Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark & Light

tunch

Öne çıkan mesajlar

Beta stress de çok çok az insan katıldığı için çok belliydi böyle yapacakları zaten.[signature][hline]Eğer yahudi Marksizm ile bir zafer kazanırsa başına giyeceği taç insanlığın cenaze tacı olacaktır.İşte o zaman dünya, milyonlarca yıl önce olduğu gibi boşlukta üzerinde bir tek insan kalmadan dönecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

beklentilerini minimumda tut uzulmezsin. cok sey bekleyip, beklediklerin olmazsa daha buyuk hayal kirikligi olur. ayrica oyun bu, bunu begenmezsen yarin oburgun yenisi cikar...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dreagloth, 29 Eylül 2005 16:53 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar tekrar söylüyorum kesinlikle "BETA" değil stress test yani adamların açtığı özellikleri kullanabileceğiz dnl in tüm sunduklarını değil ki emin olun çok az şeyi deneyecekler en azından en başta sonra "open beta" vari birşeye dönüşebilir.

eğer bana diyosan dreag , benim şu anda beta tester accountum hazıri ama serverlar kapalı olduğu için giremiyorum. private forumlarda falan accountum var yani.. stress test ile beta testin arasındaki farkı anlamıyo değilim ;)[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki:
pardon
Sosyal ağlarda paylaş

insan oglu nankordur ne diim adam bu topicin basindan beri sabirla sagdan soldan toparlayip evirip cevirip anlatıp duruyo, simdi butun bunları goz ardı edip nie bole bi laf ediyosun anlamadim. bence iyi bile sabretmis bu bi emek. hic de kimseyle kavga eder gibi gelmedi bana topic de gayet dengeli gidiyo. nifak tohumuna gerek yok konudan uzaklasmayalim konu dnl.

bide arkadas kasamam kendimi 9 sayfa okumak icin demis valla ole yazan adama bende kasamam cevap vermek icin. neyse uzun uzadıya yazacaktımda salla yazmıım.[signature][hline]Army Captain of Vader
Dark Jedi Knight
Guardian of [RIP] Clan
Loyal Protector of Hi'lal City
sad(master as)
sadness(dark jedi knight)
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

yok tartışmak için sebebim kimseyle, sen diğer bir topic te sana karşı bir cevabımdan dolayı böyle birşey yazdın muhtemelen artı duygularım tamamen sadats2 ın belirttiği gibi. Birde DnL ile ilgili herşeyi herkesten daha iyi biliyorum büyük ihtimal laklin tavrımın sebebini yine sadats2 belirtmiş, kaan ortağımı bir kenara koyuyorum tabi :D[signature][hline]The one side moon is always dark.

[Bu mesaj dreagloth tarafından 30 Eylül 2005 15:30 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj dreagloth tarafından 30 Eylül 2005 15:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eleştiriniz varsa kısa kesin veya yeni topic açın dreagloth hakkında.Burası DnL hakkında açılan bi forumdur,[signature][hline]Eğer yahudi Marksizm ile bir zafer kazanırsa başına giyeceği taç insanlığın cenaze tacı olacaktır.İşte o zaman dünya, milyonlarca yıl önce olduğu gibi boşlukta üzerinde bir tek insan kalmadan dönecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Open Stress test tarihi 1-2 ekim olarak belirlendi, beta ya seçilen arkadaşlar login olduktan sonra açılan download bölümünde gerekli client ı bulabilirler, ayrıca closed beta nın 4 ekim de açılacağı belirtildi ki bu sefer birçok özellik açık olacak.[signature][hline]The one side moon is always dark.

[Bu mesaj dreagloth tarafından 30 Eylül 2005 17:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

çok eskiden yapılan bi ankette "Downloadla oyunu indirmek isterim" seçeneği kazanmıştı.Yani oyunu indirerek alabilicez o da çok güzel bi artı[signature][hline]Eğer yahudi Marksizm ile bir zafer kazanırsa başına giyeceği taç insanlığın cenaze tacı olacaktır.İşte o zaman dünya, milyonlarca yıl önce olduğu gibi boşlukta üzerinde bir tek insan kalmadan dönecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Collector's Edition'ı diyosun dimi ?[signature][hline]Eğer yahudi Marksizm ile bir zafer kazanırsa başına giyeceği taç insanlığın cenaze tacı olacaktır.İşte o zaman dünya, milyonlarca yıl önce olduğu gibi boşlukta üzerinde bir tek insan kalmadan dönecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

digital download hakten çok güzel bi olay.. city of heroes aldığımda da digital download ile almıştım , içindeki kitapçığın aynısını .pdf formatında download ediyorsunuz zaten , manual problemide kalmıyor..[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
pardon
Sosyal ağlarda paylaş

yetkili birinden aciklama geldimiki konuyla ilgili?sitede veya forumda dl edilebilir yaziyo mu?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.stratics.com/content/portals/dnl/content/faq/

oyunla ilgili bulabileceğniz en geniş kapsamlı bilgi burada saklı. çok güzel şekilde organize edilmiş.

p.s: kaynak ingilizce..[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
pardon
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.darkandlight.net/forums/showthread.php?t=22722&page=1&pp=20

ehheh alo-matikle ortak projemiz , biraz neşe getirsin diye :)

bu arada oyuna ilgi duyan arkadaşlar forumlarda biraz daha aktif olalım , sonuçta burdaki insanlarla oyun oynıyacaz ve HEPSİyle aynı serverda olucaz..[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
pardon
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...