knifegrinder Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Battle nette oynarken bir arkadasım kurduğum oyunda -new yazarsam yeni bir hero acilicagini söyledi bunun doğruluk derecesi nedir? eğer varsa hangi seride? handi versonunda? Cevaplarınız için simdiden tesekkürler
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 kandirmis seni:)[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
knifegrinder Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hoca bende inanmadım ama bayaa yemin falan etti bi soriim deedim nese saol
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yenini bosa ediyomus :) sakacı sey[signature][hline]:))) !!! ........................
Geronimo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 6.15 de falan oluyodu o da 6.20 de olmuyo denedim:D[signature][hline]Koşturanı allah sevmez! Cenk&Erdem
geffen Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Altın başak yapmış seninle.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz!
Noriendel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Yeni heroyu 6.20 de Taverne koymuşlar zaten.. Hepmizin bildiği gönüllerimizin kralı Arthas :)[signature][hline]Ave Cypher lvl 6x 2xxxx nps
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 eski versiyonlarda 6.12-6.16 sanırım tavernada conjurer denen hero vardı aktif edebilmek için -new yazmak lazımdı sana söyleyen dogru demiş ama 6.20 de farklı bir yeni hero var ve acıkcası stun ozelliği olmamasına ragmen hafif imbamsı geldi bana ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Syn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Walla 6.19bde -new yazınca Silencerın eski hali+Kael cikiodu.6.20de de eni hero warmis amma.. Bu yeni tavern zati haritanın sag alt kosesinde belli oluo -new yazarsan.[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b]
Öne çıkan mesajlar