Theous Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Lawbringer epic omuzluk , Lawbringer bileklik , Flamewakler Epic Legpleates , Lionheart epic helm , Helm of lifegiver epic helm , Earthshaker epic mace , epic at , vs vs. baya dolu bi chardır. Ninja yada kötü geçmişi yokdur. ilgilenen arkadaslar özerlden msg atabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theous Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Up - Bu arada Fiyat 250ytl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theous Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 still up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 4 tane mi account satıyosun yoksa dalga mı geçiyosun ?[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 4 tane account la ne alakası var şimdi ben onu anlamadım...[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theous Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 1 acc.. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Fiyattan bahsediyo bence, piyasayı bilmeden. Epic char için makul bi fiyat ama pala :)[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theous Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theous Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: Rebelution, 29 Ekim 2005 11:28 tarihinde demiş ki: Fiyattan bahsediyo bence, piyasayı bilmeden. Epic char için makul bi fiyat ama pala :) amma makul..[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theous Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 11 ay kas , epic yap bakalım 100milyona sat . almazsam neyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 abi kimse senden 100 milyona satmanı beklemiyor ama fiyat fazla olmasa da gerçekten çok''zorluyor'' yani bunu ödemek beni sarsar dierlerini bilemem tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theous Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 dogru ondan fiyatı 200 e düşürdüm. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Theous.. bak kardeşim hata yapıosun.. zittiri boktan 3 epic li priest i 480 $ bidlemişlerdi e-bay da.. rank 13 tauren shaman a 1000$ cekmişlerdi.. vede gidiyor.. biraz daha araştır yok pahasına gidiyor.. 200m nedir ki ? 8 ay karşısında.. ben bl de Mayweda diye magem vardı full rare setli 1 craft epic ile 250 ye verdim.. bu bedava.. [signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - ExECuter - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) [Bu mesaj ozii_x tarafından 31 Ekim 2005 01:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Theous, 30 Ekim 2005 20:22 tarihinde demiş ki: 11 ay kas ahahaha lol[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kator Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Çok fiyat çok. Daha 100 milyona full epic rouge satıldı. yaww. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 1- 100 milyona satılan 'epic ' rogue (ne demekse artık) hangi serverda ve ismi ne buraya yazar mısın? 2- İnsanların koydukları fiyatlar hakkında yorum yapmayı lütfen ama lütfen bırakın , bir player 1 ay içinde 60 lvl bir char yapıp kankasının - bir dostunun guildinde kayırmayla mcden ve benzeri yerlerden full epic set yapabilir ; ve bilmukabil bu charın ederi ona göre aylarca dkp sistemi ile drop dagıtan bi guildde üye olup epic setini dizen veya geecsini gündüzüne katıp rank kasarak bir pvp epic set dizen bir playerdan çok çok altında olur.. Ortada emek olmassa bişi talep edilmemesi dogal.. Ayrıca herkesin paraya ihtiyacı olmayabilir .. Birine 100 milyon gayet mantıklı gelebilirken biri illaki ihtiyacı olan parayı veya emeginin karşılığı oldugunu düşündügü parayı istiyecektir.. Son olarak bana kalırsa hiç bir 60 lvl karakter 100 milyon gibi bir rakama satılmamalı zaten oyunu biz zmnında bu civarda bi fiyata getirtmiyor muyduk yurt dışından? Ve şu anda da marketlerde oyun 100 milyon gibi bi paraya gitmiyor mu? Emeginizin karşılıgını sonuna kadar isteyin gerekirse satmayın ama 100 milyon gibi komik rakamlara şu charlarınızı vermeyin - veya bu fiyatta char satıldıgını iddia etmeyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erox Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 oops yanlis atmisim =) [Bu mesaj Erox tarafından 02 Kasım 2005 07:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erox Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: ozii_x, 31 Ekim 2005 01:53 tarihinde demiş ki: Theous.. bak kardeşim hata yapıosun.. zittiri boktan 3 epic li priest i 480 $ bidlemişlerdi e-bay da.. rank 13 tauren shaman a 1000$ cekmişlerdi.. vede gidiyor.. biraz daha araştır yok pahasına gidiyor.. 200m nedir ki ? 8 ay karşısında.. ben bl de Mayweda diye magem vardı full rare setli 1 craft epic ile 250 ye verdim.. bu bedava.. ozi biraz mantikli ol baba 1000$a kimse char almas daha dorusu aptal olmayan kimse sen bana 1000$ ver sana full epic rouge ve mage yapam çok abarti yani ve bu pala kardesimiz turkiyede satio beverlyhills fln deil yani bu kadar para toparlicaana 10 tane 0 acc al cd li Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ya size ne anlamam ki ? 250 m gayet normal bir fiyat o karaktere. nedir yani. ben de serverlar açıldığından beri oynuyorum. satarken de 200 250 den aşağı satmam tabi ki. yani 100 m zaten ki sadece acc ? içinde 60 char varken 200 üstüne çıkar tabi. 40 charlar 120 150 ye gider falan filan. millet düz acc yi 40 50 istiyor gülüyorum burdan. boş acc bile 80-90 dan aşağı satılmaz bence. 10 m kar sağlamış oluosun bi kere adama daha ne. insanlar 0 2. el gibi düşünüyor heralde. böyle şeylerde 0 ı 2. el i olmaz olayın güldürmeyin.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Switch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Simdi arkadasim gercekten fiyat makul ama Class deli onemli bu oyunda nasıl bi, mal alırken kullanıslımı diye bakıyoruz burdada ole bi olay var sattigin char Mage olsa kimse dusunmeden fiyat veririr ama Paladin 7 ay filan paladin oynadım cok guclu ama okadar bayık ve basit bi charki bi daha hayatta oynamam herhalde :) he yanında bi pala varsa kralsında orası ayrı yani cok fazla ucmucaksın fiyatta bence insanlar dusuk fiyat beklemekte haklı ama emegi daha fazla dersen ozamanda chari satmicaksin.[signature][hline]Monicca 60 Human Paladin ( Delete ) Hard 43 Tauren Shaman ( New ) Burning Legion Once, ßleeding is in My Own ßlood, Cant Help it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Erox, 02 Kasım 2005 07:43 tarihinde demiş ki: said: ozii_x, 31 Ekim 2005 01:53 tarihinde demiş ki: Theous.. bak kardeşim hata yapıosun.. zittiri boktan 3 epic li priest i 480 $ bidlemişlerdi e-bay da.. rank 13 tauren shaman a 1000$ cekmişlerdi.. vede gidiyor.. biraz daha araştır yok pahasına gidiyor.. 200m nedir ki ? 8 ay karşısında.. ben bl de Mayweda diye magem vardı full rare setli 1 craft epic ile 250 ye verdim.. bu bedava.. ozi biraz mantikli ol baba 1000$a kimse char almas daha dorusu aptal olmayan kimse sen bana 1000$ ver sana full epic rouge ve mage yapam çok abarti yani ve bu pala kardesimiz turkiyede satio beverlyhills fln deil yani bu kadar para toparlicaana 10 tane 0 acc al cd li turkiyede satılmaz zaten 1000 dolara... geçenlerde e-bay da fiat bakıodum rank 13 shaman full epic zaten 2 epic mount lu baya dolu bir char.. 1000 fiyatı idi... 3-4 epic li priest ( undead ) o da dolu idi 300-500g si vardı 500$ bid lenmiş idi.. ama 1000 dolarlık hala bid lenmemişti onu anlatıyorum..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - ExECuter - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Sen mage seviyosun eder diyosun , paladin seven de binlerce adam var saçma yorumlarınızı kendinize saklayın .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: kath, 04 Kasım 2005 00:53 tarihinde demiş ki: Sen mage seviyosun eder diyosun , paladin seven de binlerce adam var saçma yorumlarınızı kendinize saklayın .. sen takma bunlara kath oyle 100m e fln veren varsa ben hemen alırım pm atsın hatta alacak 100 kişi bulurum... ben dkp sistemli bi guild e girip arcanist legg aldım -25 dkp yi yiyorsun guild de 10 mage var.. onların hepsi item alıyor.. ve sen anca her run a katılırsan yine item e yetecek dkp kazanıon :D[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - ExECuter - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Abi 100m nedir ki. Alırım bi de e-bayden satarım al sana kar..[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar