Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uzantısız dosya sorunsalı

reyou

Öne çıkan mesajlar

merhabalar,

ben bilgisayarda klasör seçeneklerindeki dosya uzantılarını göster seçeneği açık..

dünde netten PES5 oyununu çektim zip uzantılı...sonra
dosya içindeki dosyayı dışarı çıkarttığım zaman dosya uzantısız bir biçimde çıkıyor.. ve ne alcohol nede nero tanımıyor.

dosyaya kendim uzantılar falan ekledim ama nafile..

böyle bi durumla karşılaşan oldumu?[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
Sosyal ağlarda paylaş

dosyayı tanımıyo veya arşiv hatalı mesajı falan veriyo

dosya bozuk olamaz ya, daha dün bearshareden 100 kişide olan dosyayı çektim 800 mg.. nası bozuk olabilir..

açılınca bide 1.4 gb oluyo :))[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman dosya uzantisini winrar olarak sectikten sonra(sag tikla ,dosya türünü ozelliklerden rar yap )rarli olan dosyaya cift tikla ve icindeki 1.3 gb lik dosyayi o rarli dosyanin icinden fare ile cekip cikart ,yada dosyan gercekten bozuk ,bir screen shot atarsan verilen hata ile ilgili daha yardimci olacaktir[signature][hline]Forum
Sosyal ağlarda paylaş

dosyayı hex editörüyle açıp başlangıcına bakıver, çoğunlukla okunabilir bi yazı olur headerda ordan dosyanın tipini çıkarabilirsin belki. misal exe ve dlllerde MZ pdf dosyalarında %PDF zip dosyalarında PK rar dosyalarında Rar! yazıyor.[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!
Sosyal ağlarda paylaş

dosyayı .rar olarak yapıyorum sonra winrar ile açmaya çalışıyorum ama hata veriyor, arşiv ya hasarlı yada bilinmeyen dosya gibisinden bişiy.. ya uzantısız dostamı olur ya..

bide alcoholdeki tüm uzanrıları denedim yine olmadı..

geriye bişiy kalmadıysa silicem ya :( :([signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rahan, 03 Kasım 2005 17:45 tarihinde demiş ki:
dosyayı hex editörüyle açıp başlangıcına bakıver, çoğunlukla okunabilir bi yazı olur headerda ordan dosyanın tipini çıkarabilirsin belki. misal exe ve dlllerde MZ pdf dosyalarında %PDF zip dosyalarında PK rar dosyalarında Rar! yazıyor.
Ahanda rahan yazmış işte ne yapacağını. Öyle hatunların tribe girdiği gibi silecem bak ha modlarına girmeyin. Benzer bir konu daha vardı orda da yazılmıştı bu tip bir olay. Hatta evet ben yazmıştım : p[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Sosyal ağlarda paylaş

Dosyaları açıp içeriğini 16lık sayı sisteminde ifade eden programlar diyelim kısaca. Şurdan bir örneğini görebilir ve şurdan da download bölümünden ücretsiz bir hex editör bulabilirsin.

Peki nasıl kullanacaksın? :
Öncelikle zip'in içinden o uzantısız dosyayı çıkaracaksın ve bu indirdiğin program ile açacaksın . Sonrasında ise screen shot'ta göründüğü gibi sağ tarafına bakarak başlangıç kısmını inceleyeceksin. Rahan'ın verdiği örneklerde olduğu gibi uzantıya bağlı olarak bir kaç karakter ya da bir karakter katarı görebilme ihtimalin oldukça yüksel.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Sosyal ağlarda paylaş

hex editörüde açamıyo, almanca bi program heralde anlayamıyorum ama hata mesajı veriyo :(

atacam ben bu dosyayı galiba..

nese napalım bakırköy altçarşıya talim :)[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
fr3nzy radyo dj =
radyo : www.fr3nzy.com
most beautiful songs are played ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Zilyon tane hex editör mevcut. Adını duyurmuş sürümlerin trial versiyonlarını fln dene. Ben öylesine free bir sürüm önerdim sana. Çok kullandığım şeyler değil. Google'da arayınca çıkıyor karşına.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Sosyal ağlarda paylaş

konuyla alakasız ama, o dosyadan PS2 için dosyalar çıkarsa şaşırma
cafe sahibi bi arkadaşımın başına geldi. bearshare den çekti, Nero Image Drive ile açtı, oyun PS2 çıktı.
Dosya ismi filanda hatırladığım kadarıyla buna benziodu..

Edik : diceksinizki "hayvan gibi PC yazıo, ne PS2'si?" arkadaşın çektiğinde de PC yazıodu, ordan şimşek çaktı. Hatta küfrettikti "PC yazanın ta ...." diye..[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
Dağdan geldim bağdakini kovarım, İstanbul başkent, magandaya özgürlük!

[Bu mesaj Lonely tarafından 04 Kasım 2005 04:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

aslinda o dosyalari magiciso,isobuster programlari ile iceriginin ne oldugunu gorebilirsin yani yuzde kaclik kısmı iso olarak hashlenmis o program gosterebilir ,yani mesela adam onu iso olarak kaydetmis ve turunu iso degil rar yapmis olabilir iste o durumda rarin icindeki isonun icerigini gormen gerekir yani o rar dosyayi yazinca otomatik olarak acilan cdler/dvdler cikar o cdlerin icerigini (crc hatasi vermeden)inceleyebilirsin[signature][hline]Forum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...