BoaCh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 beyler oyun ekimin sonunamı çkıo ? 4 gözle bu oyunu bekliorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 kasım içinde.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ya box 2006 da cıkıo demissiniz peki kasımda download edip serial-number mı alcaz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regador Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bu arada kaç kişi oynucak??[signature][hline]Size matters not. Look at me. Judge me by my size, do you? Hmm? Hmm. And well you should not. For my ally is the Force, and a powerful ally it is. Life creates it, makes it grow. Its energy surrounds us and binds us. Luminous beings are we, not this crude matter. You must feel the Force around you; here, between you, me, the tree, the rock, everywhere, yes. Even between the land and the ship." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Eğer oyun wow kadar satıp.. ve aynı serverda geçerse butun herkes ozamn oyun zevkli olabilir ama ole binlerce server yapıp hayde girin olmaz baya buyuk harita zaten git git bitmio :D dragon pet alıp uçmak cok zevkli :D[signature][hline]CusTodeM, 02 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki: bende bi ara kıllandım boyle sonra dedim niye kıl? sonra tuylenmeye basladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: apple, 14 Ekim 2005 13:10 tarihinde demiş ki: ya box 2006 da cıkıo demissiniz peki kasımda download edip serial-number mı alcaz?? Aynen öyle... Ve oyun zaten tek server... Bu arada beta başladı lakin grafikler beni çok mutsuz ediyor.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkdaemo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Ya bende valla 16 sayfasinin hepsini okudum baya guzel dusunmusler ama... bi ss lere baktim siteden grafikler igrenc otesi. Eger gelistirmezlerse bu oyun patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ss ya bu betadan cekilmis bir ss imis bence o kadar da kotu degil hatta super geldi bana nedense =P[signature][hline]Cehaiy Djartes(Eclipse) Jedi Padawan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Bende öyle değil, 6600 gt ekran kartı var...[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ben bu oyundan vazgeçiyorum gibi.. en ateşli "amigo"larından biriydim oyunun ama beni bile bitirdiler... soe den farklı hiç bir yanı yok yapımcıların. serverları açtılar , sonra kapanınca " ehem biz problemin nerden kaynaklandığını bulucak kadar veriye sahip değildik , siz oyuna girince bu veriyi aldık , şimdi üstünde çalışıyoruz. Server 4-5 gün daha kapalı kalıcak. Improved Server Stability. Thnx for yoru patiance" gibi bi mesaj attılar. bu tip bi mesajı 2 haftadır her gün atıyolar nerdeyse. ben oyunubeklemeyi bıraktım açıkçası.. 1.8gb download için uğraşmama acıyorum sadece..[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regador Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 valla sylian ın koydugu ss banada guzel gozuktu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 yalan o ss ler gerçekte normal bir makinada hiç de oyel olmaz hiçbir zaman onları güzel gözükmeleri için koyarlar oraya ztn...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - [Bu mesaj fortinbras tarafından 15 Ekim 2005 14:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Yahu bu oyunu cok uzun suredir bekliyorum ve cikar cikmaz almayi dusunuyorum eger gercekten o feature ler varsa adamlar orta cag simulasyonu yapmislar betaya girmem nasip olmadi ama betaya giren biri yorumlayabilir mi mesela cidden o feature lar var mi(En azindan su anki hali wow ve swg e gore nasil(Sadece teknoloji olarak karsilastirin yani engine deki esneklik vs...))quest sistemi nasil [Bu mesaj Sylian tarafından 15 Ekim 2005 17:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Beta da oynayabilcek söylicez de işte. Dev ler kötü...[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 yetersiz devler.. söyliyecek çok şeyim var şimdilik susuyorum..[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Dre bütün özellikleri falan açtınmı Anti aliasing falan da aç her bişeyi aç ve en yüksek seviyeye getir. FPS belki de 5 e düşer ama bi ss al merak ettim aynımı çıkacak.[signature][hline]Bokun üstüne krep olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 önemli olan nasıl oynadığımız , nasıl olabildiği değil...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Kessinliklee :D işte bütün mesele bu :P[signature][hline]Bokun üstüne krep olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Ful de herşey ama beta açılınca tekrar denerim, options la oynamadım hiç.[signature][hline]The one side moon is always dark. [Bu mesaj dreagloth tarafından 15 Ekim 2005 19:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bevier Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 hesapta beta tester olduk. Neymiş kasımda oyun çıkıcak abi daha beta serverını açamadılar oyunun kendisini nasıl çıkarıcaklar bilmiyom :) Bence ertelenir bu kasım olayı gerçi yetişme ihtimali de yok değil çünkü açıklama yapmışlardı yavaş yavaş oyuncu sayısına göre büyütücez mapi filan falan yannış hatırlamıyom umarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ben şahsen sevindim böyle olmasına , beta tester olup oynamak isteyenlerle değil oyunla ilgilenmeleri lazım yaptıkları gibi.. Oyuna büyük yararı olucaksa 1 ay bile beklerim.Beta testerlığın anlamı oynamak değil oyunu geliştirmek için yardım etmektir ztn.Bunları kabul ederek beta teste alınırsınız biçok insan bunu takmıyıp oynamak için oluyo.[signature][hline]Bokun üstüne krep olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Keşke ertelemeler bir ayla kalsa :P[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bevier Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 yazıma bakıyorum hala, lanet olsun açamadılar beta serverını oyun oynayamıyoz ne biçim dev bunlar filan türünden şeyler yazdığımı göremiyorum sen nerden gördün kahn anlayamadım. Ayrıca beta tester olmanın anlamı tabiki de oyunu oynamaktır bugları bulmanın yolu oyunu oynamaktır yoksa sen betaya girince hissederek mi buluyosun bugları? Sonra benim vurgulamak istediğim beta serverını açamamalarının oyunu geliştirmelerine yardım değil aksine ertelemek olacığıdır neden diyeceksen çünkü şu bulunan bug beta server 1 saat açık kalmasa bulunamayacaktı belki daha neler neler var beta server açılacak ki bunlar saptanacak ve ona göre önlemler alınacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Bu oyun patlicak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_RoLanD_ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ücreti uygun olursa cok tutulur... oyun cıkmadı ama forumlarda 400+ kişi online hiç bi oyunun forumunda bukadar online kişi yok[signature][hline]: "You have come here to fight as free men... If you fight, perhaps you'll die.If you run, you may live for a time.But at what cost?... I say we'll always be free!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar