Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Alemdar değil ismi, orası bi semt. Aynı Y.Dudullu gibi[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 puuhaha o zaman adı yazmıo :)[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: kickass, 03 Kasım 2005 17:21 tarihinde demiş ki: Bi dosya çekicektim lak diye bi reklam cıktı, Yani bu arkadaşlık sitelerinin bu potansiyeli nedir bu bayan türke benziyor mudur? resim canada mustakil bir evin otoparkı değil midir? biz eşşek miyiz? "yukarıdudulluymuş hadi len ....."[Bu mesaj kickass tarafından 03 Kasım 2005 17:24 tarihinde değiştirilmiştir] :-? diil turk bişiye benzemiyolar[Bu mesaj by_SeaGle tarafından 04 Kasım 2005 11:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 abi öldüm gülmekten yukarıdudullu yazıyo ya :lol:[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar