Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark & Light

tunch

Öne çıkan mesajlar

mighty nereye el atsa bircok seveni oluyor zaten :)[signature][hline]Dodo teh Warrior of Praemium Callidus (Magtheridon)

Albert Einstein, bilinmeyen bir tarihte demiş ki:
Technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal.

a.k.a Ogoed[SWG]&[EQ2], Isetra[CoH], Abeir[L2], Soma[WoW], Fizban[UO], Streamer[UO]

[Bu mesaj Stream tarafından 29 Ekim 2005 14:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackRose, 29 Ekim 2005 14:27 tarihinde demiş ki:
lol Mighty yine sevenlerin olmuş yeni bir konuda :D

benim değerimi ölünce anlayacaksınız :D ha picasso ha ben dimi :D

allaha çok şükür hep zaman beni haklı çıkardı daha benim adam olmaz dediğim bir oyun adam olmadı bence üzücü ama öyle gönül isterdiki piyasada adam gibi oyunlar olsunda oynıyalım ama yok

piyasanın sorunu büyük isimlerin embesillerin eline düşmesi mesela swg ah ah okadar kaynak okadar birikim neler yapılmazdıki mesela D&D online söylendiği gibi olursa sonu AC2 gibi ,mesela lotr online (en çok buna üzülüyorum) bir mmo bile değil adamlar resmen single player oyun yapıyorlar okudum ve ağlayasım geldi.[signature][hline]Legions of Ebonlore
Sosyal ağlarda paylaş

bigün oyun yapmaya işine girmek istersen ara çünkü grafikler işinde çok ustalar tanıyorum ve programlama işine erken girdim üniye başladığımda çok feci scripter olayında ustalaşırız heralde.SOE den teklif alırsam direk geri çeviricem çünkü geleceğin peter molyneux çarpı iki hali olacağız :D gerçekten böyle bi hırsım var ama grubu da yavaşça hazırlarım.Patiden de çok iyi kişiler bulursak, size ilk projelerimi anlatırım msn den falan

bide bu işe küçük FPS ler yaparak başlıycaz, ardından MMORPG ye geçicez ama bu mmorpg olarak değil yeni bir mmo türü olarak gelicek.Projeyi okuyunca bana gerçekten hak veirrsiniz :)

[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak...

[Bu mesaj KahnX tarafından 29 Ekim 2005 21:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Evet o araba simulasyonu güzel bi fikir.İlk oyun olarak onu yapabiliriz.Benim de baya bi proje var.

Üstünde en çok düşündüğüm çizimleri bile yaptığım süper bi Matrix Fight Online oyunu var.Nasıl bişey olabileceğini oyundan anlayabilirsiniz.

1,2 veya 3 yıl önce Matrix Online ilk SSleri verilmiştir, benim kafamda matrix dövüş sahneleri oluşmaktadır.Ondan sonra matrix online betasına girmeyi başardım ve hayal kırıklığına uğradım.Sonra kafamdan hayal ettiğim mükemmel ötesi bu projeyi kağıda geçirdim.Hala kafamda dövüş sistemi.Karakter yaratma ekranını bile kafamda düşündüm.

Beni en çok düşündüren şey kaliteli bi motor yapmak.Satın alsak böyle baya kaliteli bi motor kaça patlar ? Enter the matrix'inkini tavsiye ederim mesela.FPS olarak. Nasıl fikir ?[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak...
Sosyal ağlarda paylaş

edit: paket olarak cıkıs tarihi 04,01,2006 ama yazılana göre bu yılın sonunda paketsiz olarak (nasıl denir) download vs seklinde cıkacagı hakkında konusuolar. yani dark n light i birazcık daha ertelemek durumundayız. ne düsünüonuz beyler patlicak bu oyun die bakarken icimizde patlamasın :)

[Bu mesaj noma tarafından 01 Kasım 2005 20:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
noma, 01 Kasım 2005 20:17 tarihinde demiş ki:
edit: paket olarak cıkıs tarihi 04,01,2006 ama yazılana göre bu yılın sonunda paketsiz olarak (nasıl denir) download vs seklinde cıkacagı hakkında konusuolar. yani dark n light i birazcık daha ertelemek durumundayız. ne düsünüonuz beyler patlicak bu oyun die bakarken icimizde patlamasın :)

[Bu mesaj noma tarafından 01 Kasım 2005 20:22 tarihinde değiştirilmiştir]

:-) :-) :-)[signature][hline]Size matters not. Look at me. Judge me by my size, do you? Hmm? Hmm. And well you should not. For my ally is the Force, and a powerful ally it is. Life creates it, makes it grow. Its energy surrounds us and binds us. Luminous beings are we, not this crude matter. You must feel the Force around you; here, between you, me, the tree, the rock, everywhere, yes. Even between the land and the ship."
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...