Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni $erver Tayfası

DaggerInTheNight

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bir iki güne yeni server açılacak.Belli kişilerde yeni serwera geçicek.Madem öyle,server açılır açılmaz herkez toplansın yeni bir server kuralım.. ve önerim karus olalım..

olacak muhtemel nickimde burda nickim..
Normaldeki nickim mewthree tanıyan tanır.. ayrı etten KasaTura ve Aileni kusturan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DaggerInTheNight, 04 Kasım 2005 21:21 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar bir iki güne yeni server açılacak.Belli kişilerde yeni serwera geçicek.Madem öyle,server açılır açılmaz herkez toplansın yeni bir server kuralım.. ve önerim karus olalım..

olacak muhtemel nickimde burda nickim..
Normaldeki nickim mewthree tanıyan tanır.. ayrı etten KasaTura ve Aileni kusturan

server açılır açılmaz neden bir daha server kuruyorsun löl'ün karesi :D[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 67
NP: 160.000
Clan: w00t
Server: Ares
Durum: Sıkıldım az oynuyorum halbuki kassam 70 olurum.
Sosyal ağlarda paylaş

bızde kafece geççez ve bızde orc olucaz ..heuhahuah... bız takımı kurduk saten bı de burdan tanıstıgım bı ark da bıze katılcak ılk eslanda gıren bız olmayı hedeflıyoruz tabıkı ılk 60 olan da ama Acaba ne zaman acılcak kesın olarak bılen warmı?***[signature][hline]Server :Cypher
Irk: Karus
Nick : NoCry_CZ
Level: 62
Clan : DrukenOrcs
Malesef Banlandım :(
Sosyal ağlarda paylaş

bende yeni server'a geçecek olanlardanım ama eve gidince olması benim için daha iyi. Biz de aslında bi tayfa geçicez 8 kişi fakat cafeden oynadıımızdan full kasmak için mecburen evde olmamız lazım. daha 90 gün var eve gitmemize server ne kadar zaman sora açılcak ki ?[signature][hline]Nick : Cure_Shot
Server: Ares(mus)
Level : nOOb'us :D
Np :1xxxx
Clan : Deişebilir :P
Sosyal ağlarda paylaş

muhahah kuruoruz bi bakıoruz ilk gün herkesde shell var silk bundle için worm kesios reduce shell çıkıo filan:D[signature][hline]malesya serveri
hepinizi beklerim
ırk:orc
lvl:henüz 36 ama yeni başladım
job:paper flame

amerikan serveri

ırk=insan
job=heal,rezzer priest
lvl=46dan düşme 43

Sosyal ağlarda paylaş

said:
HasMez, 04 Kasım 2005 21:34 tarihinde demiş ki:
bende akabilirim bu yeni servera tabii ben akarsam fena akarım bilirsiniz akışkan bi sıvı olmamın yanı sıra likidibilitemde gayet yüksektir

Bu cümle yap1 itibariyle bana adex teki günlerimi hat1rlatt1 xDxD

[Bu mesaj dereque tarafından 04 Kasım 2005 22:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...