Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 mirandadan sonra genel istek üzerine daha az sistem kaynaklarını kullanan ve bütün formatları destekleyen video-mp3 .. oynatıcısı oldukça gelişmiş özellikleride var çekin deneyin derim 1mb lık bi program.. Burada[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıkla çekinme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 haaaa çatla coolplayer 200kbcık :P ama video oynatmaz sadece mp3 severler için *! reklamını yapar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 huae bu hepsini çalıyor valla bende eski bi sürümü vardı yenisi de çok iyi bilgisayarı hiç kasmıyor skinleri falanda var oldukça gelişmiş bir program[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıkla çekinme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 DivX izlerken Bsplayer kullanıyorum da pek stabil değil. Özellikle ileri geri alırken çok çöküyor. Mp3 falan çalar da, mp3 programları daha bir lite, daha bir rahat.[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar