EWKAW Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 NE DİYELİM SOEYİ ALLAH BİLDİGİ GİBİ YAPSİN ADİ SEREFSİZ BAYRAMİN 2. GUNU JEDİ OLUYORUZ VERDİKLEİR HABERE BAK BİRDE RESMN DALGA GECİYORLAR NEYMİS EFENDİM ESKİ JEDİLER MAVİ PARLİCAKLARMİS ULAN SOE SEYİNDE PARLAT SEN ONU[signature][hline]KAHROLSUN SOE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ehehehe good sende güç hissediyorum :D Harbi bana olsa böyle bir şey soe'nin oyunlarını hayatta oynamam :D Neyseki kasmamışım iyi ki Jedi :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EWKAW Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 AHH KESKE KASMAZ OLAYDİM DA YA HERNEYSE BEN JEDİ OLACAGİM GUNLERİ HAYAL EDERKEN O XPLERİ KASARKEN BİR TARAFİMİZ YİRTİLİYORDU HEMDE CU DAN SONRA GRUP BULCAZ DİYE ADAMLAR KALKMİS BİRDE BİZ OYUNU COPE CEVİRİYOZ AMA BİR DUZGUN YAPMASİNLAR BAKALİM KAC KSİ OYUNU BİRAKİCAK VEDE FRS Yİ ACMASİNLARDA 1000 KİSİ KALİR ARTİK[signature][hline]KAHROLSUN SOE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Merak etme xbox 360 a cikinca ayrilan her eski oyucu yerine 4-5 kat yeni oyuncu gelecek(Genelde gelenler jediwannababe 10 yasindaki cocuklar olacak)[signature][hline]Cehaiy Djartes(Eclipse) Jedi Padawan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 en azindan yeni oyunda 2 char in olacak. ve sanirim level 80 jedi olanlarin hepsi veteran olarak görülecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 mavi parlasak nolcakki!! dark olmak istiyorum niye maviyim diyicem tot olucaklaR! bide kucuk harf plz coldwind kiziyo..[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar