Theo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Ya insan bu kadar yanlı bu kadar at gozlugu takarak cevap verir... Bi kere Turkiye'de en sadik en iyi taraftar Besiktas taraftaridir. Fenerbahce ise stad kapasitesinin fazla olmasi ile isi goturmektedir. Ve asil konuya gelecek olursak besiktas taraftarinin yaptıgı bence degisik ve hos![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 boyle yalan bı haberden cıkan tartısmalara bak kımse aglanıcak haldeyken baskalarına laf atayımda morallerı ıyıce bozulsun eglenelım dıye bısey dusunmez , eger haberın dogrulugunu kanıtlarsan da besıktaslı futbolcular a cıddı anlamda acırım .[signature][hline]HOROZLU SPOR GAGA LARIZ ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Nerenizle okuyorsunuz? taraftar yazıyor futbolcularla ne alakası var.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 biri bi link vermiş hürriyetim.com'dan ordaki söyleşiden bişey takıldı gözüme ; SORU: ‘Daniel Pancu’yu transfer etmeyi düşünüyor musunuz?’ CEVAP: ‘Zaten Pancu’ya top fazla gelmedi ki. Kaleciliğini göremedim’ komiğime gitti bu soru.. bide rüştünün dövdürülmesiyle ilgili şeyler var tabi onu geçiyorum.. nasıl olsa kesin birinin o konuyla ilgili elinde kanıtlar belgeler vardır.. aziz yıldırım paşa yaptırmamıştır onuda..[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar