıştılar..
Çizgileri belliydi 3 stüdyo albümleri ve genç yaşlarına rağmen geniş bir kitleye hitabediyorlardı,Gerek Burak gerek Deniz çok kaliteli adamlardı ve herşeyden önce yaratıcıydı ..Efsane demek kesinlikle yanlış olur ama dağılmasa daha yapacakları işler vardı kesin..

katılıyorum sonuçta bu herifler türk rock müziğini sevdiren insanlar. ben pek sevmem kurbanı ama yani Türk Rock ında bir efsane olacakları kesin sonuçta onlar tohumları atanlar sayılabilir. henuz efsane falan değiller. ilerde (bizim grup falan ünlenince demogoji yapmak için haehae) kurbanla rock müziğe başladık yorumlarını sık sık duyacagız gibi geliyor bana.
haa ama mesela Badluck Glam tohumlarını attı 92 de bi işe yaramadı...
bunların farklı bi tarzı var ama kurban böyle AnadoluRock(coverlardan biraz heh ama tam anadolurock diyemeyiz),Alternatif, postpunk tarzında (idi) yani garip bir karışım.

megadeth konseri öncesi adamları izledim canlı ama yani mustaine i beklerken sinir bozucu olabiliyorlar [konserin sonunda Symphony of Destruction un başını çaldılar tarafımdan taktir topladılar o ayrı =) ][signature][hline]80ler... herkese yetecek kadar var
  • Yeni Oluştur...