THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 evet arkadaslar 20- 25 civari mactan sonra finalistler belli oldu dyna nin genkleriyle benim as larim ikici kez finalde karsilasacaklar. 2ikiniclik ucunculuk macida ayni gun as-2 ile as-3 arasinda yapilacak. bu cumartesini dusunuyoruz iftardan 4-5 saat once baslariz herhalde. kurallari final oldugu icin degistirdik...iki defa ard arda kazanan kazanir. İyi olan kazansin.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Nasil final oldu bu? Genklerin maglubiyeti var?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Dyna admin oldu ondandır :D Şaka tabi yaw :D[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Msn: [email protected]
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 biz uefa yı aldık tharkas şamp ligini simdi şampiyonlar şampiyonu finali yapıyoruz[signature][hline]*
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Ha iyi o zaman. Biz Sampiyonlar Ligi 2.si olduk ha =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 daha degil wissy sizin de 2.lik 3.luk maciniz var verecem ungoya tarihini :P[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Bu sefer Martini'nin oldugu bir tarih olsun. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Bu cumartesi ben yokum valla genklerden baska adam bulacagınız :)[signature][hline]:))) !!! ........................
spadina Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 narstil olmassa is yatar :)[signature][hline]infinite skills create miracles.
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 1-0 olsun bizim olsun :)yok 2-0 olsun[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 karşılaşma pazar günü olucak saati cumartesi aksam konusuruz tharkas sen sizin takıma uyan saatleri yaz ayarlayalım[signature][hline]*
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bugun oynadik bir mac dynalar 3 kisi oldugu icin kilimanjaro yu onlara verdik kendisi as-2 nin lideridir sonuc olarak 1 mac yaptik biz sentinel olduk dynanin kingi level 20 de stun bugina ugradi stun atamamaya basladi o esnada iki tarafinda ortadaki baraka yikikti aradan 5 dakka gecti bizden bir adam 10 dakkaligina away oldu sonra bizim baraka gitti sonra adam geldi stunsiz dynanin base ini yiktik. sonuc oalrak mac sayilmadi ehau birdaha yapacaz.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 2 saat bık bık etmişsin tekrarlancak maç yazsana :)[signature][hline]*
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 aNTeN ZaZaK ddungeon Bunlar oynuyor mu g3nk turnuva kadrosunda?[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bi sonraki oyunu anlattirma bana:)[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Lyrent Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Sonraki oyunda oynamadık ki biz, gözüm televizyondaydı benim bütün maç boyu. Neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz.[signature][hline]G 3 N K f t w
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Ben hala bu macin `Final` oldugunu kabul etmiyorum.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ole olmak durumunda. yenilmeyen tek takim biziz onun haricinde her takimin maglubiyeti var en cok mac yapmis tkaimda bizden sonra genkler tek maglubiyetleri bizle oynadiklari macla aslinda once sizle oyantip kazanini bizle final yaptiracaktik ama o zaman diger takimlara haksizlik olurdu. bu sekilde bitirip yeni bir turnuvaya baslamanin en iyisi olduguna karar verdim.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Biz de sadece AS-1'e yenildik[Ah ya nasil yenildik... =[] En cok mac yapmak bir sey degil. Bunun final olmasi icin g3nk takiminin bizimle yapmasi gerekiyordu. Neyse bu sefer daha organize bir turnuva olur artik. Bu boyle bitmis olsun.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 1 defa scourge da 1 eksikle oynadik oyle yenildiniz:) normalde hep ikinci maclarda ben tek kaliyordum 2-3 tane sagdan sldan adam getirip oynuyorduk. maci ileri tarihe atinca 1 eksikle ciktik rahat aldik oyunu. dedigim gibi o mini turnuvaydi ciddi birsey degildi. normalde tek yenildigisiz as-1 oldugundan o direk 1. olacakti ancak bi final yapalim dedik en cok mac yapip en az yenilmis olani sectik oda genk clani. gerci siizn bizde yaptiginiz 50 tane maci 1 mac saymasak siz olurdunuz:)[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Dogrusu bizim g3nk'le yapmamizdi yarifinali sonra olacaksa final olurdu.. Neyse biz de eksikle ciktik Sentinelken verdigimiz maca ordan gitti. Ah n00b riki ah =] Anyway[Bu da wow yuzunden] 2. turnuvada artik..[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 yalniz kilimanjaro larinda tek maglubiyeti var onarida eledim direk ki ona soz vermistim pri ve quendi onun takimda olacakti unfor online olmayinca milletinde hep isi cikinca yatti olay ben kendi takimimi bile kuramadim. kili tek basina kaldi. onu finale alabilirdik ama genk fazla mac yaptigi icin genki aldik.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Öne çıkan mesajlar