Anathema Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 arkadaşlar bugun bir arkadasla bunun tartısmasını yaptım dinliyor ve seviyorum ama o sekilde giyinmek istemiyorum enazından abartı bisekilde yani siyah giyerim ama goz altı surmeler ve tonla delikle dolasmak istemiyorum:) bilgilendirirseniz sevinirim.[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ne konuda bilgilendirilmek istediğini anlamadım,ayrıca ister giyinirsin ister giyinmezsin,kime ne[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 hayır[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bende ole dusunuyorum ama adam dinliyosan tarzın buysa tarına uygun giyineceksin diye tutturdu ne yani şimdi ben gothic dinliyor ve gothic giyinmiyorsam suclumuyum yani tarzıma uygun bir insan deyilmiyim ?[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 sen gönlünü ferah tut[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 yasam tarzi ve kulak tarzi ayri seyler, ikisine de uymak zorunda degilsin.[signature][hline]oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 o insana de ki: özentiliğe gerek yok metal dinliyorsan karalara bürünmek zorunda deilsin,he siyah fln giyiyosan özentide olmazsın.Ama müzik ile tarzın alakası yok öyle olsa cankan best of gothic ödüllerini toplardı[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 thanatos tesekkur ederim istedigim cvp. ı verdin eyw.[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 yok öyle bi şey. giyin istediğin gibi.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Bkz. ben; rengarenk giyinen metalci.[signature][hline]-Aşk, sona erene kadar değeri bilinmesi gereken kavramdır. -Soy una perdedora.. -Gerçek efsane topik! -Nightmare Before Christmas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 o kadarda deyil be :D bens aten kucuklukten beri siyah severim de abarmak istemiyorum sonrası cok kotu olu kaptırmaktan bırstım[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Müzik, tarz vs. kavramlarını çok önemsiyor günümüz genci. Gothic diliyorsan gothic giyineceksin(?) kadar saçma bir şey yok. Zaten müzik insanın tarzını belirleyemez. Kendi karaterine, tarzına göre bazı tür müzikleri seversin, bazılarını sevmezsin. Giyim kuşamını da senin karaterin belirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 benim gibi giyin. alta eşofman , üste tişört ve siyah gömlek.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 guzel tavsiye ama ben gomlek sevmem :D[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 gömleğin önü açık olucak. :b[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ben bi erkek olarak öyle giyinen kızlara bakamıyorum tiksiniyorum hiç laf falan söylemeyin benim düşüncem bu[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 haha bak ozaman olur :=) mu acep ? valla ya denicem arkadasta ole yapıyodu hos oluyodu.[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Öyle diyenlerin alayı ben satanikim ben gotikim diye dolaşan tipler ama sonra nightwish'e gothic metal derler(!) Herneyse giyinmekle gothic olunmaz... benimde en sevdiğim renk siyahtır ama illa metalciyiz diye gömlek vs. giymicekmiyiz giyince özenti mi oluıyoruz ? hayır asıl diğerleri özenti.. neyse edebiyatıma çiçek böcek diyorum yaa :D[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki: ((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Bişeyci olma...[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 zekeriya beyazdan telefon geldi caizmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ya abi rahat ol. metal dinliosun die karalar içinde dolaşcksın die bi zorunluluk yok ki. bnde metal dinliorum sürekli, ama 24 saat siyah giyinen bi insan diilim.Giyiyorum tabi ama arasıra, öle her dk diil. her şeyin yerini ve zamanını bilmk lazm ;)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! I'm love in it! :) [Bu mesaj Apeiron tarafından 03 Kasım 2005 21:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Gothizm orta çağ Avrupa'sında kaldı..Çağı yakalayın biraz...Diesel,Levi's,Gas falam;bunlar artık metal trendi bilmiyormusun yoksa??[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 yoo.çok tikky bi arkadaşım var baksan bariz popçu dersin.serdar ortaççı(nasıl bi deyimse eheh) gibi .ama gel gör adam 10 senedir metal dinlio..[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 o ne demek abi saçmalama[signature][hline]Corald | Pain Train | In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Kim ne karışacak ne giydiğine... Bak bana ben metal/rock dinliyorum, ama giydiğim şeyler sırayla şöyle; Beyaz çorap Kösele ayakkabı Beyaz gömlek Buz mavisi kot pantolon :P Eh yavrum benim be lol[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar