Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gothic metal dinliyorum diye olemi giyinmem gerek ?

Anathema

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar bugun bir arkadasla bunun tartısmasını yaptım dinliyor ve seviyorum ama o sekilde giyinmek istemiyorum enazından abartı bisekilde yani siyah giyerim ama goz altı surmeler ve tonla delikle dolasmak istemiyorum:) bilgilendirirseniz sevinirim.[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil...
Sosyal ağlarda paylaş

o insana de ki:
özentiliğe gerek yok metal dinliyorsan karalara bürünmek zorunda deilsin,he siyah fln giyiyosan özentide olmazsın.Ama müzik ile tarzın alakası yok
öyle olsa cankan best of gothic ödüllerini toplardı[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir''
Çin atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

Müzik, tarz vs. kavramlarını çok önemsiyor günümüz genci. Gothic diliyorsan gothic giyineceksin(?) kadar saçma bir şey yok. Zaten müzik insanın tarzını belirleyemez. Kendi karaterine, tarzına göre bazı tür müzikleri seversin, bazılarını sevmezsin. Giyim kuşamını da senin karaterin belirler.
Sosyal ağlarda paylaş

ben bi erkek olarak öyle giyinen kızlara bakamıyorum tiksiniyorum hiç laf falan söylemeyin benim düşüncem bu[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle diyenlerin alayı ben satanikim ben gotikim diye dolaşan tipler ama sonra nightwish'e gothic metal derler(!)
Herneyse giyinmekle gothic olunmaz... benimde en sevdiğim renk siyahtır ama illa metalciyiz diye gömlek vs. giymicekmiyiz giyince özenti mi oluıyoruz ? hayır asıl diğerleri özenti..

neyse edebiyatıma çiçek böcek diyorum yaa :D[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah))
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi rahat ol. metal dinliosun die karalar içinde dolaşcksın die bi zorunluluk yok ki.
bnde metal dinliorum sürekli, ama 24 saat siyah giyinen bi insan diilim.Giyiyorum tabi ama arasıra, öle her dk diil.
her şeyin yerini ve zamanını bilmk lazm ;)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekip de gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!

I'm love in it! :)

[Bu mesaj Apeiron tarafından 03 Kasım 2005 21:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yoo.çok tikky bi arkadaşım var baksan bariz popçu dersin.serdar ortaççı(nasıl bi deyimse eheh) gibi .ama gel gör adam 10 senedir metal dinlio..[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...