Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warcraft 3 Son Bölüm Yardım Lütfen.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Warcraft 3 oynuyorum şu anda.Campaignlerini bitirmek üzereyim.Night Elf lerin bir bölümü (Galiba Son Bölümü) var ama geçemiyorum.Bölümde 4 tane ırkda aynı haritada.Undeadler düşman.Archimonde var galiba başında.Undeadler 1 dakikada bir ordu gönderiyo başlarında da mutlaka bir 10 level hero oluyor.Galiba bu kadar bilgi bölümü hatırlamak için yeter.

Sorum şu.3 denemede de hüsran yaşadım.Siz bu bölümü nasıl geçtiniz.Stratejiniz neydi.[signature][hline]Palantis Moderatör

İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
Mesaj tarihi:
O bölümde tyrande'nın starfallunu çok verimli kullanman lazım...haritada bol goldmine var hepsini kullan resource sıkıntın da olmas...ben şahsen bol druid of the claw basmıştım öne (3 ancientoflore devamlı üretiyodu),bi grup hippo rider arkalara da dizebildiğin kadar ancient protector...Hatta humanlarla savunma yaparken bile kendi üssüme ancient dizmeye baslamıstım...
Mesaj tarihi:
Eğer çok geçmek istiyorsan whosyourdaddy de yazabhilirsin. Sana dokunan olsun.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Mesaj tarihi:
orda humanlar fazla dayanmıyo zaten humanları korumanın pek bi yolu yok, human'lara herolarla destek verirken full upg basıp druid of claw+hipporaidr veya druid of claw+drayd git (ben ikincisini tercih ederim acıkcası) butun madenleri al en az 3 ancient of lore full calıssın heroların ultimate sikillerini iyi zamanlarsan sorun olmaz zaten.

bol bol wisp calışsın bol wood olsun oraya buraya ancient protector dik cunki paran bol olucak ve population limite vurucaksın dolayısıyla defansive structure'lar tek kaynak eritme yolun.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Mesaj tarihi:
Benim Tavsiyem base geliştirmekle fazla uğraşma,herolarından biriyle surekli troll ve furblog kirala.hem kuvvetliler hem de Instant olarak üretildiklerinden az zamanda çok adamın olur
bi de goblin land minelarını çok kullan
  • Yeni Oluştur...