Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rate ne yaw ?

darklife

Öne çıkan mesajlar

evet arkadaslar oncelıkle herkesın seker bayramını kutluyorum allah hayırlı bayramlar nasıp etsın
gelelım assıl konuya ben sımdı oynuyordum bırden bıre ekrana bır yazı cıktı nex rate mıydı neydı %10 dıye bu noluyorkı sımdı aramada yaptım buldugum sey su
[li]http://forum.paticik.com/view.php?id=126126[/li]
ben bır sey anlamadım bu oyunu oynamaya basladıgım dan bellı ılk defa cıkıyor buyazı ?
Sosyal ağlarda paylaş

Rate bi yaşam biçimidir.Rate insanın kendine yakışanı giymesidir.Selim aydınlatıcı bilgilerinden dolayı teşekkürü bir borç biliriz.Olayı tek kelimeyle izah ettin valla.[signature][hline]Name : Elanesse
Nation : Karus
Class : Shadow Vain
Server : Diez
Clan : BOSS
Lvl : 6x
Np : 105xxx
Sosyal ağlarda paylaş

tax=vergi ... vergiler artar iner arada oyunda zamanla alışırsın. Bu yüzden sundries ve charonda satılan ürünlerin fiyatları azıcık artar. Ya da azıcık azalır.(%10 kadar) Bir örnek ile pekiştirelim

Stone of life 20 k idir normalde. Tax rateler arttığı zaman 22 k olur. Çok kafana takmanı gerektiren bişi değil yani. Oyunculardan biraz para çekilmiş olur vergi artırılarak...Bir dönem taxlar düştüğünde millet NUS çekerdi charondan 240 k dan sonra 265 k olduğu zaman 100 lerce nusu 255-260 aralığından piyasaya sürerdi. İlginç bir yaklaşım tabi ki.[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 67
NP: 160.000
Clan: w00t
Server: Ares
Durum: Sıkıldım az oynuyorum halbuki kassam 70 olurum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...