Soulless Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Baska birseyde oyun tecrubesiyle guild hiyerarsisi arasinda direkt bir iliski olduguna inanmiyorum.Organizasyon skili olan kisiler bu isle ilgilenmeli bence ve bu kisiler oyunda digerkiler kadar tecrubeli yada basarili olmayabilirler.[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 oyun bedava deil[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 SOG icin aylik ucret odenmeyecek , kastettigim oydu.Yani Nisana kadar.DnL cikana kadar. Dikkat edersen `bedava oldugu surece` demisim mesajimda.[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 biraz genis bir anlami oldugu icn yazdim bende yalnis anlasilma olmasin:P[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 tek guild altında toplanmak gibi bir şey yaparsak , oyun zevksiz bir hale gelir.. o yüzden bol seçenek , ve bunu getirdiği rekabetten dolayıda bol bol kalite çok daha iyi olur. Birden fazla guild olması , guilde giricek elemanları seçerken , guild liderlerinin çok daha titiz davranmasına , ayrıca oyuncuları , oyun içindeki tutumları açısından daha dikkatli olmaya iter. nerde çokluk orda pokluk demeye gerek bırakmadan , en azından 1 light bir de dark 2 adet , türkler tarafından kurulmuş (dikka edin türk guildi demiyorum ) guild olması , oyunun geleceği açısından çok daha iyi olur.[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 oyunun gelecegi turklerin elinde diyosun yani...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... [Bu mesaj aquila tarafından 20 Ekim 2005 01:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 türkler heryerde :) oyundaki türkleri geleceği , benim için oyunun geleceğiyle aynı şey :) (kıvırıyorum evet :) )[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 neyse biraz daha beklicez anlasılan yapacak bısı yok, sız betadan anlatırsınız bızede zevkle dınlerız artık. keza bı beta ıcın bıde oyunıcın kasmak benı uzer. ama takıbata devam tabı. bı sure daha eq2 swg ıkılısıne devamn edecez anlasılan, bakalım eq2 dede pvp seslerı var bu ara neler oluyo bı gorek. nısandada gelır efendı efendı bu buyuk mekanda at kostururuz. hepımıze sımdıden hayırlı olsun :P[signature][hline]Army Captain of Vader sad(mbh) sadness(djk) eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ya bence light ve darka dağılmak çok yanlış olur tamamen iletişimi koparmak yanlış. Tamam herkes ayrı guild kursun bu güzel fikir ama benim ekleyeceğim bişey var bu guildleri dost guild yaparız ve birbirimizin svaşlarına yardım edildiğinde katılırız.Bkz. Türk ve destekçilik[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 frklı guildlerin olasında güzellik , farklı factionlarda olmamızda da geçerli bakınız mesela SWG örneğine.. İmparatoru kdestekçileri ile asiler farklı serverlarda , (büyük guildler olarak) ve oyunun zevkli kısmını yaşayamıyoruz tam anlamıyla. PvP deki rekatbette oyunun türkler için olan kalitesini ve zevkini artırıcak bir etken olucaktır...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 SWG eclipse de rekabet içinde olan 2 guild vardı.Dost guild örneği yoktu..Ben dost guildlerde hem rekabet hem destek olduğunu düşünüyorum.[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bu oyunda türk guildi mantığının yürüyeceğini sanmıyorum, zira karşınızda 200 kişilik guildler olucak, dnl forumunun guildler kısmındaki guildlerin çoğu 150+ üyeye sahip, böyle bir ortamda 30 kişilik bir guild fazla birşey yapamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Ya biz orda 30 kişilik bi birlik oluştursak bile yani o kadar az sayıyla 100 e 1 ayda 2 ayda çıkartırız.Kaliteli insanlar ararız oyunda buluruz.Olmazsa kardeş guild buluruz aynı üye sayısına sahip sayımızı ikiye çıkartmış oluruz birbirimizin savaşlarına katılırz. Gerçek gibi , bir çok seçenek var bu oyunda[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 olay şuki .. oyunu alırsam kafamdaki plan , kurucu üyelerinin türk oyuncular olduğu , bizimle oynamak isteyen her türlü milletten oyuncuyada açık olan bir guild. komunite zaten çok kalabalık olucağı için , kendi içinde sınırlamalar olan bir "köyün" gelişebileceğini sanmıyorum. kardeş guild olayı bu ounda pek bir işe yaramıyacak gibi gözüküyor.[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 valla benim guildim hazir swg den tanidigim bir kismida wow dan olmak uzere 25-30 yaslari arasinda 9-10 arkadasin kuracagi uluslar arasi bir guild. bizde 18-20 yas arasi 5-6 genc onlarin guildinde olacagiz. hepsi is guc sahibi oldugundan oyunu oyun olarak gormeyi bilen insanlar oldugundan ve olgunluklarindan dolayi hic bir kompleksi olmayan insanlar oldugundan cok eglenecegimizden ve herhangi bir sorun yasamayacagimizdan eminim.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regador Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 tum turkler ayni guild de ve ayni taraf ta olursa daha iyi olur gibi gelio bana...[signature][hline]Size matters not. Look at me. Judge me by my size, do you? Hmm? Hmm. And well you should not. For my ally is the Force, and a powerful ally it is. Life creates it, makes it grow. Its energy surrounds us and binds us. Luminous beings are we, not this crude matter. You must feel the Force around you; here, between you, me, the tree, the rock, everywhere, yes. Even between the land and the ship." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 birlikte oynamak istedikten sonra aynı guildde oynamanın guild chat haricinde herhangi bir artısı yok... istedikleri guildde oynayan insanlarla daha çok eğleniriz..[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Evet aynı guild de olmanın tek artısı birşeyleri ortak bir amaç için başarmak istemek, ortak bir amacı yükseltmek istemek..bkz: guild. :D[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 açıkcası bu oyundan hiç ümitli değilim son 3 ayda yapılan haraketler yapımcı firmanın kesinlikle güvenilmez olduğunu gösterdi. umarım yanılırım[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uchiha_itachi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 oo mighty shadowbane ustası senin yorumunu görmek güzel tabiki haklısın, herkes takımdan şikayetçi. ama adamların yinede gidişatı fena deyil.Oyunun ertelenmesi sabırlı ve oyunun iyi olmasını isteyenleri mutlu etti. yani ertelenme derken, yetiştiremediler oyunu ve yavaş yavaş yetiştireceklerini settlers of ganareth e ekleyecekler ve april da herşeyi tamamlayacaklar.Yan daha 5-6 ay eklenecek şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 paraları yok bütün hadise o yetenekleride şüpheli grafik motorlarının çalıntı olduğu biliyor yaplış amacı uydudan görüntü almayı sağlamak o yüzden terrain güzel görünürken karakterler odun gibi biri çaldıkları biri yaptıkları şimdi 6 ay para toplıyacaklar milletten öylede bitirecekler ama umutsuzum genede deniyecem. benim beklentim darkfall[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ben umudumu tamamen kestim desem yeridir.. zaten forumlarda da benim gibi bir çok oyuncu var.. SOE çok para kazandığı için onlara özendiklerini tahmin ediyorum...[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 cikmadik oyundan umut kesilmez.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 üzülmeyin arkadaşlar ben aştım dnl hüznümü sırada gelecek vaad eden çok oyun var bkz: lotr onlie, d&d online, rf online, darkfall, vanguard, pirates of ..., vsvsvs[signature][hline]The one side moon is always dark. [Bu mesaj dreagloth tarafından 24 Ekim 2005 23:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 lotr ve d&d da pvp yok çöp rf nin yapımcısı sakat priates güven vermiyor bi darkfall[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar