Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 O zaman redhot dinleyenler de çıplak dolaşsın löl.[signature][hline]-Soy un perdedora.. -Nightmare Before Christmas -Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina-
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Musiki dinlesek ne giycez :)[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Takım elbise :) Tuvalet, kumaş pantolon vs vs..[signature][hline]-Soy un perdedora.. -Nightmare Before Christmas -Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina-
Caglar35 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 çok güzel bi tartışma konusu...[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
555 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 aaaa çok iyiymiş. tabi ki istediğin gibi giyinirsn dinlediin müzikle ilgisi olmak zorunda değil ki..[signature][hline]man is just a weak reflection in evolution´s history
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 kimse tartışmıo ki herkes aynı şeyi dio... metalci dediin siyah giyinir.. tavuk döner yer, açık ayran içer büfede.. öğrenin bunları[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Linu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ben bunu yapıyorum o zaman metalciyim?! :P
Soulfly Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 giyinme ben metalde dinliyorum ama giyinmiyorum cok rahat ve ferah yaşasın nudizm!![signature][hline]you'll hear my cries on the wind...
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Mortis, 04 Kasım 2005 16:06 tarihinde demiş ki: kimse tartışmıo ki herkes aynı şeyi dio... metalci dediin siyah giyinir.. tavuk döner yer, açık ayran içer büfede.. öğrenin bunları Kaç günde bir yıkanmak gerek?Yağlı saçın karizması var tabi..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Mortis, 04 Kasım 2005 16:06 tarihinde demiş ki: kimse tartışmıo ki herkes aynı şeyi dio... metalci dediin siyah giyinir.. tavuk döner yer, açık ayran içer büfede.. öğrenin bunları saclarıda uzatmak lazım tabi:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:)
helena Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Sabrina, 04 Kasım 2005 13:47 tarihinde demiş ki: O zaman redhot dinleyenler de çıplak dolaşsın löl. çok iyiydi =][signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Mike Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 keserim oramı buramı yaklaşmayın mayka.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı!
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 taaam abi kızma :([signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki: ((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah))
irin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Anathema, 03 Kasım 2005 19:15 tarihinde demiş ki: bende ole dusunuyorum ama adam dinliyosan tarzın buysa tarına uygun giyineceksin diye tutturdu ne yani şimdi ben gothic dinliyor ve gothic giyinmiyorsam suclumuyum yani tarzıma uygun bir insan deyilmiyim ? sen o arkadasına selam sole,sacmalamasın!![signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Öne çıkan mesajlar