Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.8.2 nerden bulabilirm?

raze0

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar ben cafedeym suan ve gırmek ıcın eu yazıorm realmliste son versionu yuklemesi için fakar unable to veligable version dior. onun ıcın us yazdım ve 1.8.0 ı yukledi.Snra tekrar eu yazdm oyuna gırmek ıcın bu sefer yıne aynı seyi dedi napıcam? 1.8.2 ı nasıl yuklerm yada baska bı caresi armıdr yrdm?[signature][hline]Jenowa is my M.

,--.Sephiroth-.,.-
Sosyal ağlarda paylaş

deli yrdm msjları geldi saoln.
abicim bilen varsa bi cvp yazsn die diorm yani titreme geldi cafede dagtcam smdi burda kucuk cocklar felan var. nasıl olucak bilen yok yani ben cıkıym bari=)
1.8.0 ı yukledm us yazarak realmliste snra eu olarak deıstırdm hala aynı hatayı verıo yerm byle işi[signature][hline]Jenowa is my M.

,--.Sephiroth-.,.-
Sosyal ağlarda paylaş

1.8.2 Sadece EU için çıktı diye duydum. Ne kadar doğru bilmem ama us client kullananlar 1.8.22ye patchleyemiyorlarmış çünkü o client için öyle bir patch yok.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

eft bılıorm ztn sorun orda? yani ben realmliste eu yazınca ztn hıc patch yapmıor yanı 1.1.2 bile olsa falan yani..ancak 1.8.0 ı yukluor.Daha snra tkrr yazıorm eu gırmeye calısıorm yıne aynı problem unable to valigable game dior .Anlamadm ıste..[signature][hline]Jenowa is my M.

,--.Sephiroth-.,.-
Sosyal ağlarda paylaş

EU için çıktı derken kullanılan Client'tan bahsediyordum. Yani senin kullandığın client US versyon. 1.8.2. ise EU versyon oyunlar için çıktı. Yani unable to validate game version demesi gayet doğal. Bir yerden EU versyon Client bul onu kur patchleri öyle yap.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...