KahnX Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Beta stress de çok çok az insan katıldığı için çok belliydi böyle yapacakları zaten.[signature][hline]Eğer yahudi Marksizm ile bir zafer kazanırsa başına giyeceği taç insanlığın cenaze tacı olacaktır.İşte o zaman dünya, milyonlarca yıl önce olduğu gibi boşlukta üzerinde bir tek insan kalmadan dönecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 sen sus satışfekşıncı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Tiki mxo moderatörü :) [Bu mesaj KahnX tarafından 29 Eylül 2005 19:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 stres test serverlari test etmek icin. genelde betanin son surumuyle yaparlar...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 sabırsızlanmaya başladım ya umarım hayal kırıklığı yaşamam[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 beklentilerini minimumda tut uzulmezsin. cok sey bekleyip, beklediklerin olmazsa daha buyuk hayal kirikligi olur. ayrica oyun bu, bunu begenmezsen yarin oburgun yenisi cikar...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: dreagloth, 29 Eylül 2005 16:53 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar tekrar söylüyorum kesinlikle "BETA" değil stress test yani adamların açtığı özellikleri kullanabileceğiz dnl in tüm sunduklarını değil ki emin olun çok az şeyi deneyecekler en azından en başta sonra "open beta" vari birşeye dönüşebilir. eğer bana diyosan dreag , benim şu anda beta tester accountum hazıri ama serverlar kapalı olduğu için giremiyorum. private forumlarda falan accountum var yani.. stress test ile beta testin arasındaki farkı anlamıyo değilim ;)[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 tunch cum ben 24-25 eylül stress testine katıldım ne yaptıklarını gördüm o yüzden öyle konuşuyorum, bide katılacak arkadaşların beklentilerini minimum düzeyde tutup oynadıkları zaman hayal kırıklığına uğramamaları için.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 dreagloth neden herkes ile tartışma içerisindesin onu anlayamadım? birde her şeyi herkesten daha iyi bilirim tavrının sebebi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 insan oglu nankordur ne diim adam bu topicin basindan beri sabirla sagdan soldan toparlayip evirip cevirip anlatıp duruyo, simdi butun bunları goz ardı edip nie bole bi laf ediyosun anlamadim. bence iyi bile sabretmis bu bi emek. hic de kimseyle kavga eder gibi gelmedi bana topic de gayet dengeli gidiyo. nifak tohumuna gerek yok konudan uzaklasmayalim konu dnl. bide arkadas kasamam kendimi 9 sayfa okumak icin demis valla ole yazan adama bende kasamam cevap vermek icin. neyse uzun uzadıya yazacaktımda salla yazmıım.[signature][hline]Army Captain of Vader Dark Jedi Knight Guardian of [RIP] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad(master as) sadness(dark jedi knight) eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 yok tartışmak için sebebim kimseyle, sen diğer bir topic te sana karşı bir cevabımdan dolayı böyle birşey yazdın muhtemelen artı duygularım tamamen sadats2 ın belirttiği gibi. Birde DnL ile ilgili herşeyi herkesten daha iyi biliyorum büyük ihtimal laklin tavrımın sebebini yine sadats2 belirtmiş, kaan ortağımı bir kenara koyuyorum tabi :D[signature][hline]The one side moon is always dark. [Bu mesaj dreagloth tarafından 30 Eylül 2005 15:30 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj dreagloth tarafından 30 Eylül 2005 15:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 eleştiriniz varsa kısa kesin veya yeni topic açın dreagloth hakkında.Burası DnL hakkında açılan bi forumdur,[signature][hline]Eğer yahudi Marksizm ile bir zafer kazanırsa başına giyeceği taç insanlığın cenaze tacı olacaktır.İşte o zaman dünya, milyonlarca yıl önce olduğu gibi boşlukta üzerinde bir tek insan kalmadan dönecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Open Stress test tarihi 1-2 ekim olarak belirlendi, beta ya seçilen arkadaşlar login olduktan sonra açılan download bölümünde gerekli client ı bulabilirler, ayrıca closed beta nın 4 ekim de açılacağı belirtildi ki bu sefer birçok özellik açık olacak.[signature][hline]The one side moon is always dark. [Bu mesaj dreagloth tarafından 30 Eylül 2005 17:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 tartışamaları "P.M" denen muhteşem bir buluş ile gerçekleştirirsek çok daha iyi olur...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 çok eskiden yapılan bi ankette "Downloadla oyunu indirmek isterim" seçeneği kazanmıştı.Yani oyunu indirerek alabilicez o da çok güzel bi artı[signature][hline]Eğer yahudi Marksizm ile bir zafer kazanırsa başına giyeceği taç insanlığın cenaze tacı olacaktır.İşte o zaman dünya, milyonlarca yıl önce olduğu gibi boşlukta üzerinde bir tek insan kalmadan dönecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Evet gerçekten bekleme olmadan oynayabilecek olmamız güzel ve bunu yanında 2006 başında kutu versiyonuda çıkacak.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Collector's Edition'ı diyosun dimi ?[signature][hline]Eğer yahudi Marksizm ile bir zafer kazanırsa başına giyeceği taç insanlığın cenaze tacı olacaktır.İşte o zaman dünya, milyonlarca yıl önce olduğu gibi boşlukta üzerinde bir tek insan kalmadan dönecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Hem o hemde normali.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 digital download hakten çok güzel bi olay.. city of heroes aldığımda da digital download ile almıştım , içindeki kitapçığın aynısını .pdf formatında download ediyorsunuz zaten , manual problemide kalmıyor..[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 yetkili birinden aciklama geldimiki konuyla ilgili?sitede veya forumda dl edilebilir yaziyo mu?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 evet download edilicek oyun..[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 http://www.stratics.com/content/portals/dnl/content/faq/ oyunla ilgili bulabileceğniz en geniş kapsamlı bilgi burada saklı. çok güzel şekilde organize edilmiş. p.s: kaynak ingilizce..[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 http://www.darkandlight.net/forums/showthread.php?t=22722&page=1&pp=20 ehheh alo-matikle ortak projemiz , biraz neşe getirsin diye :) bu arada oyuna ilgi duyan arkadaşlar forumlarda biraz daha aktif olalım , sonuçta burdaki insanlarla oyun oynıyacaz ve HEPSİyle aynı serverda olucaz..[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 buyuleri falan okuyabilecegimiz bir yer varmi sahsen illusionist buyulerini cok merak ediyorum heh.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 beta açıldığında üstün körü şekilde bütün classları inceliyeceğim , güzel ve kısa bir rehber hjazırlamayı düşünüyorum beta sonrasında...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar