Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark & Light

tunch

Öne çıkan mesajlar

Baska birseyde oyun tecrubesiyle guild hiyerarsisi arasinda direkt bir iliski olduguna inanmiyorum.Organizasyon skili olan kisiler bu isle ilgilenmeli bence ve bu kisiler oyunda digerkiler kadar tecrubeli yada basarili olmayabilirler.[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change

Sosyal ağlarda paylaş

tek guild altında toplanmak gibi bir şey yaparsak , oyun zevksiz bir hale gelir.. o yüzden bol seçenek , ve bunu getirdiği rekabetten dolayıda bol bol kalite çok daha iyi olur. Birden fazla guild olması , guilde giricek elemanları seçerken , guild liderlerinin çok daha titiz davranmasına , ayrıca oyuncuları , oyun içindeki tutumları açısından daha dikkatli olmaya iter.

nerde çokluk orda pokluk demeye gerek bırakmadan , en azından 1 light bir de dark 2 adet , türkler tarafından kurulmuş (dikka edin türk guildi demiyorum ) guild olması , oyunun geleceği açısından çok daha iyi olur.[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun gelecegi turklerin elinde diyosun yani...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...

[Bu mesaj aquila tarafından 20 Ekim 2005 01:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

türkler heryerde :)

oyundaki türkleri geleceği , benim için oyunun geleceğiyle aynı şey :) (kıvırıyorum evet :) )[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
Sosyal ağlarda paylaş

neyse biraz daha beklicez anlasılan yapacak bısı yok, sız betadan anlatırsınız bızede zevkle dınlerız artık. keza bı beta ıcın bıde oyunıcın kasmak benı uzer. ama takıbata devam tabı.
bı sure daha eq2 swg ıkılısıne devamn edecez anlasılan, bakalım eq2 dede pvp seslerı var bu ara neler oluyo bı gorek.

nısandada gelır efendı efendı bu buyuk mekanda at kostururuz. hepımıze sımdıden hayırlı olsun :P[signature][hline]Army Captain of Vader
sad(mbh)
sadness(djk)
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

ya bence light ve darka dağılmak çok yanlış olur tamamen iletişimi koparmak yanlış.

Tamam herkes ayrı guild kursun bu güzel fikir ama benim ekleyeceğim bişey var bu guildleri dost guild yaparız ve birbirimizin svaşlarına yardım edildiğinde katılırız.Bkz. Türk ve destekçilik[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak...
Sosyal ağlarda paylaş

frklı guildlerin olasında güzellik , farklı factionlarda olmamızda da geçerli

bakınız mesela SWG örneğine.. İmparatoru kdestekçileri ile asiler farklı serverlarda , (büyük guildler olarak) ve oyunun zevkli kısmını yaşayamıyoruz tam anlamıyla. PvP deki rekatbette oyunun türkler için olan kalitesini ve zevkini artırıcak bir etken olucaktır...[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Sosyal ağlarda paylaş

Ya biz orda 30 kişilik bi birlik oluştursak bile yani o kadar az sayıyla 100 e 1 ayda 2 ayda çıkartırız.Kaliteli insanlar ararız oyunda buluruz.Olmazsa kardeş guild buluruz aynı üye sayısına sahip sayımızı ikiye çıkartmış oluruz birbirimizin savaşlarına katılırz. Gerçek gibi , bir çok seçenek var bu oyunda[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak...
Sosyal ağlarda paylaş

olay şuki .. oyunu alırsam kafamdaki plan , kurucu üyelerinin türk oyuncular olduğu , bizimle oynamak isteyen her türlü milletten oyuncuyada açık olan bir guild.

komunite zaten çok kalabalık olucağı için , kendi içinde sınırlamalar olan bir "köyün" gelişebileceğini sanmıyorum.

kardeş guild olayı bu ounda pek bir işe yaramıyacak gibi gözüküyor.[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Sosyal ağlarda paylaş

valla benim guildim hazir

swg den tanidigim bir kismida wow dan olmak uzere
25-30 yaslari arasinda 9-10 arkadasin kuracagi uluslar arasi bir guild.

bizde 18-20 yas arasi 5-6 genc onlarin guildinde olacagiz.

hepsi is guc sahibi oldugundan oyunu oyun olarak gormeyi bilen insanlar oldugundan ve olgunluklarindan dolayi hic bir kompleksi olmayan insanlar oldugundan cok eglenecegimizden ve herhangi bir sorun yasamayacagimizdan eminim.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Sosyal ağlarda paylaş

tum turkler ayni guild de ve ayni taraf ta olursa daha iyi olur gibi gelio bana...[signature][hline]Size matters not. Look at me. Judge me by my size, do you? Hmm? Hmm. And well you should not. For my ally is the Force, and a powerful ally it is. Life creates it, makes it grow. Its energy surrounds us and binds us. Luminous beings are we, not this crude matter. You must feel the Force around you; here, between you, me, the tree, the rock, everywhere, yes. Even between the land and the ship."
Sosyal ağlarda paylaş

birlikte oynamak istedikten sonra aynı guildde oynamanın guild chat haricinde herhangi bir artısı yok...

istedikleri guildde oynayan insanlarla daha çok eğleniriz..[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Sosyal ağlarda paylaş

oo mighty shadowbane ustası senin yorumunu görmek güzel
tabiki haklısın, herkes takımdan şikayetçi. ama adamların yinede gidişatı fena deyil.Oyunun ertelenmesi sabırlı ve oyunun iyi olmasını isteyenleri mutlu etti. yani ertelenme derken, yetiştiremediler oyunu ve yavaş yavaş yetiştireceklerini settlers of ganareth e ekleyecekler ve april da herşeyi tamamlayacaklar.Yan daha 5-6 ay eklenecek şey var.
Sosyal ağlarda paylaş

paraları yok bütün hadise o yetenekleride şüpheli

grafik motorlarının çalıntı olduğu biliyor yaplış amacı uydudan görüntü almayı sağlamak o yüzden terrain güzel görünürken karakterler odun gibi biri çaldıkları biri yaptıkları

şimdi 6 ay para toplıyacaklar milletten öylede bitirecekler ama umutsuzum genede deniyecem.

benim beklentim darkfall[signature][hline]Legions of Ebonlore
Sosyal ağlarda paylaş

üzülmeyin arkadaşlar ben aştım dnl hüznümü sırada gelecek vaad eden çok oyun var bkz: lotr onlie, d&d online, rf online, darkfall, vanguard, pirates of ..., vsvsvs[signature][hline]The one side moon is always dark.

[Bu mesaj dreagloth tarafından 24 Ekim 2005 23:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...