CoMMAD2 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bu oyuna başlamadan önce oyunu cok sacma bulurdum ama aradan zaman gecince resmen taktım buna şimdi vazgecemıyorum aslında pekte şikayetci değilim zamanın nasıl gectiğini anlamıyoruz böylece :)) herkese hayırlı bayramlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SUBZERO Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Tamam. Oldu. Sana da...[signature][hline]Kahrolsun Kempire / Kompire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 kecoonnun yüzüne yakından bak bütün fikrin deişcek oyun hakkındaki[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / Clanless Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Ya ya öyle öyle... Akşama da yengemler geliyomuş hemen baklava aldırayım hemen. Sen de çayı koy. Börek mörek hazırla bir şeyler. Ne demiş ünlü düşünür Pluton? Alakaya çay demle Cezmi'ciğim, şu kitabı okuyup geliyorum hemen.[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 160.000 Clan: w00t Server: Ares Durum: Sıkıldım az oynuyorum halbuki kassam 70 olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar