Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

masaüstüüüüüüüüüü ühü ühü ühü :(

Doncamillo

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle başlık biraz sakat, sonralıkla pls pls pls demişsin itici olmuş konu biraz.

3ed öyle kısaca yazmayla anlatılmaz, yaşamak lazım:-p
Tavsiyem hemen gidip kitapları alma, 3.5ed geliyo onu bekle. Yada netten indirebilirsin.
Bi iki değişiklik var önemli onları yazayım : Azalan Thac0 yerine artan attack bonus kullanılıyor artık, yine azalan ac yerine artan ac var. Bir round 6 saniye, silahlarda expert, mastery, gm kalkmış durumda. Tabii ki büyülerde değişiklikler var birde yeni sınıflar var. Sorcerer, ilk D&D deki kadar abartı olmasa da monk ve barbarian. Temel kuralları anlamak için Neverwinter Nights da oynayabilirsin.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

zor iş yaw.
ben nası ettim de (henüz) stabil (gibi görünen) bi grup buldum bilemiyorum walla...

havalar sıcak. kimsenin ilgisi belli bişeyin üzerinde fazla yoğunlaşmıyo, herkes baygınlıktan baygınlığa koşuyo, ben her gece "sabaha çıkabilecek miyim acaba" diye giriyorum yatağa. tavsiyem "FRP tayfasının" takıldığı mekanları (sihir, saklı vs...) gezip sorman, soruşturman yönünde olacak.[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?

[Bu mesaj Grudge tarafından 05 August 2003 02:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Magic, 05 August 2003 03:20 tarihinde demiş ki:
Anadolu yakasında doğru düzgün rpg oyunu oynayacak yer yok, avrupa'ya gelmen lazım :p

sen gel en kötü bizde oynarız[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...