flatlin3 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 konya'ya yılın ilk 1yagdı pir yagdı watana millete hayırlı olsun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 amin[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ya ben kardan nefret edyorum yaa 2 yıl önce bursaya yağan kar tiksindirdi beni heryer buz gibi bide onun üzerine çamur oluyo of off....[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ya ankara ya ne zaman yaar benim ilk senem bu ankarada kesin tüm sene hasta dolaşacam :([signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flatlin3 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 thanks:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flatlin3 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ankara'yada 1-2 gune yagar fazla 1 farkı yok bende nefret ediyorum kardan ewde pinekliyoruz butun gun:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gmefaraday Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 abe kar yagsa ii , tum dallar kırılmıs , yolar tıkalı .... *!we ben gene yitik* zuha[signature][hline]pazi snajper ! powered by [-RaMMsTeiN+} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flatlin3 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 wallahi ole 1taneside benim kafaya incek diye korkuyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 görmeyeli yeni konyalılar gelmis siteye valla ağaçlar sulusepkene(karla karışık yağmura böyle deniyordu galiba) dayanamamış yıkılmışlar.neyse pazar günü daha fazla yağsa da okula gitmesek[signature][hline]-Optimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flatlin3 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 inşallah kardeş dua ette yagsın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gmefaraday Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 yagmasın be ben yola cıkcam ptesi sebah[signature][hline]pazi snajper ! powered by [-RaMMsTeiN+} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 yılın ilk karı dayagı olarak okudum baslıgı. Alla alla[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 yagmasın hic bi yere yaw sadece ilk ve orta ogretimmi var burda:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flatlin3 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ne alaka kardeşim bizde belki yuksek ogrenim ogrencisiyiz azuhah:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flatlin3 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Eternal, 04 Kasım 2005 20:24 tarihinde demiş ki: yılın ilk karı dayagı olarak okudum baslıgı. Alla alla bu nasıl okuma kardeş?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 iste kar yagarsa yüksek ogretim magdur oluyo o yonden soledim:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naduko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 abi bugün antalya tarafından bi geldim konyaya sanki harpten çıkmış bi şehir gibi meram yeni yolda dewrelmiş bi otobüs durağı,kırılmış ağaç dalları,sanırım arabanın tekinin vurduğu kırık bir trafik lambası vs.....ama size sölüyüm konya antalya(akseki üzeri) yolunda acaip kar var.fırtına gibi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 akseki bnm koyum bea:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naduko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 asgard walla akseki diyince artk aklıma devrilen bi otobüs ve yaralı turistler gelio dün 2 km dışında aksekinin otobüs devrildi :(o yüzden akseki lafını duyunca bi garip oluorum:) Zbh abi üzüldüm ya bende antalyalıyım ama konyada oturuorum farkı iyi gözetiorum ama varya eer yağmuruda seviosan gerçekten antalya kış için çok uygun mesela ben dün sideye de gittim o kadar çok yağmur yağdıki bi an denz taşıcak sandım gbide bi mübalağa yapabilirm:):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 :D evet yaw hele bir fırtına cıkıyor of of antalyanın sıcagı oldugu kadar soguguda mesur resmen kıcımız donuyodu kısın gittigimzde tabi antalyadaki evlerin cogunda kalorifer neyim fln yok anca klimayla ısınmıstık sıcak modunda:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naduko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 hayır bide soğuğuda öle kuru bi souk deil nem olduğu için içiniz ürperio işlio içinize.. bak şimdi bile ürperdi düşününce:)valla uyayamadım dün sidede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Şimdiye kadar gördüğüm en gıcık kar yaw her yer su vıcık vıcık bir sürü ağaç yıkılmış Bayram bayram iyi olmadı bazı yollar kapalı ağaçlardan geçemiyoruz.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flatlin3 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 sen sidede uyuyamadın mı kardeş? biz burda sabaha kadar eliktrikle battaniye,kalorifer v.s idare ettik uzuldum:([signature][hline] Master, give a dry on top of rice from there... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flatlin3 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 hocam burasıda garbege gibi oldu konyalılara slm'lar:)[signature][hline] Master, give a dry on top of rice from there... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naduko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 hoca klima açtım üşümüyüm die bu seferde boulacaktım lan dedim bari şunu kapatıyım bu seferde 1 saat sora fln bi tarafım donarak kalktım bu devran saatlerce sürdü.olayın komik tarafı klimanın kumandası duvara monteydi herseferinde kalk off off!!bişey srcam Konyada elektirkler gittimi Side tarafında 3 kere gitti geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar