rarebee Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 kopya tutorialinden sonra öğrencilerin bir diğer ihtiyacı okuldan kurtulma tutorialini de ben yazmaya karar verdim.burda tecrübelerimi paylaşacam.herkes kendi tecrübelerini yazarsa çok yararlı(!) bir tutorial olacak.burda yazacağım şeyler daha önce denenmiş ve başarıya ulaşılmış şeyler olacak. okuldan kurtulmanın en iyi yolu rapordur.bu yüzden bir alt başlık olarak rapor alma tutorialı yapıyorum. öncelikle bir sağlık ocağına gidiniz(hastaneleri tercih etmeyiniz günde 100 hastaya bakan doktorlar fazla sinirli oluyor.)büyük bi ihtimalle kapıda rapor istemeyiniz gibi bir yazı olacak(özellikle bir okula yakınsa)takmayın girin içeri.kesinlikle hasta numarası yapmayın yemezler.açıkca rapor istediğinizi söyleyin ama ne için istediğiniz önemli. 1)össye hazırlandığınızı bu yüzden rapor istediğinizi söyleyin(lise 1 den itibaren her sene isteyebilirsiniz :) ) en garanti yoldur. 2)önemli bir olay için seyahat etmek zorunda olduğunuzu söyleyin.(her zaman yemezler ama yerse) 3)çevrenizdeki olayları kullanın.örneğin düzce depreminin olduğu sene doktora gidip düzcede oturan bir öğrenci olduğumu okulum yıkıldığı için bu ile gönderildiğimi yurtta kaldığımı 3 aydır ailemi görmediğimi mümkünse rapor istediğmi söyledim.sonuç: gözleri dolmuş ağlamaklı bir doktor ve 3 günlük rapor. :D (tabi böyle bir şeyi sırıtarak söylemeyin ağlamaklı bir ses tonuyla söyleyin) 4)doktorlar geçmiş günlerin raporunu verebilir bunu unutmayın mesela geçen hafta sınavınız olduğunu haberiniz olmadığı için sınavınızı kaçırdığınız sınıfta kalabileceğinizi söyleyin ve geçen hafta okula gelmediğiniz gün için raporunuz olsun. :) not:ögretmenler raporunuzu kabul etmeme gibi hakları olduğunu iddia edebilir ama böyle bir hakları yoktur o raporu seve seve kabul etmek zorundadırlar.eğer hala kabul etmezse raporu aldığınız doktora gidip raporun kabul edilmediğni söyleyin bak nasıl kabul ediyolar ögretmenler(daha önce denenmiştir korkmayın) şimdi bir diğer kurtulma yolu olan izin kağıdına geçiyoruz. 1)hasta numarası yapıp izin kağıdı isteme.(genelde işe yarar ama benim gibi idareyle sorunları olan bir öğrenciyseniz işe yaramaz.) 2)kalın sesli bir arkadaşınız müdür yardımcısına telefon açsın babanız olduğunu söylesin hasta olduğunuzu özel doktora gideceğiniz için rapor alamayacağınızı mümkünse size izin vermesini rica etsin.(burda hastalığınızı soracaktır genelde insanalrın söylemeye çekindikleri hastalıkları tercih edin böylece hastalığınız hakkında sorular sormaz örneğin kasıklarımda dayanılmaz bir ağrı var :) ) ve bu yöntemin en güzel yanı bir kere izin aldıktan sonra haftaya hastalıgınızı kontrol için bir daha izin alabilmeniz :D diğer bir kurtulma yolu ise saf hocalardır.her okulda bir saf hoca vardır.son ders bu saf hocanınsa bir yalan atıp dersten rahatlıkla kurtulabilirsiniz.örneğin saf hocamıza cem yılmazın şehrimize geldiğini imza dağıttığını son dersten çıkmassam imza gününe yetişemeyeceğimi izin vermesini istedim.ilk başta olmaz falan dedi biraz bastırınca gidebilirsin dedi :) bir diğer kurtulma yolu okujla web sitesi hazırlamak,sportif faaliyete katılmak,tiyatroya gitmek gibi olaylardır.pek özgür olamasınız da dersten daha iyidir. mümkün olduğu kadar bol geç kağıdı almak da dersten kurtulmanın kolay yoludur.geç kağıdını müdür yardımcısının en dolu olduğu zamanda alın böylece fazla sorgulamaya maruz kalmassınız.örneğin tenefüsler bu iş için uygundur.bir de önemli olayların ertesi günü geç kağıdı almak kolaydır.deprem,maç vb. en kolay geç kağıdı aldığım gün uefa kupasını kazandığımız günün ertesi günüydü :) okulca toplanıp gidilen geziler ya da spor salonundaki faaliyetlerde kaçmak için birebirdir o kadar öğrenci içinde hiç bir hoca sayım yapamaz.mesela ben üniversite gezisinde önümden geçen bir dolmuşa atlayıp her gün gördüğüm üniversiteyi bir daha görmek zorunda kalmamıştım. son olarak şehrinizdeki olayları kullanın mesela Atatürk'ün treni şehrimize gelmişti.Atatürkün trenini görmek için izin isterseniz herkes izin verir. ünlü bir yazarın şehrinize gelmesi de işe yarar ya da bilgi yarışmasına gitmek de işe yarar(bunların da hepsi denendi) evet işte okuldan kaçmanın yöntemleri bunlar.bu yöntemler daha önce defalarca denedi ve başarılı olundu.son olarak bir uyarı bu yöntemleri bulan deneyen bendenizin şu an hayatına kaymış bulunmaktadır.yani bu yöntemler zararlıdır.he o zaman niye yazdın derseniz benim hayatım zaten kaymış diyen arkadaşlar bu yöntemleri uygulayabilir.amma da uzun yazmışım can sıkıntısı insanın başına bela oluyor :).[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 4.derste okula gelin fişi yırtın başkan yeni fiş alsın yoklamada bulunun yada yanınızda yedek fiş bulundurun. bazen okuldan çıkarken güvenlikle problem yaşabailirsiniz onunda kolayı var okula blirli dönemlerde imzalı mühürlü kağıtlar(duyuru vs.) dağıtılır. bunlardan birini fotokopi çektriin sonra imza kısmını kesin daha sonra boş bi kağıda yapıştırın üstünede 1487 numaralı 10/ğ sınıfı öğrencisi ayşengün tezcannuroğlu nun cafeye gitmek istemesi sebebiyle dışarı çıkmasına izin veriyorum. gibisinden bişeyler yazın tabi niyetinizi belli etmeyein bu kağıtta neyse sonra bunu tekrar fotokopi çektirin. sonrada uygun boyutlarda kesin tamam çıkabilrsiniz[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bi şey daha bi arkadaşınızı ayarlayın o gün o okula gitsin ama siz gitmeyin.. çıkışta defterden fişi alsın öyle gidin[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: fastreload, 29 Ekim 2005 21:18 tarihinde demiş ki: 4.derste okula gelin fişi yırtın başkan yeni fiş alsın yoklamada bulunun yada yanınızda yedek fiş bulundurun. bazen okuldan çıkarken güvenlikle problem yaşabailirsiniz onunda kolayı var okula blirli dönemlerde imzalı mühürlü kağıtlar(duyuru vs.) dağıtılır. bunlardan birini fotokopi çektriin sonra imza kısmını kesin daha sonra boş bi kağıda yapıştırın üstünede 1487 numaralı 10/ğ sınıfı öğrencisi ayşengün tezcannuroğlu nun cafeye gitmek istemesi sebebiyle dışarı çıkmasına izin veriyorum. gibisinden bişeyler yazın tabi niyetinizi belli etmeyein bu kağıtta neyse sonra bunu tekrar fotokopi çektirin. sonrada uygun boyutlarda kesin tamam çıkabilrsiniz bu saçma bir olay tüm sınıf disipline gider üstelik çıkarmadan önce arayıp soruyolar izin veren müdüre veya yardımcıya izin verdinizmi diye üstünde imza olması lazım kağıtın en azından veya kaşe diğer arkadaş da depremle ilgili bişi yazmış bu da insanların duygularını kullanmaktan başka bişi değildir biraz sert oldu ama kendi fikrim bende öğrenciyim ama 20 gün yeterli bence[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 okuldan isedeginis kadar kacin ama mudur yardimcisiyla aranis ii osun ama oleki odasina fln rahat girebilin ondan sora benim gibi bilgisayarindan devamsizliginizi silin yani ben ole yapardim 2 gun devamsizlikla lise 2 den 2 gun devamsizlikla mezun olmustm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: fenerbahce, 30 Ekim 2005 00:00 tarihinde demiş ki: said: fastreload, 29 Ekim 2005 21:18 tarihinde demiş ki: 4.derste okula gelin fişi yırtın başkan yeni fiş alsın yoklamada bulunun yada yanınızda yedek fiş bulundurun. bazen okuldan çıkarken güvenlikle problem yaşabailirsiniz onunda kolayı var okula blirli dönemlerde imzalı mühürlü kağıtlar(duyuru vs.) dağıtılır. bunlardan birini fotokopi çektriin sonra imza kısmını kesin daha sonra boş bi kağıda yapıştırın üstünede 1487 numaralı 10/ğ sınıfı öğrencisi ayşengün tezcannuroğlu nun cafeye gitmek istemesi sebebiyle dışarı çıkmasına izin veriyorum. gibisinden bişeyler yazın tabi niyetinizi belli etmeyein bu kağıtta neyse sonra bunu tekrar fotokopi çektirin. sonrada uygun boyutlarda kesin tamam çıkabilrsiniz bu saçma bir olay tüm sınıf disipline gider üstelik çıkarmadan önce arayıp soruyolar izin veren müdüre veya yardımcıya izin verdinizmi diye üstünde imza olması lazım kağıtın en azından veya kaşe diğer arkadaş da depremle ilgili bişi yazmış bu da insanların duygularını kullanmaktan başka bişi değildir biraz sert oldu ama kendi fikrim bende öğrenciyim ama 20 gün yeterli bence bahsettiğim kağıt zaten mühürlü imzalı ayrıca hiçte telefon falan etmiyolar kaşeli imzayı görünce[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: rarebee, 29 Ekim 2005 14:13 tarihinde demiş ki: bir diğer kurtulma yolu okujla web sitesi hazırlamak, eheh lisedeyken ben bunu yapmıştım.. hem derslerden kurtulursunuz, hem de yönetim ve öğretmenlerle aranız çok iyi olur.. :) en kıl hocanın dersinde, dersin ortasında nöbetçi öğrencinin gelip "müdür bey siteyle ilgili çağırıyor, izin kağıdı buyrun hocam" demesi, ayağa kalkış ve bağırarak "kaçırdık gene dersi" diyip, bütün sınıftan küfür yiyip sırıtarak dersten çıkmak kadar zevkli birşey yok bu hayatta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Ahhh ahh enocuğum ne günlerdi yahu... sayende ben de yırtıyordum derslerden hep seninle :))) ahahaha hatırlıyormusun müdürün odasına girip full internette gezmiştik site yerine :P abi süper eğlenceydi ya.. yine liseli olalım.. ben sevmedim uni.yi hele 3. sınıfı hiç sevmedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bunu okucama devamsızılık yapsam daha iyi olur heralde. çok uzun ama eline sağlık..[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Delikanlı öğrenci 45 günlük hakkını okulun başlarında doldurur... Ondan sonra paşa paşa gelir okula toplar 0ları sonra ortamlara akar...[signature][hline]Legend ,Dream or Music... Pink Floyd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 rarabee eline sağlık walla en ihtiyacım olan seydi ozellikle lise hazrlkta :D[signature][hline]the truth is out there... garbage rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bir taktik daha bu taktiği de uzun zaman uyguladık şöyleydi.boş bir devamsızlık fişimiz vardı onu çoğalttık.müdür yardımcısından gelen imzalı fiş ders başında alınır sizin daha önceden bastırmış olduğunuz boş fişe müdür yardımcısının imzası taklit edilip deftere koyulur.ögretmen yoklamayı yapar fişe işler.son ders o yoklama fişini alıp atarsınız müdür yardımcısından gelen fişe kafanıza göre bi yoklama alıp hocaların imzaları taklit eder müdür yardımcısına fişi teslim edersiniz.müdür yardımcıları fişin değişip değişmediğni anlamak için kendi imzalarını kontrol eder öğretmenlerin imzaları kontrol etmez.verdiğiniz fişte müdür yardımcısının kendi imzası olduğu için sorun çıkmaz :) .bu yöntem neredeyse bi dönem boyu devam etti taaa ki biri gidip müdür yardımcısına ispiyonlayana kadar :) .biri de benim depremi kullanarak aldığım rapora değinmiş o raporu almak için ben m.yardımcısıyla inatlaştım bana bu sefer rapor alamassın dedi sırıttı.sonrdan ögrendik sağlık il müdürlüğünden sağlık ocakalrına emir gitmiş rapor vermeyin diye ama böyle bi olaya rapor vermeyecek doktor yoktur :) .raporu getirip m. yardımcısın önüne koyduğumdaki surat hali her şeye değerdi :) adam raporun sahte olduğunu iddia etmişti sonra gerçek olduğunu öğrendi daha da sinirlendi :) .o yıllarda okuldan kurtulmak insanların duygularından daha değerliydi benim için.çoğu ögrenci için aynıdır diye tahmin ediyorum.[signature][hline]RareBee [Bu mesaj rarebee tarafından 30 Ekim 2005 12:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bizim okulda geç fişi alınca yarım gun yok yazılıyorsun. ben nabıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 devamsızlığını full kullanırsan seni yarım gün yok yazamazlar.örneğin bizim zamanımızda 10 gun devamsızlık hakkı vardı 9.5 gün kullnıp geç kağıdı alırdım o zaman yarım gün yok yazamazlardı.yarım gün yok yazarsa sınıfta kalırım o da müdür yardımcısının başına bela olur.bizim okulda toplam 4 geç kalmaya yarım gün yok yazarlardı 18 gün geç kaldım ama hiç yarım gün yok yazılmadım.[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 insafına kalmışsın idarenin. olmaz oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 idarenin insafında değildim.(ki idarenin tolerans göstereceği en son öğrencilerden biriydim)idarenin bunu yapması yasal değil.bu şekilde devamsızlığımı doldurup beni sınıfta bırakırsa milli eğitime başvururum milli eğitim müfettişlerini gönderir.fişler kontrol edilir,okulda olduğum ispatlanır m.yardımcısını da öperler.öğretmenler fazla gözünüzü korkutmuş sizin :)[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ı ıh sevmedim yine de iyi bir yontem degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: rarebee, 29 Ekim 2005 14:13 tarihinde demiş ki: bir diğer kurtulma yolu okujla web sitesi hazırlamak,sportif faaliyete katılmak,tiyatroya gitmek gibi olaylardır.pek özgür olamasınız da dersten daha iyidir. yaklaşık 20 gun faaliyet izni almıştım =)[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 son ders sınıftan kaçma öğretisi: son ders yoklama alınıncaya kadar sınıfta kendinizi pek göstermeyin nöbetçi sınıfa girerken ortalıkta kaos varsa diğer defterleri nöbetçinin elinden alın ve defteri topluoruz diyin.. ben nöbetçiyim bugün diyin ve defteri alın çıkın. bu kadar:)[signature][hline]msn/mail: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KLAB. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mythisis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Öğretiler güzel fakat yoklama fişi ve sınıf defterine değişiklik ve zarar vermenin disiplin cezası olduğunu ve çok rahat bir şekilde okuldan atılmaya kadar gidebileceğini hatırlatmak lazım.Daha güvenli yollar varsa analtın lütfen devamsızlığım şimdiden 8 yazın ne yapıcam bilmiyorum.Ha bir de eğer okulunuz merkezi bir yerdeyse (alsancak gibi) okuldan kaçtıktan sonra öğle tatilinden sonraki 2 derse girip yarım gün yok yazılabilirsiniz...Sonra çıkıp işinize kaldığınız yerden devam edin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: fastreload, 29 Ekim 2005 21:19 tarihinde demiş ki: bi şey daha bi arkadaşınızı ayarlayın o gün o okula gitsin ama siz gitmeyin.. çıkışta defterden fişi alsın öyle gidin ilk 5 hafta okula gitmedim sonrada 1 hafta daha giitmedik 9 gün devamsızlık var 4 izin 3 rapor :D:D euheuh sınavları hiç sorma 1 tanesi 88 gerisi 0-1[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki: ((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar