Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İntenet'i Tüketmek?

Davion

Öne çıkan mesajlar

Valla artık internette yapabileceğim hiçbişi kalmadı gibi gelio bana. Forum okumak sıkmaya başladı. Download desek torrentlerde gerçekten indirecek bişi kalmadı bütün filmler en son çıkan bütün oyunlar var. Acab internet tükendimi?[signature][hline]!!!nisriG MafaK
Sosyal ağlarda paylaş

aslında ben katılıyorum ya.. yapacak fazla bişey kalmadı gibi.. film oyun mp3 program nereye kdr.. indircegimiz de bişi kalmadı..forum da olmasa ....[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla oyun oynamakta sarmıo artık. Ne biliyim sıkıcı gelio. Yüklüyorum 1 saat 2 saat sona baygınlık gelio. hele hele bide oyunu indiricem bide üstüne para vericem bide onuda geç deliler gibi karakter geliştircem die sabah akşam oynıcam. Boşver aklımı peynir ekmekle yemedim. Diablo bile oynamak daraltıodu bazen bide üstüne para vercem pehhhh...[signature][hline]!!!nisriG MafaK
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mithr, 04 Kasım 2005 00:36 tarihinde demiş ki:
Beleshleride vardi =P

Kasmalı hiçbi oyunu oynamam :D NFS underground oynamak bile zor geliodu :) Yüklicen pes 5 gircez dostluk macına oynıcan çıkcan. Ne uğraşcam kasmakla masmakla . Oyun dediğin eğlenmek için oynanır , kendine sıkıntı yaratmak için değil. Aman yok şu itemi bulcam yok bu eksik kaldı , yok ben bu charı begenmedim yenisini açıyım. Aman abi kalsın ben en fazla Age of oynarım :) Oda campaing değil :) 1 el skirmish tamamdır.[signature][hline]!!!nisriG MafaK
Sosyal ağlarda paylaş

nie la portakal limon resimleri felan güzel oluyodu . böle ortadan mermi geçen[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek..
kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!!

ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ
Sosyal ağlarda paylaş

The End of the Internet

Congratulations! This is the last page.
Thank you for visiting the End of the Internet. There are no more links.

You must now turn off your computer and go do something productive.

Go read a book, for pete's sake.[signature][hline]!!!nisriG MafaK
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...