Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arakmı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Overseer, 03 Haziran 2005 18:51 tarihinde demiş ki:
-arakmı?
-Bak aslında konular arak değil. Yazarlarda değil. Aklında birçok soru var. Yinede cevaplarımdan bir kısmını anlıycak diğerlerini anlamıycaksın. Yinede sorduğun sorunun aslında en aptalca olduğunun farkında değilsin. Ekşi sözlük mükemmel yaratılmıştı. İnsan ırkının her türlü şekilde tatmin olması için dizayn edildi. Fakat insan beyni bu tarz bişeyi kabullenemediği için mükemmelliğin boyunduruğunda olmayan bir sistem geliştirildi. Paticik. Eğer ekşi sözlük net aleminin babasıysa, oda annesi sayılabilir. Fakat matematiksel uyumun içindebir uyumsuzluk olarak sen doğdun. Bonzi. Hatırladığım kadarıyla sen 6. yada 7. versiyonusun(cem_jedi, AreAMASTERZ v.b). Bu olay tamamen kontrol dışı olmadığı için doğmana izin verildi. Şimdi iki seçeneğin var. Sağdaki kapı kaynağa yani ekşi sözlüğe dönüyo. Kendi haline çekilip denklemle uyumlu hale gelip, senden sonraki bonzilerin doğuşunu bekliyceksin. Soldaki kapı paticiğe yani kendi kafanda kurduğun denklemlerle istediğin gibi konu açtığın sisteme dönüyo. İlginç. Diğerlerinden daha hızlısın. Doğru seçimi yaptın seçilmiş kişi. Hoşçakal. ZBAM!!
*Kapıyı kapatır*
*arakçı logged off*
*system shutdown*

What is The Patrix![signature][hline]Lianna Human Paladin
Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Mesaj tarihi:
amaç ne uplamaktaki bu konuyu hemde anlamsız bi cumleyle ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
bende bi ara kıllandım boyle sonra dedim niye kıl? sonra tuylenmeye basladım[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
MSN
g3nk
Mesaj tarihi:
said:
CusTodeM, 02 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki:
bende bi ara kıllandım boyle sonra dedim niye kıl? sonra tuylenmeye basladım

sana bi kıllık yapiim o zaman ben içine koyarsın :D

ayrıca paticik arak (örümcek) değil[signature][hline]i can't give up to love natalie
ühühühühühühühühühühühüh
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ne diyim bilemiyorum :)[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Mesaj tarihi:
Haha burada hep beni Saerosun söylediği koparmıştır 918023793 defa okurum hepsindede gülerim :D[signature][hline]Anakartına çay döken tek müstakbel Bilgisayar Mühendisi : SOLKİRANS
------------------------------------------
FM'ye geçiyorum part-time astronot olcam sabah 6'da takçam fanusu gitçem öğlen 1'de evdeyim oh mis...
  • Yeni Oluştur...