Sylian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Tik Birde bu varmis Umarim bu sefer dogru duzgun bir sey yaparlar yok ikinci bir cu vakasi olursa kapatirlar artik swg serverlarini /Edit:Bu pek ic acici gozukmedi ama.... [Bu mesaj Sylian tarafından 02 Kasım 2005 23:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 iç açıcı gözüküyor hade bakalim hayırlısı[signature][hline]Zopik, 23 Ekim 2005 14:14 tarihinde demiş ki: fatoş hop(photoshop) Cintonik, 23 Ekim 2005 14:13 tarihinde demiş ki: Orası kesin canım. Tanrıda evreni fotoşop ve 3dsmax ile yaratmış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Ya bu class rip-off hic hosuma gitmedi benim neyse gorecegiz... Simdi anladigim kadariyla jedi baslangic class i olacak(Eger bu kadar az prof. olacaksa oyunda) Here's the deal. Left click shoots - you have to aim. Right click fires off a special ability. bu ne demek ya?! i have a bad feeling about this.. Gerci degisik bir deneyim olacak cokda on yargili davranmamak lazim belki daha star warsimsi olur /Edit:Hmm biraz anladim sanirim 6 aydir premium pearl gelmiyor cunku jediyi kaldirma karari aldilar(Ve dediklerine gore tam 6 aydir bu degisiklikleri yapmaya calisiyorlarmis) prof. listesinde jedi yoktu ama fs vardi anlasilan elimize fs karakter verecekler gerci o sekilde kim oynar bilinmez ama [Bu mesaj Sylian tarafından 03 Kasım 2005 00:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Kusura bakmayin artarda msj atiyorum ama edit yapamadigim icin For those Jedi whining about being able to start as Force Sensitive, all of the cl80 Jedi at the time will be setup as Elder Jedi, with Special robes (Dark or Light, FRS robes), Blue Glowie ability, an Elder title, and a special crystal that gives you a slight edge over the newly starting Jedi. Ayrica: For the Crafters...YOU ARE NO LONGER AGGRO'D! Unless you shoot at things of course. I myself have expressed concerns over being able to walk through the DWB and crafting Mando/Jetpack without aggroing anything and they are goign to check on that before Live. There are 4 Crafting Sub-Professions that you choose at character creation. The only crafting profession really MIA is Bio-Engineer. Hehe birde cu ile swg e wow a ancak bu kadar benzeyebilir diyordu millet bakin simdi nasil olacak...... [Bu mesaj Sylian tarafından 03 Kasım 2005 00:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 melee noolcak anlamadim ama????[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Melee yine olacakmis isteyen kullanacak ama pek bir ozelligi olmayacak(Jedi haric)ya bu olaydan benim anladigim su;bir gun George Lucas kalkar bakar ki battlegrounds 2 nin pre order i hayvani hem de konsollarda cok fazla e madem battlegrounds 2 yi 150k dan fazla kisi siparis etti neden bu mmorpg i 150k kisi oynuyor mmorpg i battlegrounds ile karistirirsak super para elde ederiz bir de konsollara cikardik mi tamamdir bir kac kose daha donerim dedi sonuc olarak soe yine berbat birsey yapacak(Yahu 36 prof. dan 9 prof a inmek ne demek ya?!Zaten oyunun en orjinal yani dabble etmekti simdi o da olmayacak) Evet soe nin bir oyununu daha almayacagim artik allahim bu kadar buyuk bir kazik nasil atilir dava acma sansimiz var mi acaba gerci hic sanmiyorum istedikleri seyi yapabilirler oyuna Asil terbiyesizlik ch lere ve birkac prof. u daha kandirip toow aldirmalari sonrada o prof.lari oyundan silmeleri su an keske toow almasaydim diyorum [Bu mesaj Sylian tarafından 03 Kasım 2005 11:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 butn parami geri istiorm!!!! allahim yaa bu ne bicim istir allah bu fikri yaratanin!!! ne dmk herkes fs baslicak ne demek melee nin artilari olmicak!! ben bh ya da smuggler olmak zorunda mym!! eger harbiden olursa bole bisi aninda silerim oyunu.. tam da bugn rotw eksik inu aliim demistim.. ne duzelmesi yaa biter oyun bence bole olursa.. lol yaa komik olmus walla.. decay bile kardirmislar yok artk!! 2-12 yas arasi oyunu fln mi olcak ne guzelligi kaldi yaa.. bi de anlamadigim 9 meslek icinde jedi var?? ne yani ben cat die respec ile jedi mi olcam?? bole bisi varsa herkes ya jedi ya bh olcak ki ne bu bole yaa :( temp i yeni melee ye donusturen bi insan olarak su anda feci dumur yasiorm nasl alisicam bilmiorm!![signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman [Bu mesaj nuwanda tarafından 03 Kasım 2005 11:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 BUTUN KAFALAR SOE YE!!![signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bence tüm olayların patch note gibi dökülmesini beklemek en mantıklısı.[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Patch note a gerek oldugunu sanmiyorum Offical FAQ Artik oyunu kucuk veletler icin yapiyorlar sw i izleyip cedi olacam ben cedi yada han soloyum ben hülelele diyenler icin olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 güle güle swg, güle güle galaxy :([signature][hline]Rabbim isterse, sular büklüm büklüm burulur, Sırtına Sakaryanın, Türk tarihi vurulur Sakarya; sâf çocuğu, mâsum Anadolu'nun, Divanesi ikimiz kaldık Allah yolunun! Yol onun, varlık onun, gerisi hep angarya; Yüzüstü çok süründün, ayağa kalk, Sakarya!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 sadece 3 tane special yoktur umarim.. gerisini yazmadiklarini umit ediorm.. ayrica bunlar launchpad de de yazdii.. dedikodu diil artik bunlar.. yoksa kotu bi saka mi?? hala uyanamadim mi??[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 iğrenç[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: nuwanda, 03 Kasım 2005 12:13 tarihinde demiş ki: sadece 3 tane special yoktur umarim.. gerisini yazmadiklarini umit ediorm.. ayrica bunlar launchpad de de yazdii.. dedikodu diil artik bunlar.. yoksa kotu bi saka mi?? hala uyanamadim mi?? CU dan oncede bunlar denmisti umarim interface boyle olmaz level sistemi saka mi diyordu millet sonuc olarak buyuk ihtimalle sadece 3 ability olacak pfff kahretsin hem zamanim hemde param gitti bu kadar buyuk kazik yememistim [Bu mesaj Sylian tarafından 03 Kasım 2005 12:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 . [Bu mesaj Sylian tarafından 03 Kasım 2005 12:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 umutla bakiim ii bi yanini gorurum diorm.. ama yok gozume gozume girio!! yeni prof.lardan ne secerim?? ilk kesin bh olurm dedim off o kdr jedi olcak etrafta.. ana!!! bh ler icin player hunt yok artik.. hadi diorm bole combat hos olcak fln diolar, ama 3 tane special ile, sadece 3 tanecik(!) ne combat i yapican kardesim.. jedi olsam sdc lightning im mi olcak.. ben o kdr fs grind yapmaya baslamistim neden?? master powers fln olcaktm cloak kullancaktm choke yapicaktm lightning sonra stasis.. haydaaa emeklerimi verin o zamn bana kardesim.. **dicek bisi bulamaz, ayaga kalkar ustun calismalarindan dolayi soe calisanlarini alkislar**[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bu kadar karamsar olmayın ya zaten oyun batmıştı.Belki ilginç olur gelsin bi denerim nasıl diye.[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ben oyuna ilk basladigim zamanki az jedili bol eylenceli zamani istiyorummm[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 asparagas bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Solar, 03 Kasım 2005 13:10 tarihinde demiş ki: asparagas bunlar. Kesinlikle asparagas degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 abicim asparagas haber neden launchpad de ciksin?? keskeeee asparagas olsa.. ama diil malesef :( pki ne zamn olcak bu is bilen var mi[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Ben de artık pes ettim. Tiggs kadar yalancı az bulunur dünyada (veya SOE). Yakın zamanda swg starter kit piyasaya düşmeye başladığında kesin bir dille reddettiler. Yok asla Jedi başlangıç mesleği olmayacakmış. Yok bu sadece bir yanlış anlamaymış. Peki bu kadar kolay ve çerez bir oyun yapıcaklardı neden bu kadar beklediler. Niye bize acı çektirdiler. Sırf rp olsun diye zamanında Master bh olanlar vardı. Pet çıkarmak için kamp kurmak gerekirdi. İki adım yürümek için buff yaptırmak lazımdı. Eğer yiyecek içmesseniz bir special yaptığınızda intihar ediyordunuz. Yapsaydılar Guild Wars gibi bir oyun ve 6 ay sonra adı unutulurdu. Çünkü anladığım kadarıyla Guild Wars veya WOW gibi olucak (WOW oynamadım anlatılanlara göre söylüyorum). Item decay yok diyorlar, niye ben 2 hafta yemedim içmedim ADK aldım. Niye 6 ay boyunca single play game gibi exp kastım, ortamlara giremedim. Çok uyuz oldum. Ama bekliyorum bakalım neler çıkacak daha.[signature][hline]Alante / Arliyn SWG - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 soe nin son kurşunu arkadaşlar toow gazininda 2 hafta da bittiğini ve frs getirseler bile sürekliliğini sağlayamayacaklarını nihayet anladı arkadaşlar ve son kurun olarak da tüm oyun yapısını değiştirmeyi kafalarına koydular ama bu kadroyla boyle kapsamlı bir değişikliğe giderlerse login sonrasinda kendimizi korkarım tatooine de kurbaga olarak bulabiliriz.[signature][hline]there is only one thing thats nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Ağlamak istiyorum.[signature][hline]Alante / Arliyn SWG - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=nge_discussion&message.id=3064 [signature][hline]Alo-matik Pati - ? [Bu mesaj Alo-matik tarafından 03 Kasım 2005 16:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar