Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rate ne yaw ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet arkadaslar oncelıkle herkesın seker bayramını kutluyorum allah hayırlı bayramlar nasıp etsın
gelelım assıl konuya ben sımdı oynuyordum bırden bıre ekrana bır yazı cıktı nex rate mıydı neydı %10 dıye bu noluyorkı sımdı aramada yaptım buldugum sey su
[li]http://forum.paticik.com/view.php?id=126126[/li]
ben bır sey anlamadım bu oyunu oynamaya basladıgım dan bellı ılk defa cıkıyor buyazı ?
Mesaj tarihi:
rate Tutturma oLasılıgıdır.Hatta şöle diyim rate şans tır rate in artması şansı arttırır düşmesi azaltır.. MeseLa attack rating attack ı tutturma şansıdır dex ile ölçüLür vs. =) çok mu ii açıkLadım eheuhe :P[signature][hline]Hayat Offline , Knight onLine
Mesaj tarihi:
Rate bi yaşam biçimidir.Rate insanın kendine yakışanı giymesidir.Selim aydınlatıcı bilgilerinden dolayı teşekkürü bir borç biliriz.Olayı tek kelimeyle izah ettin valla.[signature][hline]Name : Elanesse
Nation : Karus
Class : Shadow Vain
Server : Diez
Clan : BOSS
Lvl : 6x
Np : 105xxx
Mesaj tarihi:
tax=vergi ... vergiler artar iner arada oyunda zamanla alışırsın. Bu yüzden sundries ve charonda satılan ürünlerin fiyatları azıcık artar. Ya da azıcık azalır.(%10 kadar) Bir örnek ile pekiştirelim

Stone of life 20 k idir normalde. Tax rateler arttığı zaman 22 k olur. Çok kafana takmanı gerektiren bişi değil yani. Oyunculardan biraz para çekilmiş olur vergi artırılarak...Bir dönem taxlar düştüğünde millet NUS çekerdi charondan 240 k dan sonra 265 k olduğu zaman 100 lerce nusu 255-260 aralığından piyasaya sürerdi. İlginç bir yaklaşım tabi ki.[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 67
NP: 160.000
Clan: w00t
Server: Ares
Durum: Sıkıldım az oynuyorum halbuki kassam 70 olurum.
  • Yeni Oluştur...