Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark & Light

tunch

Öne çıkan mesajlar

Doğru olabilir lakin oyunun çıkmasına 2 ay kaldı, 3. stres test bitmek üzere bu gece bitiyor, tahminen closed betayı bir ay daha sürdürüp bir open beta ile bağlayacaklar işi, yalnız beni meraklandıran daha belli olmayan çok şey var ya da DEV ler süpriz olsun diye azar azar açıklıyorlar.[signature][hline]The one side moon is always dark.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LordGargamel, 28 Eylül 2005 18:47 tarihinde demiş ki:
Özür Dilerim 9 Sayfa Okumaya Kasamayacagim.Oyun Güzel Gibi Geldi Ama Bu Oyunda Pvp Varmi Merak Ediyorum.Knight Onlinedaki Colony Zone Gibi bir yer varmi Acaba Dl'de?

Bende özür dilerim lakin okumak zorundasın. :D Ha bide her kelimenin baş harflerini büyük yapmak zorunda değilsin, söylemişler sana sanırım.[signature][hline]The one side moon is always dark.

[Bu mesaj dreagloth tarafından 28 Eylül 2005 19:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

okumak zorunda değil yaw ne öle.. soru somıyacak mı adam?

evet oyunda pvp var , her krallık için 2 adet "safe zone" yani pvpsiz alan var , bunların dışında oyun pvpye açık olucak..mış[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki:
pardon
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dreagloth, 28 Eylül 2005 23:03 tarihinde demiş ki:
Ne demek değil ya biz eşşek başı mıyız yazıyoruzda, insanlar okumuyor?

her insanı mutlu edemezsin , ben yazıdm benimkini okusun :P[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki:
pardon
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar tekrar söylüyorum kesinlikle "BETA" değil stress test yani adamların açtığı özellikleri kullanabileceğiz dnl in tüm sunduklarını değil ki emin olun çok az şeyi deneyecekler en azından en başta sonra "open beta" vari birşeye dönüşebilir.[signature][hline]The one side moon is always dark.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...