microCosmo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 selamlar, arkadaşımdan diablo 2 cdlerini aldım ve bir hevesle yükledim bilgisayara. cd ler orjinal değil. win xp kullanıyorum. arkadaşımda da aynı sorun olduğundan DirectDraw seçenerğini video testin ardından seçtim ama yine de oyun açılmıyor. yani ekranda değişiklik bile olmuyor. task manager'dan bakınca diablo exe açılıyor ve kapanıyor hiç birşey yapmıyor. yardımlarınıza teşekkürler.[signature][hline]Pixxor - BEDAVA ResimHosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 XP'ye uyumlu olmayabilir. Ayrıca başlık süper lol :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
microCosmo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 yok arkımında win xp ve onda çalıştırdık şimdi bende çalışmıyo deli olucam[signature][hline]Pixxor - BEDAVA ResimHosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 O zaman versiyonlarında problem vardır XP'nin. Updateler falan da etkili. Kısaca XP'n Diablo 2'ye uyumsuz olabilir :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
microCosmo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yok mu hiç böyle bir sorunla karşılaşan?[signature][hline]Pixxor - BEDAVA ResimHosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 lod ile dene, sonra 1.11'i yükle o_O[signature][hline]writers block Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 valla xp de 2 yıldır diablo oynuyorum olmadı böyle bi sorun, diablonun exesinin özelliklerine git win 98 uyumlu de bide öyle dene bakalım.[signature][hline]Prens O R/E Lvl:20 Dark Saga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
microCosmo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 herşeyi denedim ama ilk diablo2.exe açılıyor, sonra game.exe açılıyor ve kapanıyor. budur olay error merror yok. kimsede olmadı mı ya böyle bir şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JAX Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Diablo 2 bende d eçalışmamıştı. Ancak expansion paketi olan Lord Of Destruction i kurarsan oynayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 eğer diablo 2 yüklü ise ve belli bi save game varsa, üzerine lord of destruction expansion ı yükleyince o save gamelere ne oluo? yani expansion ı yüklesem de devam edebilir miyim kend, oyunuma?[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
microCosmo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 tam onu sorucaktım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 edersin[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bende rahat çalısıo lod war ama arka plan baya bulanık oluyo[signature][hline]the truth is out there... garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bende de oyuna girip çıktıktan sonra tekrar girmek için crack yenilemek gerekiyordu. Ama hiç usanmadan yapardım hep :) Diablo rulezz[signature][hline]My mind is happy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 service pack 2 yüklü değilse ondan olabilir...[signature][hline]...Nevermore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Diablo II vs. Windows XP... hmm... bence diablo yener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 şimdi bende diablo 2 lod yüklü ama cdyi arkadaşa verdim... cdsiz nasıl çalıştırırım oyunu?[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 :D bi gazla başladım oyuna sonuna geldim diabloya ama lvl 26 yım :D ölüp duruyorum daha diablonun kağısını açamadan ama son yerdeyim :( lvl kasayım bari biraz...[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: CravingReaver, 02 Kasım 2005 18:30 tarihinde demiş ki: service pack 2 yüklü değilse ondan olabilir... diablo2 yi ilk oynarken sp2 mi vardı allahaşkına? ekran kartının driverları ile ilgili bir problem olabilir.. onuda oyunu yada ekran kartı driverını update ederk halledebilirsin.. oyunu update etmek lod yükleyerek olabilir evet mantıklı :)[signature][hline] Ilhan Mansiz.. [Bu mesaj Mumu tarafından 03 Kasım 2005 21:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Valla bendede aynı sorun varmı , lod u yükledim sonra düzeldi.. ekran kartıylada ilgili bir sorun olabilir ama.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar