Enots Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Merhaba arkadaşlar, bende Guild Warsa başlamak istiyorum fakat denemek amaçlı 10 saat oynamak istiyorum. Aşşada arkadaş 100 satle ilgili bişey yazmış bende 10 saat oynamak istiyorum, fakat nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 threadinin tam üstünde 10 saat deneme şifresi adı altında kilitli bi thread var...... görmedinmi,[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subx Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 O 10 saatlık deneme olayına aldanıp oyunu alma.Biz öyle bir hataya düştük,oyun elimizde patladı. Paso pvp pvp pvp,rp çok kısıtlı,tüm görevleri en ağırdan alsan rp kısmı gene 1 haftada bitiyor.Sen istemesende bitiyor. Ondan sonra paso grup zitrit faytır yapıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MonteDarkFloyd Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Ingilizce bilmiyorsunuz sanırım? Oyun zaten heryerde co-operative oyun olarak gecer Guild Wars taki olayın temeli birlige dayanır.Yani GRUP olarak oynanır.Etrafta grup aramak oyunun zor kısmıdır ama grup bulduktan sonra zevkli kısmı gelir belli bir arkadas kitleside olusturursanız zaten en zevkli noktaya ulasırsınız. Bu konuda çabanız olmazsa bir şeye ulaşamazsınız ne GW de nede başka yerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 MMORPG / Guild Wars Oyunu biraz daha kassalar fps olurmuş,kendi fikrim kesinlikle.Diablo ile alaka kuranlarda çok büyük yanlış yapıyorlar,hiç bir alakası yok.Kesinlikle günde 3-4 saatten fazla oynayan insanlar için değil.Bunu söylemek istedim. Ve trial de ister istemez rp bölümünde oynuyorsun,ama oyunu aldıktan sonra o rp bölümü max 1 haftada bitiyor.Bunu söyledim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar