Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ewet konya'ya yılın ilk karı yagdı...

flatlin3

Öne çıkan mesajlar

ya ankara ya ne zaman yaar benim ilk senem bu ankarada kesin tüm sene hasta dolaşacam :([signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Sosyal ağlarda paylaş

abi bugün antalya tarafından bi geldim konyaya sanki harpten çıkmış bi şehir gibi meram yeni yolda dewrelmiş bi otobüs durağı,kırılmış ağaç dalları,sanırım arabanın tekinin vurduğu kırık bir trafik lambası vs.....ama size sölüyüm konya antalya(akseki üzeri) yolunda acaip kar var.fırtına gibi:)
Sosyal ağlarda paylaş

asgard walla akseki diyince artk aklıma devrilen bi otobüs ve yaralı turistler gelio dün 2 km dışında aksekinin otobüs devrildi :(o yüzden akseki lafını duyunca bi garip oluorum:)

Zbh abi üzüldüm ya bende antalyalıyım ama konyada oturuorum farkı iyi gözetiorum ama varya eer yağmuruda seviosan gerçekten antalya kış için çok uygun mesela ben dün sideye de gittim o kadar çok yağmur yağdıki bi an denz taşıcak sandım gbide bi mübalağa yapabilirm:):):):)
Sosyal ağlarda paylaş

:D evet yaw hele bir fırtına cıkıyor of of antalyanın sıcagı oldugu kadar soguguda mesur resmen kıcımız donuyodu kısın gittigimzde tabi antalyadaki evlerin cogunda kalorifer neyim fln yok anca klimayla ısınmıstık sıcak modunda:)[signature][hline]For Ancelot
The ancient cross of war
For the holy town of gods
Gloria, gloria perpetua
İn this dawn of victory...

Asgard the wiz
Asgard the gotik:)
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdiye kadar gördüğüm en gıcık kar yaw her yer su vıcık vıcık bir sürü ağaç yıkılmış Bayram bayram iyi olmadı bazı yollar kapalı ağaçlardan geçemiyoruz.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok.
~®âi ~ *
Sosyal ağlarda paylaş

hoca klima açtım üşümüyüm die bu seferde boulacaktım lan dedim bari şunu kapatıyım bu seferde 1 saat sora fln bi tarafım donarak kalktım bu devran saatlerce sürdü.olayın komik tarafı klimanın kumandası duvara monteydi herseferinde kalk off off!!bişey srcam Konyada elektirkler gittimi Side tarafında 3 kere gitti geldi..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...