Chuda Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 azuhahaha ilki süper yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bir tane daha vardı onu bulamadım :D ondada clan pls ananı çiçek böcek diyordu :D adam hem clan pls diyo hemde küfür ediyo :D[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: BugsBunny, 04 Kasım 2005 23:05 tarihinde demiş ki: said: He saol canım.. Tv izlemek? O tvde izlediklerini ben yazıyorum. Şaka değil gayet ciddiyim. Yaşım da sanırım senin iki katına yakındır. Aferim sana ... Benim de boyum ve akıl yaşım snnkinin 2 katı kadardır herhalde belkide yaşın benimkinin yarısıdr kim bilir? ....benim tv de izlediklerimi yazıyo gibi değil koda gördüklerini yazıyo gibisin gibi geldi bana ... Yahu ben şenlik olsun diye topic açtım, sen gelin sus ulen garı gibilerinden bayağı bir tümceyle giriş yaptın. E ayrıca bir zahmet KO da gördüklerimizi yazacaz buraya KO ya ait bir forum burası. Tv de izlediklerini buraya yazacak değilim. Ha ayrıca ben akıl yarıştırmadım senle, kişiliğine dair bir şey de söylemedim. Sen gelip tanımadığın birine asosyal insan dersen yanlış olur.[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 160.000 Clan: w00t Server: Ares Durum: Sıkıldım az oynuyorum halbuki kassam 70 olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 abi çok salaklar ya bizim arkadaş alt clana ben üst clanın masteriyim diyip alt clana girmişti :D:D:D:D[signature][hline]nick:leonidas5 level:4*(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 [Bu mesaj BugsBunny tarafından 04 Kasım 2005 23:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 clan pls pokunu öpeyim dayı :D[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Yahu ben şenlik olsun diye topic açtım, sen gelin sus ulen garı gibilerinden bayağı bir tümceyle giriş yaptın. E ayrıca bir zahmet KO da gördüklerimizi yazacaz buraya KO ya ait bir forum burası. Tv de izlediklerini buraya yazacak değilim. Ha ayrıca ben akıl yarıştırmadım senle, kişiliğine dair bir şey de söylemedim. Sen gelip tanımadığın birine asosyal insan dersen yanlış olur. Ya işte ben sana qarı marı demedim onu ortaya attım öyle şahan ın tiplemesinden içimden geldi ok baba? me good gun :D asosyal i onu bilmiyosun diye demedim kafa olsun diye dedim .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Oke nemo problemo :D[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 160.000 Clan: w00t Server: Ares Durum: Sıkıldım az oynuyorum halbuki kassam 70 olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 adam:aga clan pls leader:level kaç?? adam:20 leader:olmaz alt sınır 50 adam:aga olsun al sen ben hızlı kasıyom hemen 50 olurum leader:nekadar hızlı?? adam:aga seb karar ver daha hızlısını tanıyosan leader:? adam:3 günde 20 oldum ve bütün kafece oyunu bırakıp buna kopuyoruz herkes ne yapıyosa bırakıp yerlere yattı :D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]nick:leonidas5 level:4*(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: cemshit, 04 Kasım 2005 23:14 tarihinde demiş ki: adam:aga clan pls leader:level kaç?? adam:20 leader:olmaz alt sınır 50 adam:aga olsun al sen ben hızlı kasıyom hemen 50 olurum leader:nekadar hızlı?? adam:aga seb karar ver daha hızlısını tanıyosan leader:? adam:3 günde 20 oldum ve bütün kafece oyunu bırakıp buna kopuyoruz herkes ne yapıyosa bırakıp yerlere yattı :D:D:D:D:D:D:D:D adam good gun mış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bY_baD Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: bilinc, 04 Kasım 2005 22:54 tarihinde demiş ki: ivi 47 rugu satiyim çıtın seti var agalar.... ivi noluo acaba ?? :-)[signature][hline]Abi Okimam Yazmam Yoq ßarmak ßassam Olirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BugsBunny Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: bilinc, 04 Kasım 2005 23:13 tarihinde demiş ki: Oke nemo problemo :D Hola come eslant gate :S o.O O.o ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 3 ay sonra ... ofs Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Kendi Kendime Karar aldım Eskİ Topicleri tazeleyecem BilincagaAllyPls :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bilinc Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Çayları da tazele ceek. 2 sugar plz. OKthxbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paticik ilginç bir değişim yaşamış. Sadece sitenin görüntüsü vs değişmemiş, enteresan tipler de spawn olmuş. Bazı arkadaşlar, hosting promosyonu galba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LorDofHmN Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Bilinc abi sen 70 olmadınmı imza aynıda ? :) Hyr cursed bone arıodunda o açıdan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BesT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 walla şahsen 70 oldunu bi gzl gördüm xD hll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LorDofHmN Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Yok czde attığı ok 800 vurunca bende anladımda imzada 67 yazıo hala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Milo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 konu eski.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Theridone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 O eski imza :D Bilinc 70 oldu e artık ib yi +9 a basarsın dimi abi. Bide Ally Pls. Olmadı Clan plis. O da mı olmadı. Item plis. Yok o da dersen; Parti pliss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… AeneisF Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 WTF ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… endless_night Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 aga senin itemin vardır ya item pls :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Theridone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 said: WTF ? sana da mı sarayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
BugsBunny Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: bilinc, 04 Kasım 2005 23:13 tarihinde demiş ki: Oke nemo problemo :D Hola come eslant gate :S o.O O.o ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Kendi Kendime Karar aldım Eskİ Topicleri tazeleyecem BilincagaAllyPls :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Çayları da tazele ceek. 2 sugar plz. OKthxbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paticik ilginç bir değişim yaşamış. Sadece sitenin görüntüsü vs değişmemiş, enteresan tipler de spawn olmuş. Bazı arkadaşlar, hosting promosyonu galba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Bilinc abi sen 70 olmadınmı imza aynıda ? :) Hyr cursed bone arıodunda o açıdan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 walla şahsen 70 oldunu bi gzl gördüm xD hll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Yok czde attığı ok 800 vurunca bende anladımda imzada 67 yazıo hala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 konu eski.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 O eski imza :D Bilinc 70 oldu e artık ib yi +9 a basarsın dimi abi. Bide Ally Pls. Olmadı Clan plis. O da mı olmadı. Item plis. Yok o da dersen; Parti pliss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 WTF ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 aga senin itemin vardır ya item pls :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 said: WTF ? sana da mı sarayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar