Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jabba bile oyunu bıraktı :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
suna bak jabba bile tası tarağı toplayıp gitmiş, buglardan baymıştır oda :)

http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=Announcements&message.id=724[signature][hline]Set'th Valor
-Jedi Padawan-
MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000
Rebel Captain
FrF
Mesaj tarihi:
off ya olecem ayyyy mıdeme agrılar gırdı serefsızım. off offf bundan daha bomba bısı olmazdı adamlar sonunda onuda kaybettıler. heh yakında bızıde kaybederlerse sasmam. bu mıde bulantısı gecmeeeeeez.[signature][hline]Army Captain of Vader
sad(mbh)
sadness(djk)
eclipse
Mesaj tarihi:
Abi yarildim ya bu kadarina da pes ahahahaha[signature][hline]Cehaiy Djartes(Eclipse)
Jedi Padawan

[Bu mesaj Sylian tarafından 20 Ekim 2005 16:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ahaha super yaa bundan sonra yapılcak bi yorum yok artık bence[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
Mesaj tarihi:
SARAY RUHSATSIZDI

Tatooine - Western Dune Sea

İşte olayın perde arkası. Çok güvenilir kaynaklardan aldığımız bilgilere göre , Jabba The Hutt ismiyle tanınan , Şinasi Sertbalta'nın sarayı bir önceki seçim döneminde , TTP partisi belediye başkan adayıyla anlaşarak yasa dışı olarak yaptırdığı , seçimlerde TTP adayının mağlup olması sonunda , rakip belediye başkanın "Tatooine çöllerinde ruhsatsız bir tek bine ble kalmayacak" demşi , Buldozerleri bizzat kullanarak Jabba'nın sarayını yerle bir etmiş.

Mirally , Buldozer üreticisi...
Yıkımlarda kullanılan buldozerler , gazetemiz muhabirlerinden Mukaddes Elmasapı tarafından "examine" edildiğinde , bütün buldozerlerin aynı seri numaralı ve Mirally Xanadu tarafından üretilmiş olduğunu gördü. Bildiğiniz üzere Mirally Xanadu , seçimi kazanan FRF belediye başkan adayı Sufi Baltacıgil ile olan yakın ilişkileriyle tanınmakta...

gelişmelerle yeniden birlikte olacağız...

Güç sizine olsun , her nerede yaşıyor veyahutt grind ediyorsanız...[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!

[Bu mesaj tunch tarafından 21 Ekim 2005 14:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
jabba bile wow oynuyor artık :D[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
Mesaj tarihi:
said:
Sylian, 21 Ekim 2005 17:29 tarihinde demiş ki:
Jabba nin nereye kactigi belli oldu!!!!
tik

rofl
jabbayı dark and light a almak lasım...[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF
------Bir süreliğine kapıyız------

CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki:
@Gwindon: allah askına yaz cok uzulduk yaa olucez mesaj yazmıyorsun diye
Mesaj tarihi:
Jabba nesilleri tukenmekte olan sercelere gonderildi...milyonlarca serce jabbayi yiyip hayatta kaldi...

Kaynak: Zirtapozozzuruk Gaztezuuu[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...