Theridone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 beyler proxy isteyenler için araştıdım buldum. :D alın kullanın ben de denicem şimdi http://www.v7soft.net/download/hideippla.exe[signature][hline]Nick: Bezgin_bekiR Server: Diez Level: 55 Race: Mage Spec.: Lighting/Ice Üst Baş: Full +7/12 Hp Paper Mage items. Vood Staff +8 Clan:uMberLLa Np: Bilmem belki biraz vardır (1 k yok ama:( ) [Bu mesaj Theridone tarafından 04 Kasım 2005 20:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Bence DB çalındı ama ne bilim sistem güvenliğinin iyi olması lazım. Ben 1-2 hafta önce açık taradım topu topu 4 tane buldu o da 1 tanesi ciddi açıktı.[signature][hline]Nick: Bezgin_bekiR Server: Diez Level: 55 Race: Mage Spec.: Lighting/Ice Üst Baş: Full +7/12 Hp Paper Mage items. Vood Staff +8 Clan:uMberLLa Np: Bilmem belki biraz vardır (1 k yok ama:( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OSMANKEPENEK Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 geçkaldılar iki hafta önce değiştim hala giremiyom :( cok özledim çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ya bu söylediğime inanasım gelmiyoda-aynı yazıyı bende gördüm ve tercüme si osuruğunki gibi-sabah databasle ilgili hurafeler aklıma geldi ya doğruysa gümletmesinler serverı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: TaLkative, 04 Kasım 2005 20:09 tarihinde demiş ki: bende doğm tarihimi bilmiom napcaz acaba:) HÖyt Noluyor a.q Bunu ben yazmadım :S zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 190 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 nasıl yazmadın lem yazmışsın işte xD[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / Clanless Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Açığını yakaldım bohueh :D[signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ben yazmadım bunu zzzzzzzzzzzzzzzzzz salak yazzam derim haftada bi günceliyorum öle bişey olsa charı şimdiye kadar oynamazdım burdaki şifremimi kırdılar Ohea[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 190 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 salak diye kime dedin ?[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / Clanless Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Necro, 04 Kasım 2005 22:27 tarihinde demiş ki: Açığını yakaldım bohueh :D aha buna :P[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 190 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 okies[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / Clanless Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 zuhahaha doğum tarihini bilmiyo hackleyiiiiiiiiiin!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D[signature][hline]nick:leonidas5 level:4*(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bosuna proxy vs baska seylerle denemeyin.. londrada arkadasim war ona denettirdim pw deişdiremiorsun.. italyada baska bi arkadasim war oda deişdiremior .. bosuna cirmalamayin =)[signature][hline]Aga Clan pls ! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
you_banned Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bewyler bu iş te bişi war kesin bişi oldu oyunu komple hacklediler herhhalde :p neyse eet siteye girilmio nası değiştircez anlamadım :([signature][hline]!!!emeğe saygı lutfen!!! !hileye hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar